Keresés ebben a blogban

2014. október 23., csütörtök

A mai nap

A mai nap furcsa, hogy kinek épp mit tartogat és vajon miért?!? Bár, mint tudjuk, a miértekre nincs mindig válasz....de legalább annyi látszik, hogy vannak itt jó dolgok is a rosszak mellett! Miről is írok itt most, nos a barátnőim közül ma sokak jártak nőgyógyásznál valamilyen formában:
-egyikőjük épp most szüli második kisfiát
-másiknak mai ctg után mondták, hogy ha ma nem indul el a baba, akkor holnap indítják
-egyik ma 6+5napos kismama, és ma hallották először a kicsi szívhangját (kis ijedelem után, mert múlt héten még azt mondták neki, hogy lehet nincs rendben valami)
-másiknak, aki szintén 7hetes kismama a keddi szívhangos ultrahang után ma hajnalban erős görcsei lettek és vérzik...volt dokinál, hála Istennek a baba jól van, kapott progeszteront és szigorú fekvést írtak elő neki, az orvos bizakodó volt nagyon
- másiknak a hét elején megállapították, hogy nem él az embrió, nincs szívhang, 8hetes, most csinálják a kaparást

És itt vagyok én, én is itt ülök Zeke dokinál. Rengetegen vannak. Ma vagyok a 14.napon, ultrahangra várok, hogy megnézzük hogy áll a ciklus. Nem szoktam emiatt különösebben izgulni, de most izgulok. A multkori ciszta, 46napos ciklus...., nagyon szeretném, ha most minden rendben menne, hiszen akkor jöhetnének a kis fagyibabák! Szeretnék újra kismama lenni mihamarabb!!!!

Zeke doki nagyon jófej volt! Ahogy visszaért a műtőből be is hívott. Nagyon ki volt, hogy mennyi ember van, és hogy egyedül van rájuk. Miután végeztünk megkért hozzak neki egy kávét, mert nincs idejük semmire:).
A peteérést tekintve, jobb oldalon lesz a domináns tüsző, 13mm-es jelenleg. Szóval kedden újra jövök, Zeke szerint jövő hét szerda-csüti körül lesz a peteérés. Ez sem egy rövid ciklus ezek szerint...miért van ez, különösen hogy a ciklus elején nézett hormonjaim mind rendben vannak?!? Na mind1 is, lényeg, hogy lesz peteérés, alakul szépen, kedden pedig okosabbak leszünk. 

2014. október 13., hétfő

Szülinap

Holnap itt a szülinapom. Sokáig de utáltam ezt, csak azon járt az agyam, hogy megint elment egy év, megint nem sikerült, .... most akárhogy is alakult az elmúlt évem, erre így már soha nem fogok gondolni, hála Istinek! Egyfelől hihetetlen, és csodálatos hogy van egy ilyen szép és okos kisfiam, akit elmondhatatlanul szeretek, és aki annyira boldoggá teszi a napjainkat! Másfelől persze ilyenkor azért eszembe jut, hogy ezt nem így terveztem, mostanra szerettem volna kismama lenni újra, pociban a kistesóval..... de akárhogy is alakult, boldog lesz a szülinap, mert reggel Istivel ébredünk:), akit még mindig napról napra jobban és jobban szeretek...hova lehet ezt még fokozni:). 
Most nagyon sok kisbaba született a baráti társaságban, és ahogy a kezembe vettem őket, annyira elképesztő érzés volt, különösen abba belegondolni, hogy Isti is nemrég ekkorka volt, egy kis pillekönnyű kismanó. Remélem átélhetem legalább mégegyszer azt a csodás érzést, amit egy ilyen Kicsike mellett érez az ember! És remélem minél hamarabb... De addig is élvezem a perceket a kis családommal, ki tudja, talán jövő jövőre ilyenkor már négyesben ünneplünk?! Azt kívánom, hogy így legyen!!!!

2014. október 11., szombat

Megjött!!!

Végre,végre ma megjött! Na ennek sem örültem már rég, de mostmár, így 46nap utan, ez megkönnyebbülés. És remélem ebben a ciklusban mostmár semmi akadály nem gördül majd az utunkba, sőt:))). Első lépés: kedden, 3.napos hormonvérvétel....