Keresés ebben a blogban

2015. május 27., szerda

Két szépséges blasztobaby odabent:)

5 van:))))-és még kettőt figyelnek holnapig! 
Tegnap azt mondja az embriológus úgy tűnt kevesebb lesz, de mára belehúztak...most hármat fagyasztanak, többit holnap meglátják! És jön kettő mindjárt ide a pocimba:) - nagyon örülök ennek a hírnek, hogy ilyen ügyes, erősek! 
És Isti is jól van, jót aludt az éjjel, és a tegnapi vacsi már bent maradt, szóval csupa jóhír:).
Remélem jól befészkelik magukat, és jövő pénteken csodás hcg vár minket! Hajrá Kicsikéim, ügyesek legyetek odabent, imádkozom értetek!

2015. május 26., kedd

Egyenlőre jól vagyok - remélem ez marad is!

Én egyenlőre jól vagyok, remélem maradok is. Istinek tegnap eléggé ment a hasa, hőemelkedése volt. Ma evett pici főtt krumplit, reszelt almát,de még mindig  átmegy rajta, de azért javul szerintem, meg a közérzete is sokkal jobb, egyenlőre csak egy bekaki volt. Annyira viccesek, tegnap a férjem pelusozta, erre hallom azt kiabálja a szomszéd szobából: hallod Mama, ez egy igazi fos:)))). Én maszkban rohangálok, és külön aludtam a kis hátsó szobában elszeparálva. Nagyon fontos, hogy ezt ne kapjam el, mert nem szabad bekapcsolni az ölősejtjeimnek, ha már iviggel és szteroiddal is azon küzdünk hogy ezt legyűrjük, akkor nem szabad hogy egy ilyen vírus belobbantsa. Szerintem ha holnapig nem jön ki semmi, akkor kijelenthetjük, hogy megúsztam, de addig nem szabad elkiabálni. Jó lenne ha a férjem sem kapná el, de eddig hálIsten jól van ő is. 
Izgulok, hogy holnapra hány babóca lesz még, remélem legaláb 5-en ott lesznek, az szuper lenne, mert fagyaszthatnánk is. 
Este elég letargikus voltam, hogy megéri-e ez, megéri-e, hogy kb elkülönítem magam a beteg gyerekemtől azért hogy hátha terhes leszek?! Mert ha igen, akkor persze meg, de ha megint a semmiért csináljuk ezt?! .... Na ilyeneken kattogtam, de mára jobb kedvem lett, és pozitív vagyok, bár komolyan szinte megint ott tartok, hogy elképzelni sem tudom, hogy ez sikerülhet...de azért reménykedek, és bízok a kis babykben odabent.  
A tegnapi transzfert Szűcs doki csinálta. Ott ültem utána a rendelője előtt várva a zárót, és bevillant, amikor behívott és közölte, hogy gratulálunk, Ön terhes! Ó, milyen hihetetlenül csodás volt, fel sem tudtam fogni, mostmeg már két éves az én kisfiam:). Imádkozom, hogy jövő pénteken a vérvétel után ugyanezt az érzést újra átélhessük, és újra ugyanazzal a földöntúli boldogsággal jöhessünk majd ki a BMC-ből! 
Nagyon köszi a sok drukkolást, és ránk gondolást Mindenkinek!

2015. május 25., hétfő

2 babó a pocimban:)

Ma reggelre beteg lett Isti. Elkapott valami hasmenős/hányós dolgot, azt is tudom kitől., már tegnap este hívott a barátnőm, hogy az ő lányai kidőltek, így ne sok jóra számítsak a szombati talink miatt. Éjjel kétszer kelt, hogy Mama, bekakiltam......aztán reggelre hőemelkedés. Úgy sajnálom! Ami a legrosszabb, hogy rettegek nehogy én is elkapjam, mert az most nekem mindent tönkre tenne.....így aztán nem merem ölelgetni puszilgatni az én kis betegemet, megszakad a szívem! Persze ma otthon van vele apa, ami nagyon jó, ő ápolgatja. Na ez az a helyzet, amikor az, hogy egyedül jöttem a beültetésre huszadrangú kérdés, kit érdekel?! 

Megnéztem a piciket, 7 szép embriónk van, illetve még kettő kis lemaradásban fejlődget. Most visszakapok egy 9sejtest és egy 8sejtest, a két legszebbet. Szerdán jövök újra, akkor meglátjuk, remélem akkor jön még két pindurblasztobaby és fogunk tudni fagyasztani is. Jó lenne, meglátjuk! Most viszont megkapom mindjárt ezt a két kis szépséget, és a legfontosabb hogy ők jól érezzék magukat, beágyazódhassanak. Igyekszem pozitív lenni, akkor is ha amúgy most aggódom Isti miatt, illetve magam miatt is, hogy el ne kapjam ezt a nyavalyát....hajrá két kis babám, imádkozom Értetek!

2015. május 23., szombat

11 embrió, esetleg 12?

Most hívott Kanyó doktornő. 11 érett volt a 14 sejtből tegnap, azok mind meg is termékenyültek, és lett 11 embriónk:))). Mára még egy sejt megérett, azt is megtermékenyítik. 
Hétfőn 9-re kell mennem, Rita vár majd, a többit vele egyeztetjük, de a terv a hétfő és a szerda, duplatranszfer. 
Mostanában mindig több sejtet mondanak mint ami megtermékenyül valahogy....na nem baj, tökéletes ez a 11-12 is, pláne ha köztük van AZ embrió(k):)) Elégedett vagyok, eddig minden jól alakul...na persze ilyenkor jön az igazi izgalom a beültik után. Hajrá kisembriók, ügyesek legyetek, hétfőn ketten jöttök a pocimba!!!!! Nagyon köszönjük a sok drukkot, nagyon jól esik!

2015. május 22., péntek

14:))))))))))))))

14 sejtecske lett!!! Tök sok altatót kaptam, valahogy nagyon kómásan jöttem ki, de nagyon örültem amikor láttam a sok infuziós löttyöt az ágyam mellett, mert azt akkor adják ha sok a sejt.... A nővérke azt mondta, hogy 10-15 lett szerinte, végül jött Kanyó doktornő, és elmondta hogy 14 sejt van! Remélem holnapra mind szépen megtermékenyül, és ügyes kis embriók lesznek. Holnap hívnak reggel majd 9-10 között. Elvileg a terv most is a duplatranszfer, bízom benne, hogy így is lesz. Ha minden jól megy ebből a 14ből talán lesz majd fagyibaba is, ami megnyugtató, de remélem csak a harmadik gyerkőchöz kell majd! Nagyon örülök, úgy voltam vele, hogy 10 körülivel elégedett leszek, szóval ez szuper, és a 14 a szerencseszámom:). Szóval 14 sejt, a 13.lombiknál.....hajrá megtermékenyülés, imádkozom, hogy foganjon meg az újabb álombabánk!

2015. május 20., szerda

Egyedül

Már régóta akarom írni, tök rossz, de valahogy most folyton úgy jönnek ki a dolgok, hogy olyan mintha egyedül csinálnám ezt az egész lombikot. Régen emlékszem az ivignél végig ott ült mellettem a férjem, kb fogta a kezem, minden injekciót ő adott be, én kb azt sem tudtam miből mennyi van.... Ehhez képest persze változtak a dolgok már tavaly is, mert hát itt van Isti nekünk, egyértelmű, hogy nincs annyi idő csak rám, de azért elvittek az ivigre, értem jöttek Istivel....de most, én mentem egyedül kocsival, és jöttem haza, és még adtam le Istit is nagyszülőkhöz. Délután, este is egyedül vagyok itthon, nem is tudtam pihenni semmit szinte. És még a tüszőrepesztő beadásra sem ér haza a férjem, pedig azt tényleg utálom:((( Hihetetlen, de persze végülis mindent meg tudok oldani, sajnos van már rutinom benne, nem ijedek meg, csak azért rossz, rossz hogy nincs mellettem. Tudom hogy lelkileg támogat, és hogy most ilyen hülyén jöttek össze a dolgok a melóban és azért van ez, de ilyenkor az embernek annyira kell a támasz! Na a petesejtleszívásra legalább jön, mondjuk oda muszáj lesz:))). Aztán már most mondta, hogy a várható beülti napokon sem biztos hogy ott tud lenni..... Hát ez van:( - sajnos ez most így alakul, de nem csüggedek, lélekben velem van, és támogat tudom....és imádkozok hogy sikerüljön, mert ez a mai volt az utolsó finanszírozott ivigem, ha most sem jön össze...jaj, bele sem merek gondolni, hogy mennyire sokba kerülne egy következő kör! De arra már nem lehet szükség, most terhes leszek és kész, és kismamaként kapom legközelebb!!! Kérlek Istenem legyen így!

Ivig


Ma a Sote új, vagyis felújított épületében kapom az iviget. Tegnap mégegyszer telefonált Viki, aki most intézi az ivigeket itt, hogy csak 9-f10re jöjjek, mert most hozzák át a gyógyszert, és még jó, hogy rákérdeztem, hogy akkor Tömő utca?! Mert mondta, hogy nem, már új épület! Itt vagyok, már itt fekszem az ágyamon. Egy hatágyas szobába kerültem, négyen vagyunk. Aranyos lányok vannak, semmi horror történet, szülés előtt állnak, esetleg koraszülés veszélye. Ez nagy megkönnyebbülés, semmi nyomasztó, tök jó hangulat van, legalább jobban megy az idő. Mert hogy nem fogok hamar végezni az tuti. Már lassan 10 óra, de humaglobin még sehol......

11óra és csöpög!!!! Kedves és végre egész hozzáértő nővérke van, könnyen berakta a branült, elsőre betalált. Az iviget is rögtön levegőztetővel kötötte be, szóval eddig nagyon kellemes csalódás a mai nap:). Most pedig remélem elkezd hatni ez a drága szer, lenyomja az Nk sejteket, és tuti terepet készít elő a kistesónak!
Na elkiabáltam, indul a bénázás...megint túlfolyt, megint lerobogott 10perc alatt az első és a másodikkal sem állunk jobban...jaj, ha Fülöp doki ezt látná! Mindegy, nem érdekel, csak hasson ugyanúgy! Most kicserélték a szereléket, a harmadik palack talán jobb lesz....

És az utolsó folyik! A harmadik palack óta jól megy minden, működött az új szerelék. De hogy ezt elsőre miért nem lehetett? Na mindegy, mindjárt túl is vagyok rajta. Remélem a következő iviget pár hét múlva már kismamaként kapom!!!!

2015. május 19., kedd

Leszívás pénteken

Mai uh: 
Nyálkahártya 12B, bal oldalt 3x18,3x17, 3x15, jobb oldalt 3x17, 4x15.... Tüdzőrepi holnap este 22 órakor, pénteken leszívás. Ma még 1pregoveris és holnap reggel is, és 1-1 gonapeptyl. 
Még van kiváltva egy egész doboz gonal-fem....egy 900-as! Erre azt mondta már nem nyitjuk meg, elég lesz ennyi hormon. Remélem igaza lesz! Kicsit szokás szerint aggódom....ha terhes leszek azt mondta Zeke doki vigyem be és najd eladja a bontatlan dobozom:)-remélem így lesz!
Persze már visszanéztem a korábbi stimukat, hogy ilyenkor mennyi volt és mekkora tüszők, de hát nehéz következtetni....bízok Zekében, mást úgyse tehetek, és a stimuhkhoz szerintem tényleg ért. Remélem pénteken sok szép sejtem lesz, de ami a legfontosabb, hogy a kistesó is köztük legyen!!!!

A beülti tervezet: duplatranszfer, hétfőn Szűcs doki, szerdán Zeke doki, ha minden jól megy....

Holnap reggel 8-ra pedig megyek az IVIGre! Azon nem kell aggódni, hogy megkapom-e, ez rendben szokott lenni, bár most ekörül is volt egy félórás izgalom, de most is beszéltem velük és várnak. De lelkileg készülni kell, mert az tuti, hogy felemelőbb volt a szülőszobán kapni Fülöp dokinál, miközben születtek a pindurok, mint a Soten, ahol eddig mindig valami szörnyű problémás esetben lévővel kerültem egyszobába. Na nem akarok panaszkodni, de fel kell vértezni magam, és kész! És remélem a beadás is kicsit jobban fog menni, nem 10perc/palack...... Hajrá IVIG!

2015. május 15., péntek

1.UH

Itt várok az rlső UHmra. Eddig szuperül bírtam a hormonokat, és a szteroidot is, amit ugye a mensi 1.napja óta szedek végül, 5mg Prednisolone. De ma brutál hányingerem van....remélem jobb lesz, és ez csak átmeneti, de most nagyon kutyául vagyok. Jó lenne ma időben bejutni, de talán nincsenek annyian mint hétfőn voltak. 
Kíváncsi vagyok hogy milyen érzéseket hoz ki belőlem a jövő hét, ha már leszívás lesz, mert most valahogy olyan más, azt gondolom nagyon megkeményitettem magam, hogy ne legyen elviselhetetlen egy újabb kudarc, vagy nem tudom mi lehet emögött, magam sem értem igazán, csak annyit érzek, hogy próbálom magam valamilyen szinten távoltartani a dologtól, és semennyire sem azon ábrándozni, hogy mi lenne ha sikerülne. Tudom, hogy a beültetés után ez már nem fog menni, amúgy arról sem vagyok meggyőződve, hogy ez a jó, de most ez jön valahogy...

Sokat vártam ma is....de minden szép és jó, szuper sok petécske van készülőben! Vagy 10-10 mindkét oldalon:)
A hormonok:
250 gonal-f
1pergoveris
1/2 gonapeptyl
1clexane
Ennyit még sosem adott Zeke! Remélem megteszik a hatásukat, és itt lesz az a kistesó hamarosan...

2015. május 12., kedd

Hormonok 1.

Tegnap megjártam Zeke dokit. Ennyit komolyan mondom rég kellett várnom, ezren voltak, a szokásos hétfői őrületnél is sokkal többen....
Csinált ultrahangot, mindent jónak látott, nyálkahártya 6B, mindkét oldalon tüszők kb 10-12, ami azt mondta jó kis indulás lesz.
A napi adagom:
200 gonal-f
1 pergoveris
1 clexane
1/2 gonapeptyl
Amit eddig sosem mondtak, most igen, hogy a gonal legyen reggel a pergoveris meg este az egyenletesebb felszívódás érdekében. A patikában 130 ezret fizettem, és a pregnylt és crinonet ki sem váltottam. 
Ivig ügyben beszéltem Bánhidy proffal, mondta hogy vár szeretettel, de részleteket úgyis az asszisztenssel kell egyeztetnem majd. 
Kicsit aggódom hogy hogy jönnek ki majd a dolgok a pünkösdös hosszú hétvége miatt...remélem nem fog pont bezvarani majd! Első uh pénteken lesz.

2015. május 10., vasárnap

Megjött!-holnap irány BMC

Tegnap délután egy nagyon húzós nap után, megjött!!! Szóval holnap irány Zeke, és startolnak a hormonok:)

2015. május 6., szerda

Várakozunk

Köszi az érdeklődést, valóban kicsit eltűntem, de mostanában programdömping van a jóidő miatt...értem ezalatt a játszózást, Dunába kavicsdobálást, biciklizést, és társait:))), egyszóval alig marad kis szabadidőm, csak amikor Isti alszik, akkor meg igyekszem utolérni magam az itthoni dolgokkal. Remekül telnek a napjaink, Isti úgy élvezi a sok programot, nagyon sokat beszél, és nagyon édeseket mond!
Szúrom a gonapeptylt már ma 8.napja, és várom hogy megjöjjön. Rajtam van a szokásos izgulás, hogy mikor jön meg, ne holnap este jöjjön, mert Zeke nincs pénteken, szóval vagy ma, vagy inkább akkor szombat/vasárnap legyen! Valahogy amíg meg nem jön nincs ugye sok dolog, ezt az egy szurit már észre sem veszem szinte, de aztán felpörögnek majd a dolgok. Voltam múlt csütin hcgn amúgy, na persze nem vagyok terhes, de őszintén nem is vártam mást. Mondjuk jó lett volna egy csoda, hiszen amúgy minden időzítés tökéletes volt hozzá...nem értem nekünk ez miért nem mehet csak úgy mint az átlag embereknek?! 
Az iviget is szerveznem kell, amint megjön, szóval tényleg lesz dolog, akkor tuti gyakrabban írok majd:). Ez az utolsó támogatott ivigem, jó lenne ha ez meghozná a kistesót, mert ha nem akkor utána már ezt is fizethetjük, ami plusz 300ezer lenne az amúgy is borsos lombik mellé...amúgy kellett hosszabbítást kérvényeznem az oeptől, mert lejárt a határozatom, de ezt simán megadták.
Szóval most amint megjön, indul az izgalom....kérdés mikor?!?!