Keresés ebben a blogban

2015. június 30., kedd

Még 6nap az UH-ig!

Már mióta akarok írni:). 
Szóval nem voltam mostanában uh-n, már több mintbegy hete. Mostmár nem mondom, kezdem nehezen bírni, de már csak 6nap az a jövő hétfő, és tudom, hogy az egész terhesség egy ilyen türelemjáték.
Múlt héten írtam Tűű dokinak, mert rájöttem amikor a folyamatos hányingerem mellé betársult a hasmenés is, hogy ez bizony nem terhes tünet, hanem a borzalmas merckformin mellékhatás! Abbahagyatta velem 3 napra, hát mintha kicseréltek volna. Aztán mostmár két napja újra el kellett kezdenem este fél szemmel. Meglátjuk hogy fogom bírni! Nagyon kicsinált, és az a hihetetlen, hogy sok napig tényleg azt hittem ez a terhesség most ilyen rossz lesz a hányingerrel, és gyomorfájással, amire összeállt a kép....szerencsére nem így van.
Terhestünetem amúgy szinte nincs, na jó egy 4-5napja kezdett kicsit megduzzadni a mellem, és azt érzem, ennek örülök is, hogy van valami ami bizonyítja, hogy dolgoznak a szükséges hormonok. Meg néha éhesebb vagyok, ilyen farkaséhes szerű, talán többet is eszek, de kilókban egyenlőre szerencsére semmi. 
Amin iszonyat beparáztam, az pár napja a crinone barnás trutyis távozása volt (már bocs a részletesség miatt). Hívtam Zekét, de azt mondta ez tök normális, és bőven belefér, nyugodjak meg. Tényleg más is mondta, és megnyugtattak. Aztán eltűnt, ma picit megint olyan volt. Nem szeretem ezt, ne ijesztegessen!!! Istinél is volt ugyan, de akkor talán még jobban megijedtem. Remélem nem lesz többet, és mindkét kisbabám jól érzi bent magát!
Nagyon nagyon várom a jövő hétfői ultrahangot, gondolom megértitek, számolom vissza a napokat. Csodás szívdobogós ultrahangot szeretnék jövő hétfőn duplán, mindkét kismanónál!!!

2015. június 23., kedd

Két kis 6mmes embrió:)))))

Minden rendben a babykkel, 6mmesek, és pulzáltak mindketten:))) Csodálatos:)))))
Úgy izgultam, de úgy.....

A túlstimu eltűnt, mindent, norprolac, folyadéklap abbahagyhatok. 

Egy rossz, Zeke doki nem vállal többé szülést, így új doki után kell néznem. Ezt sajnálom. Még két hét múlva azért megyek hozzá. Ajánlott vkit, de lányos zavaromban elfelejtettem a nevét, talán Blácsik György...na majd lenetezem. Amúgy kedves, aranyos volt! 

Tudom, hogy az első 12hét bizonytalan különösen ikrekkel, de azért most akkor is úgy örülök, és kicsit jobban bele merem élni magam:)))

2015. június 21., vasárnap

Izgulok...holnap UH!

Izgulok a holnap miatt. Naná, hogy izgulok, nem én lennék ha nem izgulnék...még jó, hogy szerdán minden rendben volt, és nem is volt az régen! De azóta szinte teljesen eltűntek a túlstimus tüneteim, ami egyfelől szuper, másfelől ez a fő ok ez az izgalmamra. Remélem minden rendben van a babykkel, és csak mostmár amúgy is itt volt az ideje hogy elmúljon ez....egész fura, szinte lapos hassal ébredni! Estére azért visszajön eléggé, de hát nem úgy, mint ahogy egy hete voltam. 
A folyadéklapot még vezetem, továbbra is kicsit több jön kifele, de már nem literekkel. Több mint két hete nem
pisiltem csak úgy egyet, csak mérőpohárba. A norprolacot is szedem, bár bízom benne, hogy holnaptól ezeket elhagyhatom. 
Holnap háromnegyed négyre megyünk, gondoljatok majd ránk kérlek, hogy két szépen növekvő kis babynk rendben legyen! Amúgy ma van a hetedik házassági évfordulónk:) - a nyolcadik remélem már többgyerekes családként ünnepeljük:))

2015. június 18., csütörtök

IVIG, újra kismamaként:))))))

Reggel fél 10-re jöttem, gyógyszer még sehol. Lassan 14 óra, a gyógyszer már itt van, ami jóhír, de még nem kötötték be. Eléggé izgultam, de mostmár mindjárt kapom!!!! És újra kismamaként, védi a kisbabucikat:). Anno Istinél ilyenkor még ugye nem voltam UH-n, és akkor bizonytalankodva mondtam, hogy egy vagy két baba van....most tudom, hogy kettő! Amúgy már lassan ide is régi ismerősként jövök, tök kedves mindenki...csak a tempo....na remélem viszont a palack beadás tempojánál nem lesz probléma! És ha minden jól megy, újabb ivig kb 3-4hét múlva majd! 

Amúgy a hiperstimum javulgat, a folyadékleadásom mindig 1-1 literrel több, mint a bevitel, szóval remélem tényleg ezen túl vagyunk....és jön az unalmas, boldog, problémamentes babavárás!

2015. június 17., szerda

Pulzálás:)))))))

Ma reggel újra BMCben kezdtem. Hozzáteszem sokkal jobban vagyok, és 1-1 literrel több jön ki, mint be, ami szuper! De Konc Tanár Úr berendelt. Ultrahanggal indítottunk, amit rájöttem, hogy imád csinálni, mert élvezi a profi gépét. Csinált hüvelyit és utána hasit is. Folyadék még mindig sok, a hasban, a belek között, és a mellkas fele egy zsebben, ami amugy a legkellemetlenebb, emiatt melltartot például felvenni nem tudok. De ezek ellenére mondta, hogy javul a helyzet, és megdícsért a folyadéklap miatt. Na de a lényeg: hüvelyin nézve is nőtt mindkét baby, a nagyobb eszerint 14, a kisebb 9,5mm. Aztán jött a hasi, ott még jobban látszott érdekes, a nagy eszerint 17mm, és a kisebb is 14-15! Ami a fő a nagyobb egyértelműen láthatóan pulzált:)))))))))-de boldog vagyok!!!!! A kisebb is fog, azt mondta, de az még nem volt egyértelmű. Szerinte ez egy nagyon szép ikerterhesség, és én meg stramm vagyok, így minden rendben lesz. Lett egy nagyon jó sztárfotó a hasin, azt felteszem. Őszintén így kibírható az izgalom, hogy pár naponta ilyen csodás uh élményem lehet:). Tudom, ez sem normális, de akkor ha már van ez a hiperstimu legalább ezt élvezhessem belőle:)). 
Kíváncsi leszek hétfőn Zeke doki rosszabb uh gépén miket látunk, mérünk majd...... A lényeg, hogy szépen fejlődjenek tovább! 
Holnap pedig remélem simán és rendben lemegy az ivig!
Íme "Ők":

2015. június 16., kedd

OEP - meg van:))))

És megvan!!!!! Hihetetlen, hogy igenis vannak kedves, segítőkész ügyintézők, akik tényleg jót akarnak az embernek:). Ma félve hívtam fel 11kor ismét az OEPet, hogy van e esély rá, hogy lesz ebből valami, mert ha nem, akkor elkezdem intézni a fizető beadást. Erre mondja a kedves ügyintézőm, hogy már nála az anyagom, és csinálja a határozatot, még ma aláiratja:))))), mert hát mindent megtesznek, különösen, hogy lehet hogy két gyerekről van szó:)))). És 12-kor megkaptam emailben az engedélyt!!!!! A sotén, szintén kedves ügyintézőhölgy pedig azonnal elkezdte szervezni az iviget csütörtökre. Hálás vagyok mindenkinek, aki segített nekünk ebben, jó érzés, hogy be lesznek biztosítva a babyk:)....és az sem utolsó, hogy spóroltunk majd 2x300ezret! 

2015. június 15., hétfő

Csodás UH, OEP-es izgalom

Ma reggel bejöttem megint a BMCbe. Bár most pont jobban lettem, de voltak a hétvégén kemény napok, így ez a tuti. 
Nincs ma Zeke doki, Konc Tanár Úr vizsgált. Leengedni nem kell, infuziot kapok, de ő is úgy látja hogy javulok. Tegnap 7,5 litert ittam, az sokat segített. Persze odapillantottunk a kis Foltocskákhoz, és a nagyobbik 11mm-es, benne már sziknyél is látható! A kisebbiket nem volt idő lemérni, mert pont telefonja lett, de nőtt, sőt kb egyformák. Azt mondta persze, hogy ebből az első 12hétben még bármi lehet. Ja, és megkaptam az első UH képet is Róluk:))) - de izgatott és boldog vagyok!!!!

Hogy ne menjen minden oly könnyedén, hívtam az OEPet, hogy mizu az engedéllyel. Azt mondják még meg sem kapták a kérelmet!!!! Pedig kedden személyesen adtuk le!!!! Hát tiszta ideg lettem....nagyon kedvesek voltak amúgy, és sikerült végre a kezükbe juttatnom most faxon, azt mondták csütörtökre meg lesz valószínű, de nem 100%. Na közben a soten meg nem tudják így megrendelni az iviget....már mondtam hogy inkább akkor kifizetem, ja persze akkor pénzt vissza nem térítenek, de azt sem biztos hogy lehet. Pedig meg kell kapnom a héten. Nem kockáztathatok, eléggé izgulok emiatt, mindenki segítőkész és kedves, és mégis ilyen nehéz ez....remélem rendben lesz minden, ez nagyon kell a babyknek!!!!


2015. június 13., szombat

Hyperstimuláció helyzetjelentés

Csütörtökön voltam ugyebár utoljára a BMCben, akkor is kaptam infuziót, 1500 ringert, 500hest, 100 albumint. Szóval jó sok mindent. Leszívást nem csináltunk, mert akkor úgy voltam vele, hogy jobban vagyok kicsit, hiszen az előző nap sokkal több jött ki, mint be, meg Zeke doki sem pártolja ezt túlságosan. Estére azért újra felkeményedett brutál a hasam. Péntek reggel alvás után szokás szerint jobb lett, de persze 11fele kezdett újra megint nagyon feszülni. Azt hiszem ekkor idegileg is megijedtem, hogy jaj, mostmár hétfőig ki kell húzni, mert hétvégén nem lehet BMCbe menni, meg tényleg szétfeszült a pocim. Szinte egész nap feküdtem, kis sétára mentem el délután, ettem rengeteg túrót-tejfölt-joghurtot-tejet-kefírt, és ittam 6litert. Estére kezdett javulni, most reggel meg egész jól vagyok....nem kiabálom el, pihizek ma is, eszem a fehérjét és iszom-iszom-iszom. Rengeteget számít a pihenés, csütörtökön a bmc, utána otthon is tettem vettem és nagyon elfáradtam, talán ez tett rosszat. Szóval most szigorúan betartok mindent. A norprolacot szedem, már egész megszoktam, bár álmosít nagyon, de ez nem is olyan rossz most:). 

Na ennyit erről, nem könnyű, de őszintén bármit kibírnék, csak a babákkal rendben legyen minden. Már most az agyalok, hogy milyen sokára van még az a 22-i ultrahang, és hogy milyen jó lenne jövő héten valahogy egy kis bekukkantást elintézni. Természetesen izgulok, hogy minden rendben legyen, de mennyire jó hogy újra ezen izgulhatok! Ezt az első 16-18hetet Istivel is uhtól uhig éltem, amíg el nem kezdtem érezni a mozgást, onnantól kicsit nyugisabb volt. Meg majd amikor lehet szívhangot hallgatni az is jó már. Tudom kicsit őrült vagyok, de talán azért sokan megértitek ezt:))). Egyenlőre a kis netes tesztjeim vannak, hamár van belőle vagy 30db néha csinálok egyet-egyet bevallom őszintén, és mostmár olyan kétcsíkos hogy csak na! 
Hétfőn hívom az OEPet, azon is van kis izgulni valóm, bízom benne hogy minden rendben lesz és csütörtökön legkésőbb megkapom az ivigemet!!!


2015. június 11., csütörtök

Az én kis Foltocskáim:))))

Ma láttam ultrahangon a mi kis bébikéinket!!!!!!! Először is le kell írjam, hogy tegnap 2literrel többet pisiltem, mint ittam, így egész megkönnyebbültem, legalábbis jobban lettem kicsit, és ez nagyon nagyon jó dolog! Talán ennek az új infúziónak, albuminnak köszönhető, hogy így alakult végre. 
Mivel úgyis nézte Zeke doki a vizet ma reggel, így az asszsztenssel egyetértésben mondtuk, hogy nézzünk már oda, hátha látunk valamit....hirtelen jött, nem is számítottam rá, hogy tényleg odanéz.....és láttunk:
-egy 5mmes petezsák, leginkább csak egy kis foltocska egyenlőre- azt mondta rá Zeke doki, hogy tökéletes méretű, szép alakú, ez tuti befutó 
- egy 3mmes petezsák, ami nem igazán egyértelmű, de hát még olyan pici....ez szerinte még bármi lehet, lehet hogy felszívódik, de az is lehet hogy még beindul....ez az ultrahang még nagyon korai volt, még azért nem érdemi annyira ilyen szempontból

"Rendes" ultrahangra 22-én hétfőn kell mennem hozzá. Akkor már jobban látszódnak majd a dolgok:), ez még azért odébb van, de most nagyon boldog vagyok, hogy láthattam Őket!!!!! Persze most is említette Zeke doki, hogy ő jobban örülne az egy babának a terhesség miatt...
A többesszám miatt megint bizonytalankodok, de tudtam hogy ez lehet így, sőt még hetekig is lehet bizonytalan ez a dolog.....nem merem beleélni magam semmibe, így aztán tök furcsa érzéseim vannak. Istivel több hétig számoltam vissza a napokat az első UHig, most meg csak úgy hirtelen megnéztük, és ott vannak:))))), vagy ott van?!, talán ez a fő ok ami miatt ezek a fura érzéseim vannak, hogy ezt nem tudhatom....meg Zeke doki is annyira mondta h kisebb az egyik, de bármi lehet, de jobb lenne az egy szerinte.....majd a JóIsten dönt róla, vagy már döntött....én természetesen leszámítva hogy végigizgulnám a 9hónapot, most hogy láttam őket, mindkettőért drukkolok.....mindenesetre az összképet próbálom nézni, terhes vagyok, gyönyörűen duplázódott hcgkkel, és 4+6naposan egy csodás UH élménnyel, ahol 2 petezsákocska már látszódott!!!!!!!! Úgy lesz jó, ahogy lennie kell, de imádkozom hogy februárban ismét anyuka legyek!!!! Ami szintén jó, és nagy kő gördült le rólam, hogy jó helyen vannak, méhen belül szépen. Most pedig próbálok nem izgulni, csak szimplán örülni, hiszen ez csodás, már ott tartunk, hogy látszanak az én kis Foltocskáim:))))) 

2015. június 10., szerda

Hcg 1951:))))))

Hcg 1951:)))))-tökéletes érték! Szépen duplázódik, picit még több is, hogy a paragép kismama nyugodt lehessen! Boldog vagyok, ez szuper:))))) Következő lépés majd az UH lesz!

Újra infúziót kapok. Most kapok albumint is, mert a fehérjém nem tökéletes....Zeke doktor azt mondta nem akarja leengedni a hasam, mert az újragenerálja a töltődést, és jobb lenne ha még bírom! Aztán holnap, holnapután meglátjuk....lehet lesz leengedés a hétvége előtt, de Ő még húzná. Hát ha ez így a jobb, akkor én meg bírom. Amúgy leméregette, egy 32hetes terhes pocaknak felelnek meg a méreteim. 5kg ugrott fel, szóval nem csoda hogy így kivagyok. Bízom benne, hogy jövő hétre enyhül ez a tulstimus őrület! 


2015. június 9., kedd

Ügyintézés

Huh de sok-sok mindent kellett ma intézni. Persze mi máshoz, mint az ivighez! Lejárt ugyebár az engedélyem, lehasználtam a három alkalmat. Tegnap felhívtam viszont az OEPet és azt mondták van esély rá, hogy kapjak támogatást a még két szükséges ivigre. Az ember pedig 600ezer forint miatt azért fut pár kört, még akkor is ha végén kiderül hogy mégsem kapja meg. 
Egy biztos, ma valahogy csupa kedves, segítőkész emberrel hozott össze az élet, amiért nagyon hálás vagyok Nekik. Kezdjük ott hogy meg kellett írnom jópár kérelmet, papírt, ezt bementem kinyomtatni az irodába. Közben már hívtam Bánhidy profot, hogy mikor tudná aláírni. Nem vette fel, már tiszta ideg voltam, de visszahívott 10fele, hogy jöhetek ahogy tudok. Mentem, és Ő kb olvasás nélkül aláírta és pecsételte amit kértem, nem húzta az időt, egyszerűen csak kedves volt, és kész! Utána indultunk a GYEMSZIbe, vagy most állítólag újra OGYI. Itt leadtam az iktatóba mindent, majd hívtam az ügyintézőt, hogy itt van, és intézze amilyen gyorsan tudja. El sem hiszem, de két óra múlva visszahívott, hogy kész az engedély!!!! Nem küldheti el nekem, mert az letiltották, de a számát elmondta, és az OEPbe is átküldte. Szóval ez szuper:). Ez után jött az OEP, ahova emailen kérték scannelve a cuccot, de nem ment át a mail! Bevittük az iktatóba személyesen, már szanaszét izgultam magam....de itt is egy nagyon segítőkész hölgyet fogtunk ki, aki megnyugtatott, hogy holnap megszerzi az iktatóból a papírt, és nyugodjak meg, érti, hogy sürgős, és mindent megtesz, hogy jövő héten legkésőbb meglegyen a döntés. Hívni kell őket a hét elején. Mondtam, hogy nekem jövő hét vége fele kell az ivig, szóval siessenek nagyon. Most itt tartunk, remélem minden sínen lesz. Holnap ha meglesz a hcgm hívom a Sotet, hogy készüljenek mondjuk egy csütörtöki ivigre jövő héten! Annyi biztos, hogy mindenképp meg kell kapnom az IVIGet, akkor is ha addigra nem lesz oep papír.

A túlstimum helyzetével nem vagyok elégedett. Brutál befeszült a hasam ismét. Iszok-iszok, de nem is jött ma több ki....holnap lehet bemegyek a BMCbe, ha nem lesz jobb reggelre. Bizonytalan vagyok....kibírom amúgy, de lehet az infúzió segítene! 

Ma végre pozitívat mutatott az olcso netes teszt:))) merre járhat a hcgm, hogy ez megtörtént?! Remélem már 1000 felett vagyunk! A márkája amúgy One step, ennyi van ráírva legalábbis. 
Holnap még megyek egy hcgre, és bízom benne, hogy minden rendben lesz, és akkor mehet az IVIG jövő héten! Persze megint izgulok kicsit....de ez tényleg 9hónap izgalom...amikor elkezd rugdalni a bentlakó, akkor talán kicsit javul, de addig UHtól UHig él az ember:)

A férjem rengeteget segít, mert én most rosszabb vagyok mint egy mindenórás kismama. Ez a túlstimu&norprolac kiüt rendesen...remélem hamarosan javul a helyzet, és indulhat a normális kismamás élet:) - de nem akarok panaszkodni, mindent kibírok én, csak a kisbabá(i)m legyen rendben odabent! Mennyit vártam ezt, mennyi ideje álmodok erről...

2015. június 8., hétfő

875:)))))

A mai hcg 875:)))))
Köszönöm a sok kedves hozzászólást, olyan jól esett!
Infuziom folyik, 1000 ml hes, 1000ml ringer. Zeke doki nem volt épp túl kedves hangulatában, még egy gratulálok s hagyta el a száját. De hát nem számít, a lényeg, hogy szépen nő a hcg!
Holnap reggel újra kell jönnöm, folyadéklapot vezetni...ja és kicsit hibáztam benne, a leadott folyadekhoz hozzá kell adni +750-et, mert annyit párologtatunk, szóval így jobbak a számok! 
Örülünk de nagyon-nagyon:)))))

2015. június 7., vasárnap

Szokás szerint izgulok:)

Meg vagyok őrülve? Kicsit naná....nem is én lennék ha nem izgulnék a holnapi hcg szint miatt. Ma reggelre mintha picit enyhült volna a hasfeszülés, hozzáteszem tegnap pont annyi folyadék ment be, mint ami kijött, 6250ml. És végre éjjel is jól aludtam. Erre a reakcióm, jaj ugye minden rendben van ettől még?! Na mostanra ismét brutál befeszült a pocim, szóval jeleztek odabentről, hogy: Nyugi, Paramami!:). 
Paramami persze tesztet is csinált, most délután: a clearblue majd leugrott olyan erős volt, a netes olcsó teszt meg még mindig csak halovány, szinte alig látható. Szóval az tényleg szar! Ne vegyen ilyet senki, csak felbosszantja magát!

Holnap reggel irány a BMC. Jó lenne ha megúsznám infúzióval, mert ehhez a leengedéshez nem nagyon van kedvem...és jó lenne ha szépen növekvő hcgt látnánk, 600 felettit - és akkor intézem az iviget. Olyan kíváncsi vagyok mikorra mondja Zeke doki az első UH-t. Ha tippelnem kéne, nem a most következő, hanem azutáni hét vége fele (akkor leszek pont 6hetes), nade meglátjuk...az tuti, hogy nagyon várom!


2015. június 5., péntek

Terhes vagyok:))))

Terhes vagyok;))))-hát el sem hiszem! De jó így felébredni! És ma reggelre elkezdtem érezni a mellfeszülést is, hello terhestünet:)))
Tegnap bevettem a norprolacot, persze csak fél szemet, kicsit féltem tőle, de tök jól viseltem. Remélem ez így is marad. Vezetem ezt a folyadéklapos dolgot, és rengeteget iszom. A tegnapi leengedés azért nagyot könnyített, és ha nem ártott a bentlakó(k)nak, akkor örülök, hogy megcsináltuk - így éjjel egész könnyedén át tudtam fordulni jobbról balra. 

Hihetetlen de az egyik legjobb barátnőm tegnap elmondta hogy ő is terhes, 3.gyerekük lesz, csak úgy váratlanul történt...mindig arról beszélgettünk régen, hogy de jó lenne egyszerre babátvárni, de valahogy pár év elcsúszásban voltunk, erre most mégis úgy tűnik valóra válik ez a terv! Úgy örülök:)), kb 2héttel van előttem! 

Hétfőn BMCben leveszik a hcgmet is, remélem szépen növegetni fog, és akkor elkezdem szervezni az iviget....kicsi Babá(i)m fejlődjetek szépen odabent!!!

301:)))-úton a Kistesó(k)

301:))))))
Nincs ma Zeke doki...Reggel meglátott Kanyó doktornő és rögtön rendelkezett, hogy egyéb vérek is legyenek levéve OHSS (hyperstimulácio) miatt. Aztán tök gyorsan behívott Koncz Tanár Úr, csak engem, mondván UH lesz...de ott el is mondta hogy gratulál, szép a hcgm, terhes vagyok, valószínű két babával, de ez majd kiderül. Ultrahangon sok vizet látott, és azt mondta a hétvége miatt nem mer hazaengedni, nehogy holnap az ügyeleten kössek ki....infuziot kapok: 1000mlnRinger, 1000mlmHes, és ezen felül sajnos le kell engedni a vizet a hasamból, mert félt így....most erre várok, és kicsit félek, csak a bentlakó(k)nak ne ártson! Utána mehetek, azt mondták megkönnyebbülök majd....és szigorúan vezetni kell a ki/be lépő folyadékot végig, és norprolacot is kaptam.
Na közben tul vagyok a leengedésen, 3300mlt csapolt le Tanár Úr. Hihetetlen...nagyon megkönyebbültem, az eddigi 9hónaposnak tűnô hasam visszament olyan 3hónaposra...a szúrás fájt, de kibírható volt. El sem hiszem, hogy ez mind bennem volt! 
Most kezdhetek kicsit magamhoz térni...és felfogni....csodás, hihetetlen, felfoghatatlan, de nem merem elbízni sem magam! Hétfőn újra BMC, valószínű újabb infúziók, de majd meglátjuk - addig is szépen növögess(etek) odabent!!!! Köszönöm a sok drukkot, ránk gondolást, imádkozom hogy minden rendben menjen, és februárban egészséges kistestvére(k) születhessen Istinek!
Ja és még annyi, hogy a BMCben mindenki egy tündér, és hihetetlen kedves volt, nem tudok elég hálás lenni Nekik:)))

2015. június 3., szerda

Pozitív:))))))))-én meg csendben, halkan de nagyon boldog:)))

Hát ki bír így aludni az izgalomtól, hogy reggel tesztelés? 
Amúgy este megint nem bírtam magammal és csináltam egy olcso netest, full nega. 
Ma reggel viszont: clearblue már hamarabb mutatta a +-t mint a kontroll csíkot;)))))))), és kicsit időn túl, de a netesen is halványan ott a két csík! El sem merem hinni, pedig talán mostmár elhihetjük, készülőben van egy újabb Álom odabent! 
Persze a tavalyi méhenkívülis dolog óta sokkal óvatosabban örülünk mindennek, és nyilván a holnapi hcg szint is mérvadó lesz, sőt, az az igazán mérvadó, na meg az UH, hogy jóhelyen alakulnak a dolgok, de az meg még odébb van. Ettől függetlenül ez most tökéletes, hiszen holnap életeben először úgy megyek a BMC-be, a 13. eredményhirdetésemre, hogy tudom, hogy lesz ott hcg:))))) - ez Istinél sem így volt, mert akkor nem teszteltünk előre. 
Holnapra egy szép, erős hcgt kérnék a JóIstentől (Istinél ekkor 219 volt a bűvös szám, tudom, tilos hasonlítgatni, de hát ki tudja ezt megállni), hogy azzal is megerősítse minden rendben lesz!

A mai fotó:

Bárcsak igaz lenne, és újra valóra válna az Álom!!!!


Hogy miket érzek? Sok mindent....nem is mertem eddig írni, mert magamnak is alig mertem bevallani, hogy feszül a hasam. Hétvégén is feszült, de hétfő óta napról napra jobban feszül...és titkon azon agyalok, hogy ez azért van mert Valaki/Valakik elkezdtek hcgt termelni....remélem így igaz! 
Tegnap reggel még nem álltunk készen a teszteléshez, pedig rendeltem vagy 40db tesztet baromi olcsón netről. De mi van ha negatív? Nem akartunk elveszteni a reményt, nem mertünk tesztelni.
Este aztán megbeszéltük, hogy ma igenis tesztelünk lesz, ami lesz - persze mondanom sem kell, hogy nagyon bíztunk a két csíkban, mert este már menni alig tudtam úgy feszült a hasam...és ilyent utoljára Istinél éreztem. 

És ma reggel, persze már 6kor kivetett minket az ágy, nekiestünk és teszteltünk. Na hogy nehogy egyszerű és egyértelmű legyen a történet, mert a mi esetünkben teszteknél sosem az a következő történt: kezdtem egy netes teszttel (10-es) negatív...nem akartunk hinni a szemünknek, annyira nem erre számítottunk! Férjem megelégelte és még szerencse, hogy vett a múltkor két Clearbluet (25-ös), mondta hogy csináljunk abból egyet, mert ő nem bízik ebben az olcsóban. Megcsináltuk, és ott volt a a hőn áhított + jel:))))))). Aztán csináltunk még két olcsóbbat, megint semmi...vagyis időn túl egy iszonyat halovány csík mindegyiken, de csak nagyon nagy jóindulattal....most akkor mi van?!? Tök idegesítő, még szerencse, hogy volt még egy clearblue - mert ezek után persze azt is megcsináltuk, azon megint egyértelmű + jel:)))). Most itt tartunk, holnap nyilván megint tesztelek, és imádkozok, hogy újra + legyen! Nem merem elhinni...de nem is szabad még, majd pénteken a vérvétel lesz a mérvadó, de azért csendben, halkan örülünk picit, bízom benne hogy Valaki(k) készül odabent, és újra átélhetjük a Csodát! Istenem, kérlek vigyázz Ránk, és add, hogy odabent tényleg a Kistesó fészkelődjön ügyesen, és minden rendben legyen!!!!

A fotók a tesztről: