Keresés ebben a blogban

2013. február 28., csütörtök

38. hét:))))))))))))))))))))))))))))))

"Körmei már túlnőnek az ujjbegyeken. A magzati szőr nagy része lekopott a bőréről, de lehet, hogy még születése után találsz sötét pihéket a homlokán, fülén, hátán. A magzatmáz is kezd felszívódni, bár az újszülöttek többsége maszatosan jön világra. Ezt a kenőcsös anyagot, ami megóvja a pici bőrét a felázástól, régen a bábák nagy becsben tartották, bőrápolóként a saját kezükre kenték."

Hihetetlem, de anniyra jól vagyok. Pár napja valahogy úgy érzem, hogy majd kicsattanok, sok energiám van. Tegnap voltunk ctg-n is, Istike nagyon jól érzi magát, méhösszehúzódásokat pedig nem mutatott a gép. Ez érdekes, hiszen már 2 hete tök sok összehúzódás volt, most meg semmi. Mindegy, nem baj, de azért persze lassan azt hiszem indul a türelmetlenkedés :), különösen, hogy megszületett egy kedves olvasóm-sorstársam babája, akivel szinte egy napra voltunk kiírva. Zeke doki nem is csinált ultrahangot most, sőt méhszájat sem nézett, azt mondta majd jövő héten. Viszont most először mondta, hogy ne aggódjak ha beindul, mert nem utazik sehova hétvégén sem - szóval beér hamar, ha szükség lenne rá :) - ez kicsit most valamiért bíztatást adott, hogy annyira lehet hogy mégsem biztos ő abban a 12-ében.
Tudom, hogy hamarosan itt van a mi időnk is persze! Úgyis márciusi babát szerettem volna, az pedig holnap itt van, szerintem mostmár ezt biztosan megvárjuk, aztán meglátjuk.....annyi biztos, hogy mi most mindent megteszünk annak érdekében hogy induljon el Istike: sokat sétálok, szedem a homeos bogyókat, iszom a málnalevél teát, csináljuk a gátmasszázst (ez kicsit fáj), és beindítottuk a nagyüzemi természetes prosztagladin adagokat is - ez persze a legjobbb rész az egészben, hátha a szex megteszi a hatását, ha nem akkor pedig volt pár jó kis esténk :). 

Egy szó, mint száz: hihtetelen, hogy itt tartunk, hogy bármely pillanatban megszülethet a kisfiunk, akire annyira sokat vártunk, és akit mindjárt a kezünkben tarthatunk.  Nagyon várom a nagy pillanatot, és hogy megpuszilgathassam Őt! Annyira izgalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. február 25., hétfő

Hétvége

Nagyon jó volt a hétvégénk, bár semmi extrát nem csináltunk, de azért mégis nagyon jó volt. Tegnap voltunk a HILTONban sunday branchon, mivel ott dolgozik egy barátunk, és ő hívott meg minket. Finomat ebédeltünk, aztán még voltunk kicsit vásárolgatni is, este meg pihiztünk.

Az egyetlen ami kicsit idegesítő volt, hogy egész hétvégén, pontosabban a pénteki görcs után alig mozgott Istike. Ne erre persze jól ráparáztam, és szívhanghallgatóztunk többször is emiatt. Mindig nagyon könnyen, és szépen megtaláltuk a szivecskét, de mondanom sem kell, ez azért nem nyugtatott meg teljesen. Tisztában vagyok vele, hogy kevesebb a helyük ilyenkor már bent a bébiknek, és emiatt nem tudnak úgy mozogni, de akkor is furi volt. Aztán tegnap este Apuci rátette a kezét a hsamra, és valahogy erre olyan jól beindult, úgy örültem! Rájöttem, hogy lehet hogy a melegfront miatt lustizott be ennyire....lényeg hogy minden rendben!

Várom a szerdai ctg-t nagyon, mert kíváncsi vagyok, hogy esetleg van-e valami változás, esteleg nem kezdett-e el kinyilni a méhszáj, vagy rövidülni....azért csak szedem a homeopátiás cuccokat, iszigatom a málnalevél teát, így hátha! Na de majd meglátjuk :) - akárhogy is, de 15 nap múlva legkésőbb megszületik Istike! Hihetetlen, felfoghatatlan, izgalmas és csodálatos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. február 23., szombat

Tegnapi esti hasgörcs

Tegnap este kimentünk sétizni Rupival a hóba, ès olyan durva hasgörcs tört rám! Egy darabig meg sem tudtam mozdulni,de nem ilyen fájás szerű volt, legalàbbis azt nem ilyennek képzelem. Ez folyamatos volt,és egészen a lábamban is végig sugárzott....eléggé megijedtem persze, aztán még hányingerem is lett! Közben azon gondolkoztam, hogy bár valahol tudtam hogy ez még nem AZ, de készen állnék-e ha az lenne?! Nem azért mondok ilyeneket, hogy még a márciust várjuk meg,stb,mert nem állok készen?! De úgy érzem,most átgondolva,hogy ez hülyeség, igenis készen állok, már amennyire lehet. Ez egy olyan dolog az életben, amit nagyon várunk, de nem tudjuk igazán melyik nap fog megtörténni, és ettől olyan egyedi és izgalmas és csodálatos:).

Nem is meséltem, hogy szerdán amikor a védőnőnél voltam,megismertem a gyerekorvost. Kicsit aggódom is emiatt, elsőre ugyanis valahogy nem volt olyan szimpi. De nem akarok elhamarkodottan ítélkezni, hisz kb 5 percet beszéltünk: adott névjegyet, recepteket, és mondta hogy hívjam ha megérkezett Isti. Ami a nemszimpi volt az a kézfogása, és nálam ez sokat elárul valakiről,meg a megjelenése.....na de majd meglátjuk,egyenlőre maradunk, aztán ha nagyon nem, akkor max váltunk, de az is lehet, hogy a végén megszeretjük!

A héten csütin volt a barátnőkkel a babaváró buli! Tök jól sikerült, kaptunk egy cuki kis készletet, amiben van: hőmérő, fésű, fogkeve, körövágóolló....meg egy pár játékot, Istibaba első játékait. Egyik barátnőm hozott még pár köcsön cuccot: játszószőnyeget, meg pár ruhácskát, így most eléggé jól el vagyunk látva! Még ezeket is kimosom gyorsan. Mosásról jut eszembe, hogy a dologk nagy részét a DM-ben kapható, férjecském által vett teljesen antiallergén, babamosóporral mostam, ez teljesen szintelen és szagtalan. Ez elfogyott, így most vettem Tomi babyt, ez volt a boltam. Tegnap mostam ki ezzel az első adag cuccot, és annyira finom baba-illatú :)))))))))))) - teljesen elolvadtam tőle!

Elkezdtem amúgy szedni a vasat, a Neo-Ferro-Folgammát. Egyenlőre nincs semmiféle székrekedésem emiatt, remélem ez marad is így. Mostmár iszom a napi 2 csésze málnalevél teát is, illetve szedem az 5-5 szem homeosbogyómat: cimicifugát és caulophyllum thalictroidest, mindkettőt 5CH higitásban. Kíváncsi vagyok hatnak-e valamit, remélem igen! Ja és megvettem a gátmasszázs olajat is, szóval annak is nekiesünk valamikor, hátha így meg lehetne úszni a gátmetszést majd.

2013. február 21., csütörtök

37. hét:))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Gyakorlatilag felkészült a megszületésre, ha most jön világra, érett újszülöttnek tekinthető. Persze, nem kell sürgetni, ha nem jön, jó oka van: gyarapodnia, erősödnie kell még. Már kevesebbet mozog, hiszen alig van helye, de azért érezhetően vannak élénkebb és nyugodtabb periódusai. Sokan azt mondják: a magzat mozgékonysága előre jelezte a baba temperamentumát. Vajon a tiéd kis Buddha lesz, vagy örökmozgó?"

Hihetetlen, hogy már itt tartunk. Mostantól ha megszületne Istike akkor már nem is számítana koraszülöttnek. Persze még ne szülessen meg azért, várja ki a márciust minimum odabent. Azt mondják, hogy az hogy most mennyit mozog jelzi a temepramentumát. Hát nem is tudom, hétvégén alig mozgott, mondtam is hogy tuti nincs helye már....erre tegnap este olyan bugit tartott, hogy csak na. Azt azért hozzá kell tenni, hogy sikerült a tegnapi nap egy eléggé csípős tésztát ebédelnem - szóval könnyen lehet hogy az megviselte szegényt. Igazán oda kéne figyelnem ezekere, de annyira szeretem a csípőset - na persze utólag mindig rájövök a rettenet gyomorégés közben, hogy nem érte meg, és nem kellett volna ezt ennem! Este végül arra nyugodott meg a kis Drága, hogy Apuci a kezét a pocimra tette, és simizett minket :)))))

Ma korán kellett kelni reggel, voltunk ugyanis ctg-n. Minden rendben volt, Isti is ügyes baby volt, mozgott szépen. Mutatott fájásokat is a gép, de csak ilyen jóslókat, semmi durva. Aztán átmentem Zeke dokihoz az eredménnyel, csinált uh-t, minden zárva van továbbra is, 3000 - a méhszáj. Ő továbbra is a 12-ei szülést mondja, hogy tuti az lesz, és a clexanra is csak annyit mondott, hogy majd akkor hagyjam abba 1 nappal előtte....na persze jövő héten ez a vélemény még változhat. Legközelebb jövő szerdán lesz ctg majd. Meg lett a vérvételi eredményem: minden okés, de kicsit vérszegény lettem, picit kevesebb a vasam, úgy látszik hiába a Krauterbrut, kaptam Neo-ferro folgammát. Hát azt hiszem azért nem olyan vészes, hogy ezt most egy-két hétig szedjem. A vizelet is jó lett, illetve a tenéysztéssel is minden okés.
Jaj egyébként úgy utálok a BMC-be ilyen nagy hassal átmenni...na persze ez így nem teljesen igaz, mert nagyon boldog vagyok a nagy hasammal, és benne a kis pocilakómmal, de tudom, hogy milyen érzés az ott várakozóknak ez, én is voltam sokáig ottvárakozó, és mindig sóvárgó szemekkel néztem a kismamákat akik betévedtek.

Ma lesz babaváró bulim a barátnőkkel! Ez annyira jó kis program :), különösen most, hogy a 6 barátnőm közül, akikkel ezeket tartani szoktuk most hárman is babát várunk, és az egyikünk meg most szült. Emiatt különösen jó hangulata van most a közös progiknak szerintem....és milyen jó lesz majd amikor mind babával megyünk!

Tegnap este egyébként volt 1-2 olyan fájás szerű fájásom, vagyis éreztem is valamit. Kicsit megijedtem, de azért gyorsan elmúlt, szóval tudtam, hogy semmi komoly.

Azt hiszem a kozmetikába bejelentkezek gyantára jövő hétre. Nem merem tovább halogatni....max elmegyek még egyszer, ha tényleg 12-e lesz belőle, de lehet hogy nem is kell majd. Tudom, biztos sokan kinevetnek, hogy ezen ennyit agyalok, hogy mikor legyen, de annyira nyomaszt és foglalkoztat ez a dolog, pedig tiszta hülyeség :).

2013. február 18., hétfő

Idilli vasárnap

Olyan jó volt a tegnap délután. Főztem fincsi ebédet,utána meg tv előtt henyéltünk: a férjem hasán alukált eközben Rupika,az én pocimban meg ott bugizott Istike:))))-komolyan annyira jó kis nap volt! És olyan jó volt arra gondolni,hogy pár hét és nem a pocimban bugizik Isti,hanem ott lesz a kezemben!!

Elkezdtem összepakolni a kórházi illetve a szülőszobás cuccokat. Igazábol sok-sok hálóing kell,meg törülköző,meg étel-ital...és pár dolog a babócának.

Hétvégén amugy sokkal kevesebbet mozgott Istike,gondoltam biztos azért mert nincs sok helye. Erre ma egész nap nyomja:))

Ma elmentem fodrászhoz,legközelebb már anyukaként megyek majd! A kozmetikust még húzom kicsit,nagyon nehéz azt beidőzíteni,szerintem jövő héten megyek majd talán....jó lenne minnél későbbre hagyni,na persze túl későre viszont para lenne!

2013. február 14., csütörtök

36. hét:))))))))))))))))))))))))))))

"Ha most születne meg, valószínű minden gond nélkül tudna alkalmazkodni a külvilági élethez. Már a mája is tökéletesen végzi a dolgát, és a veséje is teljesen kifejlődött. Hetente több mint húsz dekát gyarapszik, hogy végül gömbölyű, hurkás újszülöttként jöjjön világra. A méhlepénynek még néhány hétig táplálnia kell a magzatot, de előfordul, hogy előbb „elfárad”, és csökken a teljesítménye. Ezt speciális ultrahangvizsgálattal lehet kimutatni."

DE természetesen még nem születik meg...még minimum 2 hetet bent marad Istike :) - az a minimum hogy megvárja a márciust szépen! Jaj úgy vártam már a mai bejegyzésem írását, mert az azt jelenti, hogy ma jön haza a férjecském végre!!!! Rossz volt ez a pár nap nélküle...de már csak órák kérdése...na jó, még vagy 14 óra, és itthon van.

Arra jöttem rá, hogy a szülésznő, meg a szülésfelkészítő is azt sujkolja az emberbe, hogy beindulhat a szülés a 37. héttől, készül a méh, stb....erre ma, amikor átmenetem Zeke dokihoz, ő pont a másik véglet, vetett egy pillantást a ctgimre (ja a main amúgy Istike alig mozgott, szinte végig durmolta az egészet), közölte hogy nagyszerű! Ez után vett le még kenetet, megnézte a méhszájat, ez teljesen rendben van, és zárt, majd mondta, hogy akkor március 12-én szülünk. Mondom okés, de mi van ha előbb...erre ő, ugyan már, sokkal kényelmesebb mindenkinek ha tudja melyik napra készüljön, ez így nagyon jó lesz, stb :). Mindegy, én titokban kitaláltam és mondogatom Istikének, hogy 10-én induljon el a szülés majd, és akkor szülsessen meg szépen. Az szerintem tök jó lenne, mert magától indulna, és az egy nyugis vasárnap, talán Zeke doki is jobban ráérne... Mindenesetre ami az érdekes, hogy most hogy voltunk Zeke dokinál már rögtön nincs bennem az a kis para, hogy jaj gyorsan pakoljunk össze, mert ki tudja, stb...ő annyira határozott és megnyugtató - még van egy hónap és kész!
Ettől függetlenül hétvégén összepakolom a táskákat, és akkor rend a lelke mindennek alapon készen állok majd, egyedül a kozmetikust kellene kitalálni, hogy mikorra időzítsem...na ez nem egyszerű!

Ma irtó sokan voltak amúgy a szülőszobán, valami front jött, és tömve volt minden. A szülésznő ma is irtó kedves volt, csomó mindent elmagyarázott megint, meg levette a vérem, stb...szóval nagyon örülök neki, nagyon szimpatikus. Anyu is megismerte ma őt, mivel ma Anyu vitt el reggel, mert itt aludtam náluk. Tegnap is itt aludtam amúgy...na ezek miatt kicsit hulla vagyok, hát ez van, már nem jó nem otthon alukálni, nem a férjecském mellett....de ma már otthoni ágyikóban együtt alszunk!

Követekező ctg jövő csütörtökön. Szerdától, tehát a 37. héttől meg el kell kezdeni a következőket:
 - napi 2x málnalevél tea
 - gátmasszázs
 - és 2 homeos bogyó...most eszembe nem jutna a nevük

2013. február 11., hétfő

Sok-sok-sok kölcsön babaholmi

Nem is írtam még, vagyis mindig csak meg-meg említettem, hogy ezt vagy azt kaptunk kölcsönbe. Az igazság az, hogy el sem hiszem mennyi szép és hasznos holmit adtak a barátnők, annyi kicsi ruhácskát, sterilzálót, mellszívót, mérleget, bundazsákot, játszószőnyeget, stb...kaptunk, hogy elmondani sem tudom, és annyira hálás vagyok érte!!!!!!!!!!!

A hétvégénk amúgy nagyon jól telt, tegnapra szinte véletetlenül összerántottunk egy 18 fős vendésgséget, babaszobaavató címszóval. Aztán majd pár hónap múlva Istikkével is rendezünk majd egy hasonló bulit :). Nagyon jól éreztük magunkat, anyósom szuper kedves volt, és csinált lasagnet főételnek, amit áthozott, így semmi dolgom nem is volt vele, én csupán a desszertet csináltam. Tök jó kis mulatság volt.....

Holnap elutazik az én drága férjem!!!! Úgy fog hiányozni!!! Csütrötök éjjel jön, remélem gyorsan elszalad majd ez a pár nap, addig anyuékhoz költözöm, hogy ne legyek egyedül.

Mióta tudom, azaz péntek óta, hogy már vannak méhösszehúzódásaim azóta persze tudoatosan figyelem is, és bizony néha érzem őket. Tudom ez normális, de nem én lennék, ha nem paráznék rá, hogy minden okés-e. Ez is csak arra jó, hogy tudom mi az, hogy izguljak...ez vagyok én :) - de szerintem ezt már mindenki megszokta, hogy az egész terhességem alatt folyton paráztam valamin. Persze azért nem aggódom annyira, csak kicsit azért motoszkál bennem, hogy nem túl sok-e ez, minden okés-e, stb...de ahogy a szülésznő is mondta, ez NORMÁLIS, szóval ezt tudatosítom!

2013. február 9., szombat

Első CTG, találkozás a szülésznővel

Tegnap meg volt életem első CTG-je!!!!! Ez persze lehet hogy így annyira nem hangzik izgalamsan, de ha belegondolok, hogy hány éven keresztül néztem a hatalmas pocakos nőket, akik ctg-re vártak, még én mindig valami hülye ciklusmonitoron, hormonvizsgálaton voltam....hányszor kívántam, és gondoltam arra, hogy bárcsak már végre én is itt tartanék....és most megtörtént!!! Most én voltam a nagyhasú kismama, és én vagyok az aki nemsokára majd megszüli a kisfiát :))))))))))))) - komolyan mondom alig hiszem el :))))))))

A szülésznőnk, Tóth Ivett, egy nagyon szimpatikus fiatal csajszi. Őt Zeke doki ajánlotta nekünk. Megmutatta a szülőszobát, ami egyébként nagyon szép, kellemes helynek tűnt, és tök jól elmagyarázta nagy vonalakban a dolgokat. Ő csinálta a ctgt is. Jövő héten is talizok vele, akkor leveszi a harmadik trimeszteres vért, illetve csinál újabb ctgt is. Valahogy olyan megnyugtató és kellemes a személyisége, és azt hiszem ez nagyon fontos lesz majd a nagy pillanatokban. Kérdeztem ezt is, hogy mennyi pénzt kér ezért, de ő nem mondott konkrétat, hanem hogy ránkbízza, ahogy mi érezzük....persze ez is nyilván nagyon szimpatikus vonás! Ahogy mesélte Ő nem vállal el túl sok kismamát, mert szerinte ez így korrekt, hogy bőven jusson elég ideje mindenkire. Homeopátiában is otthon van, legközelebb azt is átbeszélem majd vele. Egy dolgot akartam, de elfelejetettem megbeszélni, és pedig az érzéstelenítési opciókat....na majd jövő héten kikérdezem. A férjemet is azt hiszem megnyugtatta, neki is szimpi volt, sokszor beszélt százalékokban, és ezt az én Drágám imádja!

A ctg eredménye egyébként tökéletes lett, na persze Istike elaludt az elején, tudtam hogy ez lesz, mivel egész nap mozgolódott előtte....de aztán beindult egy kis sétától. Ami meglepett, hogy a ctg szerint már vannak úgynevezett jóslófájásaim - amik nem mások mint méhösszehúzódások, de ez teljesen normális, hiszen lassan készül a méh a nagy feladatra. Én ebből mondjuk semmit nem érzek - talán annyi, hogy néha tényleg kicsit bekeményedik a hasam, de nem vészes. Nem izgulok emiatt, mivel azért az értékei ezeknek nagyon alacsonyak még, és ritkák is - csak meglepett. Egyenlőre még maradjon a helyén szépen Istvánkánk, és még egy 3 hetet húzzon ki odabent, fejlődjön szépen - aztn után felőlem jöhet amikor akar.

Azért most hogy így ott voltam a szülőszobán olyan közeli lett ez az egész, és egyben kár lenne letagadni de picit ijesztő is. Nem úgy ijesztő, hogy jaj mi lesz, stb....csak hogy mindjárt itt van, fel kell rá készülni, és szeretnék valóban készen állni, amikor majd megtörténik - na persze tudom, ez azért nem olyan helyzet, ami kiszámítható, vagy amire fel lehet készülni teljesen, de azért nagyjából mégiscsak. Arról meg nem is beszélve, hogy mindjárt óriás fordulatot vesz az életünk, lesz egy kisfiunk, és attól a perctől kezdve, hogy kibújik a pocimból minden más lesz - na nyilván sokkal jobb, és boldogabb, de más, és ezt is fel kell fogni, és fel kell dolgozni :).

2013. február 7., csütörtök

35. hét:))))))))))))))))))))))))))))))))

"Egyre kevesebb a helye arra, hogy fickándozzon. Ha még mindig popsival lefelé üldögél, számíthatsz faros szülésre, bár van olyan baba, aki az utolsó napokban mégis megfordul. Ultrahangképek tanúsága szerint már minden érzelem arckifejezése átsuhan az arcán, sokszor mosolyog is. Kitartóan szopja az ujját, vagy bármit, ami a szája közelébe kerül: gyakorol, hiszen a szopás készségére a születése utáni percekben már szüksége van."

Biztos így van, hogy kevesebb a hely odabent fickándozni, de valahogy úgy érzem Istike mégis sokat mozog. És ezek a mozgások egyre viccesebbek: kinyomja ezt vagy azt a testrészét, lehet simizni, akkor visszahúzza - egyszóval tündéri!!!! Mondjuk ha mostanában esténként belekezd a bugiba, akkor nem mondom, nem könnyű elaludni, de jó kisfiú, olyan sokáig nem nyomja sosem.

Holnap talizunk majd a szülésznővel, és lesz ctg! Nagyon várom, és nagyon kíváncs vagyok.

Tegnap beszereztem a hiányzó hepatitis leletem, minden rendben vele, meg voltam védőnőnél is, aki szintén szokás szerint nagyon kedves volt, és minden rendben volt. Következőre 2 hét múlva megyek, akkor találkozni fogok a gyerekorvossal is, feltéve ha addig nem találunk valaki mást akit választani akarnánk, és ad majd recepteket nekünk.

A kisrucik válogatását, mosását és vasalását nyomatom továbbra is ezerrel, még sok van hátra - de ez is egy annyira cuki meló! A kórházos cuccomat még nem akarom összerakni, jövő héten István elmegy 3 napra Németországba, na ennek nem örülök, de majd kihúzom, Anyuéknál leszek addig - de úgy vagyok vele, hogy majd ha hazajött, akkor jövő héten csütin, pénteken összepakolok - előbb úgysem akarok szülni, sőt!

Nem is tudom írtam-e, de kedden voltunk Circque du soleil Michael Jackson show-n! Olyan jó volt! Ezer éve vettünk a jegyeket, még talán szeptemberben, és minidg azt beszéltük, hogy na majd akkor már óriás hassal megyek, és milyen közel lesz a szülés....és most meg már túl is vagyunk ezen a programon :). Istike is tutira élvezte,végig bugizta a jó kis számokat! tutira rajongó lesz:) Ma megyünk megnézni a MURDER kiállítást. Tudom, eléggé úgy fest, hogy nem tudok itthon üldögélni a popsimon, de ki akarjuk használni még ezeket a heteket, és hála Istennek jól is vagyok, szóval simán bevállalok még ilyen programokat :).

Na megyek beteszek egy mosást, hogy haladjak - mert holnap mennem kell dolgozni, és akkor nem lesz időm rá....

2013. február 4., hétfő

Készülődünk, készülődünk

Nem is mondtam még, hogy már járunk ugye a szülésfelkészítőkre. Persze mondanom sem kell, hogy mostanában valahogy mindig pont keddre jön össze valami program, és emiatt nem tudunk menni, de azért a lényegi részeken ott vagyunk. Egyébként nagyon jó, és hasznos szerintem, azért mégiscsak valami támaszt ad, hogy egyáltalán mit kell csinálni, hogy kell csinálni, nagyjából mire kell számítani!

Ma beszéltem a szülésznővel telefonon, nagyon kedves volt, és péntek este vár minket - fél6ra megyünk. Akkor lesz ctg - az első ctgnk :), meg megnézzük a szülőszobákat, hosszabban elbeszélgetünk vele. Nagyon izgis, nagyon várom!

Megérkezett a babágyunk. Ma hozta el a férjem, és már össze is szerelte. Egyenlőre még nincs a helyére tolva, hanem a szoba közepén díseleg, de nagyon szép lesz :))))))

Közben megkezdtem a NAGYMOSÁST! Huh, nem semmi mindent kimosni, de nem is az a nagy meló, hanem a vasalás. Először úgy voltam vele, hogy majd megkérem anyósomat, hogy segítsen be, mert ő nagyon szeret vasalni, és biztos szívesen vasalgatná is ezeket a cuki cuccokat - de aztán persze én magam is annyira elolvadtam a kisruciktól, hogy nekiálltam megcsinálni. Egyenlőre túl vagyok 20 pelenkán....na az nem volt olyan izgis, sőt...hulla vagyok!!!! Közben kész lett egy újabb mosás, és most tele van a szárító édes mini ruhákkal...én meg minden darabnál elolvadok! Már úgy várom, hogy ráadjam Istikére :))). Azért lehet hogy a végére mégicsak kérek egy kis segítséget mert besokallok...




És ha még nem lenne elég ez a sok teendő amiket most felsoroltam, ma jött egy új kolléganő az irodába, és be kell tanítani - na ez az ami aztán igazán leszívta az agyamat! Szóval most indul egy kis pihi....