Keresés ebben a blogban

2014. december 24., szerda

2014. december 17., szerda

:(

Köszönöm, hogy drukkoltatok és gondoltatok ránk, sajnos mindhiába. Nem sikerült most sem. Ez a 10.lombikunk volt, kerek forduló....ebből 5fagyasztott, 5friss stimuláció - rengeteg kudarc, vagy épp majdnem siker, 1 biokémiai terhesség, 1méhenkívüli terhesség de itt van 1 gyönyörű kisfiú!!!! 
Zeke mikor közölte a hírt kérdezte hogy akarunk-e tovább menni?! Mert ő már úgy sajnál minket, hogy ilyen fiatal szép pár vagyunk, és ennyit küzdünk, ennyi mindent szenvedünk el.... Bennünk egyenlőre fel sem merült a feladás gondolata. Hiszen még "csak" egy rendes lombik volt, mióta a tesóért küzdünk, és az majdnem sikerült is!!!! Szóval mondtuk neki, hogy januárban jövünk, menjen a long protokoll, a kaparás, és minden finomság, ahogy szokott, mert mi nagyon szeretnénk még egy gyereket! Nem tudom mit gondolhat rólunk.....kérdeztük, hogy ezt most miért mondja, szerinte nincs esély?! De mondta hogy van, hiszen megy ez nekünk, van rá élő bizonyítékunk is, csak inkább amiatt mondta, hogy hogyan bírjuk ezt az egészet.
Annyi biztos, hogy megterhelő lelkileg eléggé. Kb pont egy éve kezdtem el igazán újra foglalkozni ezzel, azóta sok minden történt. Volt egy hét amikor azt hittem soha többé nem kell ezen aggódni, amikor úgy éreztem minden szikla legördült rólam, amikor szárnyaltam, hogy Istinek tesója lesz, és minden álmunk beteljesedik, mert még egy babát kaptunk a JóIstentől. Aztán szertefoszlott minden, amikor kiderült, hogy ez nem fog összejönni, sőt nagy a baj......szeretném újra ezt a boldogságot érezni! És küzdünk tovább érte, hogy ez meg is valósulhasson, és tényleg legyen még egy kisbabánk. Nem tudnám feladni ezt még, nem tudnék hátradőlni hogy ennyi volt, hogyan is tehetném?!?! Mit mondanék akkor Istinek, hogy azért nincs testvéred mert feladtuk?!? Ezt nem tehetem, még biztosan nem, és remélem soha sem kell megtennem mert addigra sikerül! A mai vérvétel előtt kicsit borsózott a hátam a macerától ami akkor vár ránk ha nem sikerül...most itt vagyunk, és már nem így látom ezt, már várom, hogy csináljuk, hogy haladjunk, és hogy beteljesüljön ez az álmunk is! Persze most ki vagyok, nem tagadom, most sírok, és összetörtem.....de az éltet hogy megyünk tovább, az pedig, hogy mindeközben magamhoz ölelhetem Istit annyi erőt ad, és eszembe jutattja, hogy minden átsírt perc, és harc megéri.
Egy kis pihenőidőnk lesz is, szerintem elutazunk valahova hárman, most úgy érzem ez nagyon jót tenne! És imádkozok, hogy jövőre már igenis négytagú családként, egy kisbabával bővülve ünnepelhessük a karácsonyt!!!!!!
 

2014. december 15., hétfő

Izgulás

Azt gondoltam talán mos nem fogok izgulni, de persze nagyon izgulok. Ez most valahogy más mint a múltkor...vicces, akkor azért izgultam szerintem annyira, mert feszült a mellem eléggé, és nagyon reménykedtem, hogy ez jót jelent, és sikerült. Aztán szépen pofára estem, hogy nem sikerült. Na most aztán semmit, de semmit nem érzek....nincs semmilyen tünetem, ami reményeket ébreszthetne bennem. Tudom persze, ez semmit nem jelent, ezt megtanultam a nyári eset után, de most emiatt aggódok. Egyre nehezebben bírom a napokat, jó lenne már ha szerda lenne, és valami csodaszép hírt mondana nekünk Zeke doki. Van egy barátnőm, aki szintén most szeretne már második babát - ő már nyáron mondogatta, hogy a legszuperebb az lenne, ha egyszerre lehetnénk terhesek. Nekik mondjuk könnyen jött az első baba is, és most derült ki, hogy a második is, Ő már terhes, most tudta meg! Olyan jó lenne becsatlakozni hozzá!!!!!!!!!!!! 
Tegnap este amúgy bevettem egy negyed adag pipolphent. Nem akartam feszülten aludni, tudom, hogy Fülöp prof szerint a stressz nagyon nagyon rosszat tesz, és emiatt inkább bevettem. 
Gondolkozom egy teszten holnap reggel....mondjuk nincs itthon, szóval még el kéne mennem venni is...persze van ennek előnye és hátránya is. Lehet hogy hülyeség lenne csinálni, hiszen nyáron sem mutatta ki, aztán meg terhes voltam....lehet inkább ki kéne bírni szerdáig, az a biztos. Mert ha kimutatná, hogy igen - akkor persze nagyon nagy boldogságban lennék, de nyilván magamat ismerve aggódnék a hcg érték miatt. Ha meg negatív lenne, akkor azon járna az agyam, hogy hátha mégis, hátha csak még korai a teszt..........na szóval hülyeség ez a tesztelés, lehet inkább ki is hagyom, és igyekszem türelmes lenni.
Mindenesetre nagyon köszönöm, hogy drukkoltok nekünk, nagyon jól esik!!! Remélem szerdán hatalmas boldogságban egy csudajó hírrel jöhetek: hogy úton a kistesó! 

2014. december 8., hétfő

Két szépséges kisbabóca a pociban

Akkora dilemmában voltunk, hogy kettő vagy három embriót kérjünk-e ma vissza. Az utolsó pillanatog hezitáltunk, voltak érvek bőven mindkettő mellett. Végül az élet megoldotta, egy embriónk nem ébredt fel, így ébresztették a harmadikat is. Ez a kettő, akik felkeltek, viszont tökéletesek! És mindjárt kapom is vissza őket a pocimba, ahol jól befészkelődnek, és most tényleg megszületik belőlük majd a Kistesó - ezren vannak ma, szokásos hétfő, szóval még várakozunk. Ma itt van velem a férjem is, olyan jó, hogy el tudott jönni. Délutántól indul a pihenés, és a nyugalom, hogy tökéletes környezetet biztosítsunk a pinduroknak. Imádkozom hogy sikerüljön, és újra kismama legyek karácsonyra!

2014. december 3., szerda

Pharmafutár

Az a cég egyszerűen csúcsszuper! Itt tényleg a betegekért vannak, és meg van a manapság oly ritka, őszinte segîtőszándék. 
Már írtam ugye, hogy szereznem kellene agolutint. Tegnap bent volt a férjem a BMCben papírokat aláírni, és kérte az asszisztenst hogy kérdezze meg Zeke dokit jött-e agolutin, ha nem, akkor meg írjon egy receptet mert behozatjuk Pharmafutárral. Erre közölték hogy nincs, és adtak neki egy Prolutex receptet. Megfigyeltem, most próbálja ezt nyomni Zeke. De miért?!? Sokkal-sokkal drágább mint az agolutin, és még hatóanyag is kevesebb van benne. De amúgy nincs is ezzel baj, nyomha csak, de nekem bevált az agolutin, akkor minek cserélni?! És rendben hogy nincs neki most, tőle nem tudok venni, de miért nem lehet felírni? Teljes elkeseredve hívtam a Pharmafutárt, és ott annyira kedvesek és segítőkészek voltak, hogy mondták menjek be, emlékeznek rám még három évvel ezelőttről (amikor Istivel terhes voltam) és adnak nekem, receptet meg majd vigyek valamikor utólag. Úgy meglepődtem, hogy ilyen jószándékúak, komolyan olyan nagyon jól esett! Arról pedig már csak zárójelben teszek megjegyzést, hogy pontosan fele annyiba került náluk a gyógyszer! 
Lényeg, agolutin a zsebemben, hétfőn meg akkor is iratok egy receptet rá Zeke dokival.

Tegnap iszonyat fejfájásom lett az ivig miatt. Túl gyorsan ment le az egész. De kialudtam, ma már teljesen jól vagyok.
Igyekszem testileg, lelkileg is készülni a hétfői beültetésre, hogy minden tökéletesen elő legyen készítve a babócáknak!

2014. december 2., kedd

Ivig

Itt fekszem és éppen csepeg. Nem panaszkodom, flottul megy itt minden, szinte már túlságosan is. Tudták hogy jövök, vártak, készítették az infúziót, és f11re be is kötötték, branül is elsőre bement. Na idáig minden sima ügy volt...itt viszont, hát... még csak a harmadik palacknál járok, de 6x kellett megállni, légteleníteni, mert leállt a csepegés és visszafolyt a vérem. Nem raktak, vagy nem jól rakták be a levegőztetőt. Aztán olyan gyorsaságra állították, hogy 10 perc alatt lefolyt egy palack...ha Fülöp prof ezt tudná! Ott több mint 1óra volt egy palack, sőt...az első 10perben csak 1-1 csepp ment, hogy figyelje az allergiás reakciókat!!! Mert ez egy veszélyes szer. Szerencsére jól bírtam, minden rendben ment, de azért kicsit jobban is odafigyelhetnének az tény. Ami a legidegesítőbb, hogy a sok bénázás miatt többször ki kellett önteni egy kis adagot, ami fellevegősödött. Mondtam is a nővérnek, hogy azok ott kemény tízezrek, amik lefolynak....az én értékes ivigem, aminek minden cseppje arany!!! Na nem panaszkodok, valahogy csak belémfolyik ez, és utána meg remélem elkezd szépen hatni!!! Hajrá ivig!

2014. december 1., hétfő

Felpörögtek a dolgok...

Nem volt időm írni múlt szerda óta. Szóval akkor 13mm-es tüszőt látott Zeke doki, mindkét oldalt. Azt mondta mehet a fagyi ebben a ciklusban, nem lesz akadálya. Így gyorsan leszerveztem az IVIGet. Már nem Bánhidy prof asszisztense intézi, hanem egy másik hölgy, de ő is nagyon kedves és segítőkész volt. Holnap megyek reggel 8ra!!!!! Remélem minden rendben lesz, kicsit izgulok persze....
Most meg megint itt ülök, és UHra várok. Be sem fejezem a postot, amíg nem tudom leírni hogy mit láttunk ma, mikor mi lesz. Szóval folyt.köv., ha kijöttem:)

Nos, 22 mm-es tüsző a bal petefészekben. Tökéletes! Zeke doki a biztonság kedvéért csináltatott egy vérvételt is, hogy lássa nem indult-e már el a peteérés, de még nem. Így ma este beadok 2 Pregnylt, az szerda reggelre szépen megrepeszti a tüszőt, és akkor jövő héten hétfőn megyek a beültetésre! Jaj de izgalmas!!! Hirtelen felpörögtek az események..... Valahonnan agolutint kell szereznem, mert nem volt Zeke dokinak, nekem meg már csak pár darabom van. Mondjuk lehet hogy kap majd hamarosan, de fel kell készülnöm arra az esetre is ha nem. Körbekérdezek hátha van valakinek felesleges.

Akkor holnap IVIG! Drukkoljatok, hogy minden simán menjen - és aztán meg, hogy kifejtse a jótékony hatását, és segítse a kis embriókat megtapadni. Olyan gyorsan itt vagyunk most megint, hogy jön a beültetés, alig kaptam észbe a múlt havi kudarc után. Remélem most sikerül, és egy csodásan szép hcg eredménnyel állok majd a karácsonyfa mellett!