Keresés ebben a blogban

2012. július 31., kedd

IVIG egyeztetés - és a tegnapi sztárfotó:)

Reggel hívtam Fölöp dokit - nagyon aranyos volt, hihetetlen, de még vissza is hívott, mert először utánanézett, hogy hogy van szabadságon Spánik doki. A helyzet az, hogy jövő héten már van Spánik doktor, és ő fogja majd beadni az ivigemet. Sajnos azonban csak jövő hét szerdán kell újra hívnom Fülöp profot, aki majd akkor lebeszélni vele nekem a dolgokat. Azt mondta, hogy nem késő még a 4 hét sem, szóval bőven belefér a jövő hét vége, azt követő hét eleje. Ezzel meg is nyugtatott, nem izgulok én ezen, csak azt bánom, hogy a férjem nem lesz itthon velem, hiszen ő elutazik jövő szerdán 10 napra arra a vitorlázásra Görögországba, amit már tavasszal befizettünk, és amit igazából minidg is reméltünk, hogy én majd nem tudok elmenni, mert addigra egy babó lesz a pocimban. Hiányozni fog nagyon, de persze simán kibírjuk ezt az időt, én itthon vigyázok a babócánkra, ő meg kikapcsolódik kicsit - szerintem rá is fér, mert tényleg sokat segít mostanság, és az biztos, hogy sok minden fog ráhárulni a jövőben is, márciusig azért mert terhes leszek, utána meg mert megszületik a mi kicsikénk. Az viszont biztos, hogy kell nekem segítség a kórházban ha kapom az IVIG-et! Anyu nem tud majd jönni, mert apu lába el van törve, őt ápolja balcsin. Marad a tesóm, aki szuper lenne, ha velem tudna tartani, de ő meg lehet hogy elutazik....hát remélem mégsem megy el, és velem tud majd lenni! Azért nem izgatom magam ezen, sok barátnőm van, tudom, hogy igenis sokan szeretnek, valaki csak tud majd kicsit segíteni nekem, remélem :).
Annyira boldog vagyok egyébként a tegnapi UH óta - annyira jó volt látni, hogy ott dobog az a kicsi szív! Hihetetlen ezt felfogni, hogy jelenleg 14 mm a kicsike, aztán majd pár éb múlva meg a fejemre nő:))) - egy igazi csoda ez az egész! Remélem mostmár minden para elmúlik...na persze azért várom nagyon azt a 12. heti genetikai UH-t, mert annyit beszélnek arról, hogy na majd az lesz az tuti, meg hogy mindenki utána beszél csak a terhességéről, stb...szóval olyan nagy mítosz lengi körül az első trimeszter végét, hogy hát ezek után fura is lenne, ha nem várnám már én is azt a pillanatot. De nagyon hamar itt lesz ám, már csak 4 hét! Addig meg tutira lesz egy UH-m Zekével, és talán még egy másik az IVIG előtt is :). Már várom, hogy áttérjenek hasi UH-ra a hüvelyiről, az nagyon jó lesz - az az igazi babanézős, azt látjuk minidg a filmekben, stb, szóval olyan jó lesz.
Íme a tegnapi fotónk a dobogó szívű kis maszatunkról:

2012. július 30., hétfő

Csodás szívdobogós UH:) - 7+5naposan

Mai uh-n: 14mm babóca,és csodás kis szívdobogás! Láttuk ahogy ver a kis szive,illetve ilyen ekg szerű hullámokat is mutattak:)- Zeke szerint minden rendben,korának tökéletesen megfelel!
Új uh két hét múlva,a három hetet mondtam hogy nem bírom ki:)-azt ígérte Zeke doki,hogy addigra már kis emberformájú manó lesz belőle:)
Köszi a sok-sok drukkot!

Ja és felhívtam Fülöp dokit is,normális volt,és holnap kell újra hivnom,valószínű Spánik doki adja be majd az iviget! Persze ez csak kivételes eset,stb...de nem is baj,a lényeg,hogy remélem ez is sínen van!

2012. július 28., szombat

Egyre több a parám ahogy jön az uh - alig várom,hogy láthassam minden rendben!

Ahogy közeledik az uh,én úgy parázok egyre inkább.....miért is van ez? Ok,sok idő az a két hét,de már csak 48 óra és láthatom a bébikénk,és meggyőződhetek milyen nagyot nőtt,és milyen szépen dobog a kis szive:). Ennek ellenére ma és tegnap is azon pörögtem,hogy nem feszül annyira a mellem...reggel feszült,de most nem,eddig nem így volt-remélem ez semmi rosszat nem jelent! De eddig ez volt a kapaszkodó,hogy igen feszül,akkor minden rendben - de most hogy nem feszül folyamatosan mi van?! Jaj nagyon kell már az az uh!!! Legyen már hétfő! Addig pedig agyalás térj véget,hiszen minden rendben lesz,minek ez a para?!
Képzeljétek kiderült,hogy az oep most minden kérvényt visszadob,ami csupán a magas Nk számmal támasztja alá az ivig szükségességét. Tehát az enyémet is visszadobnák - de nagy szerencsémre,ami tényleg csak a JóIstennek köszönhető,amikor azt nézték pont szabin volt valaki,és így átcsúszott a kérelmem! És most ennek is köszönhetően itt lapul a hasamban egy babó:))))-ha majd egészségben megszületik márciusban tutira írok egy köszönetlevelet nekik,hogy lássák igenis segített az ivig!!!

Hétfőre megintcsak rengeteg drukkot szeretnék kérni,remélem csodás híreket hozhatok majd a piciről!

2012. július 26., csütörtök

7. hét :)

Ma megkezdem a 7. hetet, Zeke szerint tegnap.
Az ehetei okosság, amit az iphone program írt nekünk:
"Megjelennek az agyféltekék, a légcső összeköttetésbe kerül a tüdővel. A máj is dolgozik már, és a vesék is működésbe lépnek. A szaporítószervek kezdeményeibe pedig csírasejtek vándorolnak: a természet idejekorán gondoskodik arról is, hogy lehessen unokád. Ha bekukkanthatnánk a picihez, megláthatnánk az apró kezeket, lábakat, a kézfej és a csukló is elkülöníthető. Az embrió naponta egy millimétert is nő, a hét végére már akkora, mint egy szem borsó!"
Nos, remélem hétfőn látni fogjuk a mi kis dobogó szivecskéjű borsónkat :).

Tegnap voltam Nagyinál. Olyan aranyos volt, kérdezte hogy vagyok, stb...meséltem neki hogy nincs semmi extra tünetem, max hogy ég a gyomrom - erre ő, akkor bizony hajas babám fog születni!!! Régen ez volt a mondás, ha valakinek égett a gyomra - ez ugyanis egy tipikus terhestünet :))))) - hurrá, mostmár a gyomorégéskor is csak mosolygok :)))).

2012. július 25., szerda

Lassan telik az idő....türelmetlenül várom az UH-t :)

Lassan telik az idő hétfőig....annyira várom már azt az ultrahangot! Tegnap a férjem megpendítette, hogy nem akarok-e elmenni a héten vhova egy uh-ra, mert látja, hogy izgatott vagyok! A kis drága, na persze nem tagadom, izgatott vagyok, de szerintem ő is az :)))). Aztán végül meggyőztük egymást, hogy nem lehetünk ilyen türelmetlenek, még bő 7 hónap mire megszületik a kisbabó, addig bizony még sok ilyen két hét fog eltellni, szóval igenis kibírjuk hétfőig! És hétfőn pedig remélem meghallhatjuk azt a bizony csodálatos hangot, a mi kicsikénk szívdobogását!!!!!!!!!!
Holnap leszek 7 hetes, vagyis Zeke szerint ma vagyok 7 hetes. Azért ez már nem semmi, majdnem két hónap! Ha így nézem, akkor egész gyorsan repül az idő :) -  na persze ebben benne van az a 2 hét is, amikor is mindenki terhes minden hónapban - nem is értem minden számolják bele a mensi és peteérés közti időszakot, de így van kitalálva.
Tünetekkel továbbra sem büszkélkedhetek nagyon, a cicik feszülnek - ezt ellenőrizzük is folyamatosan, mert ez ad egy kis bizonyosságot, hogy minden rendben van. Ezen kívül talán azt mondhatom hogy a szagokra érzékenyebb vagyok, bár ezt inkább csak a férjem hozta fel, én anniyra nem vettem észre - bár tény, hogy van ami tényleg nagyon orrfacsaró mostanság (főleg szegény kiskutyám kajái:). Meg 3 éjjel, vagyis este, is volt olyan, hogy alig bírtam elaludi annyira égett a gyomrom, kekszet kellett egyek, hogy elmúljon - ez nem egy tipikus tünet, de nekem eddig ilyen nem volt, szóval ezt is ide kell soroljam.
Jaj a héten, de legkésőbb jövő hét elején hívnom kell Fülöpöt, és könyörögnöm az újabb IVIG-ért!Nincs kedvem! Olyan jó lenne, ha kivételesen nem kötekedne majd, és azt mondaná, hogy rendben, kapja az IVIGet, el van intézve hogy a szabadágom alatt XY adja majd be.......de azt hiszem ez egy álom csupán, de mindegy, akármilyen is lesz, nem fogom annyiban hagyni, meg kell kapnom és kész!

Zsuzsa hogy vagy??? Olya rég hallottam rólad, szóval ha olvasol, akkor adj hírt magadról, gondolok Rád sokat, és máshogy nem tudok írni Neked, ezért bocsi, hogy itt kérdezek!

2012. július 23., hétfő

A férjem szülinapja

Ma van az én drága férjem szülinapja,szóval itt is kívánok neki sok boldog szülinapot!!! Azt hiszem idén végre elmondhatjuk,hogy megkaptuk a legszebb ajándékot,ami lehetséges - persze ez jövőre talán még jobban igaz lesz,amikor már a kezünkben is tarthatjuk a kis pár hónapos babánkat:)

A hétvége jól sikerült,volt nagy vendégsereg,voltunk kb 25-30an. Persze sütöttem,főztem,de azért pihentem is,volt sok segítségem - így aztán nem volt olyan fárasztó,és este is egész jól bírtam a bulit. Jó volt ez a sok program,és kis pörgés,mert így gyorsan elrepült az idő - már csak 1 hét és mehetek a következő ultrahangra. Nagyon várom már,olyan jó érzés lesz hallani a szívhangot-és nagyon remélem minden rendben is lesz,de jól vagyok,szóval bízom benne hogy így kell lennie!
Terhestünet továbbra is csak a cici feszülés,de az legalább van. Lehet,hogy hülyén hangzik,de bizony néha jól megnyomom a mellem,és utána,mivel fáj,csak mosolygok magamban,hogy minden rendben van:))))

Ma történt egy szomorú dolog,el kellett altatni az anyósom kutyusát - szegényke nagyon öreg volt,és kb egy hete olyan nehezen vette a levegőt is.,..mi vittük őt le a dokihoz a férjemmel,én abban biztam,hogy tudnak segíteni,és adnak vmi gyógyszert neki,de a dokinő is mondta hogy szenved,és vagy ez,vagy sok kivizsgálás,és talán nyerünk kis időt de nem biztos. A döntés az lett,hogy ő már nem jött haza velünk! Rémes volt otthagyni őt,és bár nem az én kutyusom,de annyira kedves,aranyos volt, á,nem is ragozom,egyszerűen borzalmas érzés volt!!!!!! Agyilag tudom,hogy jobb ez így,de akkor is megvisel.....
Ilyenkor arra gondolok,hogy milyen érdekes ez,valakik elmennek,és mindeközben bennem meg ott fejlődik egy kis új élet,egy kis csoda! Szerintem más esetben sokkal jobban kiborultam volna egy ilyen történéstől,de most hogy tudom,minden kis idegeskedés árt a babánknak,annyira vissza tudom fogni magam,és egyszerűen tudatosan lenyugtatom magam.

Ma még egyébként balcsin vagyunk,holnap megyünk haza reggel,de hétvégére szerintem megint lejövünk majd!

2012. július 19., csütörtök

6.hét:)

Ígértem,hogy minden hét elején leírok egy kis okosságot,amit ez az iphone program mond,hogy épp mi történik,íme:
"Kialakul a magzatburok, benne a steril magzatvízzel, ez védi a babát a további nyolc hónapban. A pirinyó szív 113-at ver percenként, szültéséig még nagyjából ötvenmilliót dobban! Megjelennek a végtagkezdemények, ám picinyednek még jókora farkincája van. Máris látszik, milyen okos lesz: a fej teszi ki hosszának egyharmadát. A bőr egyelőre csak egy sejtsor vastagságú, ezért teljesen átlátszó"

Remélem minden így is zajlik odabent,és szépen fejlődik a bébi.
Terhestünetek egyenlőre továbbra sem tolonganak,tegnap mondjuk eléggé feszültek a ciciim,ma is,de ma közel sem olyan vészes. Ezt leszámítva jól vagyok,bár ha sokat teszek veszek akkor rögtön érzem a hasam,ilyenkor gyorsan lefekszem kis pihire.

Érdekes amúgy,hogy ha a mensit nézem,akkor ma kezdem a 6.hetet,de Zeke számításai szerint tegnap,mert a lombiknál a leszívást kell venni és onnan visszaszámolni a két hetet. Végülis mindegy,a lényeg,hogy márciusban egészseges kisbaba bújjon ki belőlem,de hogy hányadikán,az szerintem úgysem ezen múlik!

Annyira köszi,hogy ennyien itt vagytok velem,olyan jól esik mindenki kedves hozzászólása-nagyon jó érzés,hogy tudom mind örültök a mi örömünknek!

Mától vendégeskedés lesz itt balcsin nálunk,most jön a férjem 31.szülinapja! Olyan jó,hogy idén végre megkapta élete legszebb ajándékát! Sok lesz a meló a sok barát miatt,mindig inni,enni adni,pakolni....de igyekszem kímélni magam,majd a beavatott barátnők segítenek úgyis, lehet rájuk számítani:))

Most épp tortasütésben vagyok,szóval megyek is,mert szerintem kész vannak a lapok,kiveszem a sütőből.

Ide le merem írni,de hangoztatni nem akarom,mert a férjem leszid,de annyira várom a következő uht,kb számolom visszafelé a napokat....olyan jó lenne folyamatosan tudni,hogy minden rendben van a picivel!azt hiszem,majd ha már rugdos,akkor talán ezek a napok is eljönnek:)

2012. július 17., kedd

Sztárfotók :))))

Már régóta ígérgetem, és most azt hiszem itt az ideje, hogy megmutassam a sztárfotókat!
Szóval íme a 3 beültetett embriócska:

1. ő a kétnapos embrió 4 sejttel:
2. ő ez egyik kis blasztobaby:

3. ő a másik blasztobaby, aki már olyan szépen fejlődött, hogy "kidugta a kis lábacskáját":


és végül a tegnapi UH felvételi sztárfotó a mi kis petezsákos szikhólyagunkról, akiből jövő márciusban megszületik majd a mi gyönyörűséges kicsi babánk - azt, hogy ő melyik kis beültetett szépségből lett nem tudhatjuk:

2012. július 16., hétfő

Első terhes uh: egy csodaszép kisbaba fejlödik bennem

Egy csodaszép babóca fejlődik odabent!!! 17mm petezsák,benne szikhólyag,és ha nagyon néztúk akkor kis pulzálás is:))) férjem bent volt velem végig,és kis képet is kaptunk,majd felteszem ha hazaérünk!
Új uh 2hét mulva lesz....akkora lesz szivhang,és szépséges embrió!

Zeke aranyos volt,vállalt minket,megnézte ő március 13-ra számol,én 14-re:).

Nagyon nézve lehet hogy volt még egy petezsák,de nem volt egyértelmű,le sem írtuk,de lehet hogy így indult.

Boldogok vagyunk nagyon!!!!!persze mondanom sem kell alig várom hogy majd hallhassam a szívhangot.

Holnap megyünk balcsira,és egy hetet maradunk is! Ott nagyon jó lesz a babónak,pihi,nyugi,és szépet fejlödhet!

2012. július 15., vasárnap

Várom a holnapi UH-t, szokás szerint azért tele izgalommal

Alig várom a holnapi UH-t. Na jó, persze hazudnék, ha azt mondanám nincs bennem izgalom - naná hogy van, sőt...egyre inkább van, ahogy közeledik a nagy pillanat! Remélem mindent rendben fognak találni, de így kell lenni, és bízom benne, hogy az "izgalmas" rész csak annyi lesz, hogy kiderül hányan laknak odabent! Nem szeretnék találgatni, de én talán kicsit inkább úgy érzem, hogy ketten lesznek - de majd meglátjuk, és persze örülünk az egynek és a kettőnek is, csak egészségesek és szépen fejlődők legyenek! Egyébként nem nagyon vannak egyenlőre terhességi tüneteim, igazából a ciciim feszülésén túl kb semmi, és az is egyenlőre teljesen elviselhető, hiszen edzett vagyok én a sok hormonkezelés miatt.... Nem tagadom néha megfordul a fejemben, hogy örülnék egy kis émelygésnek, hányingernek, hogy még biztosabb lehessek, és ezek is arról biztosítsanak, hogy minden jól alakul a pocimban - de lehet hogy később még visszasírom, hogy most ezt írtam :). 

Reggel el kell mennem a MÁV-ba a zárójelentésemért, na biztos azt sem lesz egyszerű megszerezni, Fülöppel semmi sem egyszerű, utána szerintem kicsit bemegyek dolgozni, hogy jobban teljen az idő.

Délután fél 5-re pedig megyünk Zekéhez!!!!!!!!!!!!Holnap nagyon jó hírekkel szeretnék jönni este az UH után, kérlek gondoljatok ránk megint!

2012. július 13., péntek

Első IVIGem,mint kismama - 4 hét múlva remélem jöhetek a következőért!

Kapom az IVIGet!!!! Szuper:) legutóbb amikor itt jártunk azt kívántuk,hogy jöhessünk pár hét múlva újra,úgy hogy kisbaba van a pocimban - és ez most teljesült!!!!!! Most azt kívánom megint,jöhessek újra pár hét múlva az utolsó ivigre,és addig fejlődjenek szépen a bentlakók,akárhányan is vannak!

Reggel jöttem fél 8-ra,bejelentkeztem és vártam a fél9-et,hogy jöjjön Fülöp. Jött is,hívnom sem kellett,és már a folyosón felismert,tudta ki vagyok,miért jöttem. Ez után kis várakozás,majd bevonultunk a vizsgálóba,ahol neki melege volt,így totál kigombolta az ingét,majd megvizsgált (ez szar volt,de túlélhető),szóval volt egy közelebbi találkozásom a nagy,szőrös hasával:)))
Kis papírmunka,majd felküldött a szülőszobára. Itt ugye szokásos izgalom,lesz e szabad ágy?!? De mint kiderült ennek a parának vége,ugyanis egy kedves sorstárs mult heti könyörgésének hála,már nem kell szülőszoba,hanem az előtérben,egy fotelben fekve is megkapható az IVIG:)))- szóval itt vagyok épp,ebben a csodaszékben! Remélem mindenki egészséges kisbabát szül,miután itt lecsepegett neki a manna!
Ja és még egy kis infó: nem merem elkiabálni,de egy kedves nővér közreműködésének köszönhetően,lehet,hogy megúszom a bentalvást. Na persze ezt nem szabad nagy dobra vernem....én nem is,csak itt most közzétettem mindenki számára. Persze Fülöp tiltakozott,de talán meggyőztük - de majd akkor biztos ez,ha már úton vagyunk haza.

Vicces szitu történt az előbb:itt ült és evett egy apuka,majd hoznak egy cuki csecsemőt,hogy maga mit csinál,nem is érdekli a gyerek,mert visszük le,vagy ez nem a maga gyereke,nem lánya van?! Majd feláll,nézi,közli,hogy nem azt hiszem nem az én gyerekem...majd nézi tovább,ja lehet h mégis?!? Jót nevettünk:)))

2012. július 12., csütörtök

Holnap IVIG,bár nem akarom elkiabálni

Hivtam Fülöpöt 6-kor,mondta hívjam 8-kor,ekkor kedves volt,mondta "csillagbogaram". Hívtam 8-kor,ekkor már nem volt épp kedves,kérdezi maga kis terhes,ilyen 50-es hcgvel? Mondom neki nem,1700-assal - erre ő: "az kutyaszar,jöjjön holnap fél8-ra,és legyen kész a kartonja fél9-re". Kivételesen elköszönt és úgy tette rám a telót. Hát nem egyszerű ez a doki - néha komolyan alig várom h túllegyek az ivigeken vele,mert annyira rámhozza mindig a frászt!

Remélem holnap személyesen normális lesz,és minden rendben lesz. Biztosan fárasztó nap lesz,remélem jól bírják majd a baba/babák,és nem lesz semmi gond. Gondoljatok ránk!!!

2012. július 11., szerda

Mostmár a férjem is van az olvasók között! Beszéltem Fülöppel: lehet hogy még a héten kapok IVIGet?

Megmutattam a férjemnek a blogot! Vicces volt, pont ma ebédnél rékérdezett, hogy majd ha megszületnek a gyerekek enm akarok e ebből egy könyvet írni, arról a sok mindneről, amin átmentünk :) - azt hiszem ez volt a végső lökés - szóval mostmár ő is az olvasóim között van! Üdv itt Drágám!!! :))) - remélem mostantól a szépséges, békés babavárás boldog pillanatiról írok majd, és a Te bekapcsolódástól kezdve rossz hírt nem kell már itt bejegyzésként írnom!

Felhívtam Fülöpöt. Nem volt könnyű elérni, de sikerült. Meglepő, de kedves volt! És ezt a szépséges hcg eredményt egyáltalán nem fikázta le!!! :)))) Érthetetlen, mintha skizo lenne, most egy tündéri aranyos emberrel beszéltem, bezzeg hétfőn! Szóval azt mondta, ő már szíve szerint beadná nekem pénteken az IVIGet, bár úgy emlékszik valaki mintha már lenne aznapra, de az nem jelentkezik, szóval, holnap hívjam újra, és ha addig sem jelentkezik, akkor mehetek én. Persze még az is benne van a pakliban, hogy hazaküld péntek reggel a kórházból....szóval kicsit bizonytalan, de azért próbálkozik. Az viszont 100%, hogy legkésőbb jövő héten megkapom. Na erre nem számítottam - kicsit keresztül is húzta a terveinekt, hiszen holnap reggel le szerettünk volna menni balcsira - de természetesen ez elsőbbséget élvez! Ilyenkor kicsit minidg úgy érzem, hogy a férjem nehezen viseli ezeket, de túl kell lennünk rajta, és jobb minnél hamarabb. Persze az idegesítő, hogy lehet, hogy lukra maradunk itthon - de ez Fülöpnél minidg benne van a pakliban. És így ha pénteken megkaphatom, akkor jövő héten az UH után lemehetünk balatonra nyugodtan, úgyis akkor lesz a Drágám 31. szülinapja, és készülődhetünk ott arra, ünnepelhetjük ott majd nyugodt szívvel, tudva, hogy bennem az óvó ivig is - és minden redben lesz!
Igazából egyáltalán nincs kedvem ehhez az ivigezéshez - de tudom hogy kell! Ez a legkevesebb amit a babáért/babákért megtehetek :)))))))) - na holnap késő délután hívom Fülöpöt, akkor kiderül, hogy van esély a péntekre!


HCG: 1692!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))

Köszi a sok drukkot, jó hír: 1692 a mai eredmény :))))))))))))))))))))))))))))))))))) - most megint nagyon nagyon boldog vagyok!!!!!!!!! Ez több mint a duplája!!!!!!!!!!!!!
Mostantól várom a hétfői UH-t, illetve ma még felhívom Fülöpöt IVIGet egyeztetni, de még gyűjtök kis erőt hozzá!

2012. július 10., kedd

Azt tervezem, hogy beavatom a férjem, hogy blogot írok :)

Tegnap este bevettem egy pipolphent, hogy el tudjak aludni, mert akárhogy is próbáltam alig tudtam lenyugtatni magam a Fülöp proffal folytatott kis telefonbeszélgetés után. Szerencsére ez szokás szerint használt és jót aludtam tőle. Pedig igyekszem azért kerülni, hogy nyugtatókat vegyek be, mert akárhogy is mondja Fülöp, hogy ez nem árt a babáknak, én abban hiszek, hogy a legjobb hogy ha semmi ilyesmit nem kapnak, de persze a stressz sem jó.
Ma voltam délelőtt kicsit dolgozni, most meg itthon pihizek. Próbálok lazábban állnia dologhoz, és egyszerűen csak boldognak lenni, és örülni! Az az igazság, hogy annyi minden rémtörténetet hallottam én már az elmúlt évek során sokaktól, akikkel összehozott az élet a dokikhoz járkálás során, hogy szerintem nem is csoda, hogy ha van bennem kis félelem. DE elhatároztam, hogy velünk minden a legnagyobb rendben lesz, és csodaszép babavárós hónapjaink lesznek, és márciusban pedig a kezünkben tartjuk majd a gyönyörű és egészséges gyerekünk/einket.
Holnap még persze megyek a hcg-re, és persze hazugság lenne azt mondani, hogy nem remegve várom, hogy meg legyen a bőven 1000 feletti, sőt 1400-1500 körüli érték. Remélem minden rendben lesz vele, és utána az eredménnyel újra hívom Fülöpöt (ne ehhez van a legkevésbé kedvem, de sajnos muszáj lesz).
A barnás dolgoknak (és most óriás lekopogás) remélem végleg vége!

Azon gondolkozom már egy ideje, hogy elmondom a férjemnek, hogy írom ezt a blogot. Erről ugyebár senki nem tud a közvetlen környezetemben. Mindig is úgy voltam vele, hogy majd, ha megszületnek egészségesen a gyermekeink, akkor elmondom, és megmutatom, hogy ha van kedvük olvassák el, hogy min mentünk keresztül, mik játszódtak le bennünk. Aztán közben ezt úgy módosítottam, hogy a férjemnek elmondom, ha kiderül, hogy babátvárunk. Na ez ugyebár megvolna, de még nem mondtam el. Minidg kicsit várok, még várom, hogy meg legyen az 1000 feletti hcg, vagy várom az UH-t, hogy tényleg biztos legyen a dolog, és ne legyen elkiabálás, és majd akkor mondom el! Na nem mintha számára itt óriási titkok lapulnának, sőt, ő is részese volt az itt leírt minden eseménynek! Legkésőbb jövő hét hétfőn, az UH után megmutatom neki. Egyébként biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog neki nagyon, és támogatni fog ebben engem :).

Szorítsatok kérlek a holnapi hcg-hez, hogy végre meg legyen az a bőségesen 1000 feletti eredmény, ami Fülöp dokinak is tetszeni fog!!!!!!!!!!!

2012. július 9., hétfő

Mai hcg:777!

Huh,először nem tudtam örüljek e vagy sem,kicsit többre számítottam. Gyorsan fel is hívtam Fülöp dokit,aki egy oltári paraszt volt a telefonban,már bocsánat,hogy ezt írom. Mondom neki az eredményt,mire közli,hogy ez harmatgyenge,és szóljak hogy ha 1000 felett van. Ja és iviget nem kapok a héten,üljek nyugton a seggemen,már más van beírva más,majd jövő héten,meg majd ha 1000 felett vagyok,végül szokás szerint rámtette a telót. Gondolhatjátok hogy kialadtam! Ha egy orvos lefikázza az eredményemem,ami szerintem is csak épp jó.....igaza van Zekének,nem szabad ezt a hcgre rohanást csinálni,mert csak idegesíti magát az ember. Felhivtam a laborost is,ő azt mondta hogy ez szuper eredmény,nyugodjak meg,menjek el még szerdán,és akkor már tutira 1000 felett lesz. Persze azóta ezt nézegetem a neten,nos azt írják,hogy a tanköny szerint a hcg 48-72 óránként duplázódik az elején,azaz kétnaponta 1,5-2x érték lesz. Ebben a tartományban benne vagyok,szóval minden ok! És persze még az is bezavarhat,hogy ki tudja hány baba van odabent....
Igyekszem megnyugodni,de még mindig remegek! Alig várom,hogy túl legyek az ivigeken,és hagyjam a fenébe a Fülöpöt,akkor jönnek majd a nyugodt babavárós napok.
Sajnos az uh még messze van,de szerdán remélem kapok még egy megerősítést,egy bőven 1000 feletti hcgvel!

Egyébként a hasam puffadása szinte teljesen lement. Ez vajon normális?!? Nem tudom mi hogy működik,persze nekem most kellemesebb így,de mindig kicsit aggódok,hogy ez nehogy rosszat jelentsen.

Na igyekszem megnyugodni,bizakodni és pozitívnak lenni!!!!!! Ez kell a kicsi/knek!

2012. július 8., vasárnap

Remélem végleg vége a barnás ijedelemnek,és mostantól felhőtlen babavárás jön!

Ma még semmi olyasmi nem jött ki belőlem,aminek nem kéne,hála Istennek! Remélem mostmár 8 hónapig így lesz,és akkor majd kibújik/nak a kis bentlakó/k.
Tegnap este amikor benyomtam a crinonet,akkor az applikátor még picit olyan lett,de azóta semmi:)

Ma letöltötte a férjem a telójára a "9hónap" elnevezésű app-et:))) - már rég óta nézegettük,de eddig ugyebár nem volt értelme. De most van,és ez szuper!!!! Nagyon jó kis progi,hétről hétre írja le,hogy mi történik odabent. Persze még az elején vagyunk nagyon,de akkor is tetszik. Fantasztikus,hogy ilyenkor milyen gyorsan alakul ki a baba összes pici szerve,nagyon érdekes. Majd az UH után azt tervezem,hogy mindig bemásolom ide is azt a pár mondatos infót amit ad a hetek elején. Addig még nem,azt szeretném megvárni, szeretném ha biztosan tudnàm,hogy minden a legnagyobb rendben zajlik. Persze nagy igazság,hogy egy terhesség az 9 hónap para,mert mindig van min izgulni,de valahogy úgy érzem ez az eleje akkor is sokkal parásabb...na mondjuk majd meglátjuk mit írok pár hónap múlva!
Egyébként nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én utàlom azt a szót hogy terhesség! Nekem ugyan ez nem teher,sőt,ez a várva várt igazi boldogság:))))-szóval majd ha már lehet róla beszélni és kérdezik,én tuti azt fogom mondani hogy "babát/kat várok". Tudom,hogy van egy olyan bejegyzésem pedig,aminek ez a címe,hogy terhes vagyok...,de aznap mégis ez a kifejezés annyira jól esett,amikor Szűcs doki kimondta,hogy így kellett leírnom!

Izgulok persze a holnapi vérvétel miatt,már szeretném látni azt az 1000 körüli eredményt,és ha Fülöp dokinak elég a három emelkedő hcg,akkor bízok benne,hogy én is megnyugszom vele az UH-ig!

A hasam továbbra is eléggé felkeményedett,és nagy,de talán egy picit mintha enyhülne...mondjuk sokat iszom nagyon,és pihenek,ez biztosan segít. De igazából nem zavar,ez legalább mindig emlékeztet erre a csodára,és elgondolkodtatt,hogy milyen jó lesz,amikor a baba/babácskák növekedése miatt lesz ekkora!

Holnapra kérlek gondoljatok ránk,hogy szép magas,és már 4jegyű hcg-vel jöhessek!!!!!!!!



2012. július 7., szombat

Megint jött egy pici barna....de minden rendben lesz!!!!!!!!!!

Tegnap estére tiszta ideg lettem emiatt a barnás trutyi miatt.
Szerencsére egész jól aludtam,reggel nem is volt semmi, hála Istennek. Aztán most elmentem pisilni és megint....igyekszem nem kiakadni,mert tudom hogy az csak árt,de nem könnyű. Nem akarom hogy az legyen,hogy valahányszor pisilni megyek ezen aggódjak! Szépen duplázódott a hcg,nem lehet gond! A hétfői vérvétel ha megint jó lesz (márpedig az lesz),akkor abbahagyom ezt a hülye parázást! De az még majd 2nap.....addig imádkozom,hogy minden legyen rendben!

2012. július 6., péntek

Mai hcg:393:)))) - szépen haladunk!

Reggel 9-re mentem ma a vérvételre a Bálint Analitikába. Utána rögtön jöttünk balcsira....
Ahogy megérkeztünk és elmentem pisilni,egy icipici barnás cucc jött ki,a maradék dalacinnal. Hülye dalacin,halálra rémített,nem is mertem várni tovább,telefonàltam az eredményért,és 393 lett a hcg:))))))))))
Boldog vagyok,szépen alakul minden,de jól beparáztam! Be is vettem gyorsan egy fél pipolphent.
Felhívtam Zekét,aranyos volt,mondta,hogy tudja,hogy terhes vagyok,örül nagyon. Mondtam neki a mai eredmenyt is,azt mondta szuper,csak így tovább - de szerinte ne nézegettesem a hcgt,mert felesleges,ne idegeskedjek.
Módosított az uh időpontján,jövő hét utáni hét hétfő,azaz 16-a. Azt mondta annak van értelme,akkor már jól látható hogy egy vagy két baba van e. Ez elég messze van,de addig is ott lesz mint megnyugtatás a hétfői hcg is. Majd a magánrendelésre megyek,délután még kérek majd időpontot.
Kicsit fáj a hasam,van egy olyan megjövős érzésem,de tudom,hogy ez normális.
Mostmár minden rendben kell legyen! De ettől függetlenül még mindig olyan nehéz felfogni és elhinni....de minden rendben lesz,márciusban megszületik/születnek egészségesen!!!
Hétfőn újabb hcg,addigra már 900 felé kell járjon! Remélem nem lesz több ilyen ijesztegető vérzésszerű sem...

2012. július 5., csütörtök

Első ébredés reggel, mint hivatalos kismama

Köszönöm a sok-sok jókívánságot, és gratulációt, és azt, hogy ennyien vekünk együtt örültök!!!!!
Szinte még minidg felfoghatatlan ez az egész csoda :).... ma reggel csináltam is egy tesztet, hogy lássan, valóban működik-e, tudok e én is pozitív terhes tesztet produkálni, és igen, íme:



A tegnapi nap egy rohanás volt, azért nem is tudtam írni, mert estére hulla voltam. De most bepótolom, és beszámolok.
Szóval reggel 9-re érkeztünk a BMC-be, gyors vérvétel volt. Lenti részen alig volt egy lélek, kérdeztem is, hogy mi van, erre mondták, hogy nincs ma sem Zeke, sem Koncz. Na ezen kicsit szomorkodtam, hogy azért jó lenne, ha Zeke ott lenne, vele megbeszélni a dolgokat, stb....de hát ez van. Ez után felküldtek mindket Szűcs doki rendelője elé várakozni, mert majd ő mondja el az eredményt. Itt üldögéltünk kb 1,5-2 órát, dög meleg volt. Ez után jött az asszisztensnője a hcg eredményes dossziékkal - legalábbis én biztos voltam benne, hogy ezek azok! Majd Szűcs doki elment transzfereket csinálni....huh, na akkor már tiszta idegek voltunk: nekem izzadt a tenyerem, a férjemnek meg jéghideg volt a keze :). Szerencsére nem volt el sokáig a doki, jött is vissza kb fél óra után - nagyon izgultunk, tudtuk, hogy most mindjárt hívni fog....először hívott egy lányt, aki nem volt ott, majd utána rögtön engem. Beléptünk a szobába, még le sem ültünk, és ő közölte: Gratulálunk, Ön terhes, valószínűleg ikrekkel, mert elég magas, 219-es lett a hcg-je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - mennyi ideje várom ezt a mondatot! Hányszor elképzeltem már, hányszor álmodtam erről! És persze az életbe minden más egy picit, sosem gondoltam volna, hogy Szűcs dokitól hallom majd ezt a csodás örömhírt. Én remegtem a hír hallatán, kb talán annyit mondtam, hogy dejó, dejó...de nem is emlékszem, annyira sokkban voltam. Aztán leültünk és kérdezte milyen gyógyszerket kapok, felírt mindent, Agolutint nem tudott adni, de adott helyette egy receptet, és azzal a Pharmafutárral rendelhetünk. Végül mondta,  hogy csütörtökön mehetek az első UH-ra, és ennyi! Mi meg óriás mosollyal jöttünk ki az ajtón, és hatalmas boldogságot éreztem. A lépcsőn lefelé persze már zokogtam, folytak az örömkönnyek rendesen.
A parkolóban gyorsan beadta a férjem az aznapi injekciókat, vicces volt, ott álltam felhúzott szoknyával, de nem érdekelt! Gyorsan megírtam a fórumos csajsziknak az örömhírt, hát...hatlamas volt az öröm náluk is. A kocsiból aztán felhívtuk azokat, akik tudtak a lombikról, szülőket, tesókat, és a legközelebbi barátokat. Mind nagyon boldogok voltak, persze mondanom sem kell, eközben még jópárszor elsírtuk magunkat - még a férjem is megkönnyezte a dolgokat.  

Délután felhívtam Fülöp dokit a lányok noszogatására. Be is hívott már tegnap délutánra. Persze megint szokásos 2 óra várakozás.... felírt gyógyszereket: a clexanet felemelte 0.6-ra, és írt dalacin hüvelykenőcsöt is. Ezen kívül beszélt valamit a szteroid szedésről, de végül ezt nem fejezte be, elkalandozott, én meg szintén elfelejtettem, de még visszatérünk rá. IVIG-gel kapcsolatosan: 3 emelkedő hcg után beadja, azaz a jövő hét során! Holnap is mennem kell egy hcg-re, meg hétfőn is: remélem szép duplázódás lesz, és akkor a tervek szerint szerdán kapom majd az IVIG-et.

Huh olyan fura, és hihtetelen ez az egész!!!! Eddig minidg felkészült voltam, mindennek utána olvastam, de most semmit sem tudok :) - olyan jó lesz ebben az ÚJ témában elmerülni! Olyan jó lesz végre kismamás dolgokat olvasgatni!!! Persze még van bennem egy belső hang, hogy nem szabad még nagyon beleélni magam, pedig régen mindig azt mondtam, hogy csak legyek terhes, és utána nem fogok izgulni....na ez persze nem így működik. De azért hiszek benne, hogy minden rendben lesz, csak még kell kis megerősítés. De erre jó lesz a hcg vérvétel és majd az UH. Ilyenkor csigalassúsággal megy az idő...de ehhez hozzá kell szoknom, ez lesz mostantól egészen márciusig!!!! :))))))))))))))))))))))))))

Majd még írok, mert annyi sok gondolat van bennem, de irtó melegem van, és kicsikét dolgoznom kell......

Még egyszer köszi, hogy itt vagytok velem!!!!

2012. július 4., szerda

Terhes vagyok,és kimondhatatlanul boldog!!!!

Hcg 219:))))-még az is lehet hogy ketten vannak odabent!
Majd jövök mesélni...de ezt meg kellett írnom azonnal,nagyon köszönöm,hogy annyian gondoltatok Ránk!!!

2012. július 3., kedd

Holnap vérvétel: 24 óra múlva vagy a legboldogabb emberek leszünk vagy megint vár ránk a rettenetes csalódottság??!!

Holnap vérvétel!!!!!!Ez is eljön,a várva várt vagy inkább nem várt pillanat.... Olyan jó lenne boldogan eljönni,és szép magas hcg eredményt kapni! Ezt persze minden ilyen vérvétel előtt leírom,és mindig ezt kívánom,ebben reménykedek - de ez szerintem normális is,hiszen kell hogy reméljen az ember.
Eddig alig izgultam,most viszont kicsit elkezdődött bennem ez az érzés. Eddig kibírtam,hogy ne böngésszek semmit sem a neten,ma viszont elkezdtem keresgélni,hogy mi van a haskeményedéssel,a légszomjjal...megnéztem ugyanis és a múltkor a vérvételre már lement a hasam. Persze lehet hogy most a több hormon miatt nem ment még le,de nyilván kombinálgatok,hogy mi van ha azert nem ment le,mert a bent lakók elkezdtek szépen hcg-t termelni?!?Mennyire csoda jó lenne!!!!!!!! Holnap minden kiderül....reggel 9-re megyek. Kérlek Titeket imádkozzatok értünk,gondoljatok Ránk,hogy végre valóra váljon az álmunk,és holnaptól hivatalosan is kismami lehessek!!!

2012. július 2., hétfő

T-2: Holnapután vérvétel

Meg volt szombaton az esküvő. Nagyon szép lagzi volt, minden csodásam meg volt szervezve, és a helyszín pedig gyönyörű és nagyon elegáns volt. Én is egészen jól bírtam, pedig volt vagy 40 fok a templomban - akkor azért kicsit ki voltam, totál le is izzadtam (még jó, hogy lányként egy könnyű kis nyáriruhában lehettem, azt elképzelni sem tudom szegény fiúk hogy bírták az öltönyben). A vacsin, és a bulin végig üldögéltem, szóval igyekeztem kímélni magam amennyire csak lehet, bízom benne, hogy nem ártottam ezzel a babáknak.
a legjobb pedig, hogy tegnap visszaszöktünk balcsira! Szóval szerdáig itt leszünk! Úgy döntöttünk, hogy ebben a nagy melegben úgyis pihennem kéne, a férjem meg innen is tud melózni, szóval visszajöttünk, itt ugyanis azért sokkal jobban elviselhető a hőség. Tegnap este lementünk kicsit sétálni a parkba, és hosszas dilemmázások után végül megfürödtem a Balatonban, ami nagyon jól esett. Remélem nem ártott, de úgy hiszem, hogy ami jól esik, azzal csak nem árthatok....
Holnap után vérvétel! Azért hazugság lenne azt mondani, hogy nem izgulok, de egyenlőre még egészen jól vagyok. A hasam egyébként továbbra is eléggé fel van keményedve, esténként már úgy néz kis, mint egy félidős kismamáé, reggelente kicsit jobb. Nem is emlékszem, hogy a múltkor mikor lett jobb, mikor ment le ez a puffadás - de legalább most hasznát veszem a blognak, és visszaolvasok, hogy hogy is volt ez a legutóbb. Én egyenlőre ennek örülök, hátha ez azt jelenti, hogy a kisbabák alaposan befúrták magukat már a nyálkahártyába, és elkezdtek sok-sok hcg-t termelni - bízzunk benne, hogy szerdán ez számszerűen is beigazolódik majd!