Keresés ebben a blogban

2015. július 21., kedd

Baltschik dokinál

Tegnap voltam Baltschik doktornál. Babák jól vannak, szépen nőnek, kaptunk sok sztárfotót, a legjobbakat fel is teszem, és ez a legeslegfontosabb! Na és akkor a vélemény, persze nagyon nehéz egy találkozás után messzemenő következtetéseket levonni, meg nem is szeretek ilyen gyorsan véleményt alkotni, de azért most mégis csak kell....
Beléptünk a rendelőbe a férjemmel. Kedves volt, mosolygós, de a férjemet kb azonnal kiküldte. Mondom oké, amíg megvizsgál végülis ez rendben is van. Majd gyors uh-val ránéz a babykre, közli, hogy élnek, szóval jöhet a férjem. Na ezen cseppet lepadlóztam....mi van??? Mert ha baj lenne, akkor nem épp alap, hogy a férj is ott lehet?! Vagy ezt hogy érti?! Na ezen túllépünk, ultrahangoz. Ebben profi, alapos vizsgált, jó gépe van nagyon, sok fotót adott. DE a babák CRL-jét nem mondta meg, bár hogy mi a crl lelkesen magyarázta, ami egy nem először szülőnek szerintem felesleges, különösen az én ultrahangfüggő fajtámnak, de ez legyen a legkevesebb. Annyit mondott, hogy 11hetesnek megfelelő méretűek, kb egyformák, pár mm eltérés. Összeségében az ultrahagozás nagyon rendben volt. Gondoltam majd úgyis kapok valami leletet, papírt a vizsgálatról, aztán azon lesz crl is. Na nem kaptam semmit se, csak a képeket, ami megint csak kissé fura számomra. Ez után megint kiküldte a férjemet, mondván most úgyis unalmas rész jön, de jöjjön máskor is megnézni a kicsiket. Ő szerintem itt kb be is fejezte volna a dolgokat, de én nem adom ilyen könnyen magam:). Irattam vele agolutint, oké ezt nem ismerte, ezzel nincs is gond, de kézségesen felírta. Kértem clexane receptet, na ez döcögősen ment, nem tudta a kódokat, mit hova kell xelni, de ez is oké, nem gyakran ír, hát rendben, de felírta, kedvesen, aranyosan. Ami nagyon nem tetszett, hogy meg sem kérdezte szedek-e bármilyen gyógyszert, pedig utaltam rá. Ez azért elvárható lenne, sőt, a leépítésükről is elvárnám, hogy legyen valami véleménye..... Felhoztam, hogy kellene egy elsőtrimeszteres vérvétel, erre adott beutalót, pontosabban egy telefonszámot, hogy ott a hölgy intéz majd mindent. Mondta, hogy menjek kombinált tesztre, mondtam van időpontom Hajdú Krisztához, ennek örült, őt dícsérte nagyon. Azt mondta pár nap amig meg lesz az eredmény az istenhegyin, ezt megint nem is értettem, ha tényleg odaküldi a betegeit hogyhogy nem tudja, hogy másfél óra alatt csinálják meg....
Tudom nehéz nekem jót mutatni, és tuti szőrszálhasogatós vagyok, és nem is akarok első találkozásra ítélni, szóval elmegyek mégegyszer szerintem, de nem úgy jöttem el sajnos, hogy ez az, meg van az új dokim, hurrá! Persze nyilván most a nekem nem szimpi dolgokat emeltem ki, de ilyen az ember....ettől függetlenül továbbra sem tartom kizártnak, hogy nála szüljek, de azért azt hiszem bejeletkezem még más dokihoz is akit ajánlottak, mert még nem egyértelmű a dolog.

2015. július 15., szerda

Utolsó IVIG:))))))))))

És csepeg az utolsó IVIG!!!! Nagyon alapos osztályos orvost kaptam ki, olyan részletesen kikérdezett és megvizsgált....na mindegy, nem volt kellemes, de rend a lelke mindennek. Mondjuk vicces, ez a 8. ivigem itt, eddig semmi ilyen nem volt.
Pont egy 9hetes szintén ikerterhes kismamával kerültem egy szobába. Szegény vérzés miatt került be, de a babák jól vannak, és mára ő is jobban van, most kezdett el progeszteront szedni. 
Most nagyon alaposan "olyan" szemmel is végignéztem a helyet, hogy milyen lenne itt szülni. De nem tudok mit csinálni, a János annyival szimpibb! Már csak az is olyan fura, hogy pl 14év alatti az épületbe se jöhet be, az aulába kell lemenni, ha pl az ember gyereke bejön látogatni....amúgy tudom, hogy szakmailag jó a hely, de valahogy a János közel áll már a szívemhez, szóval remélem szimpi lesz Baltschik doki hétfőn, és minden rendben lesz vele.

2015. július 14., kedd

Extra uh, védőnő

Elszaladtam ma UHra. Megér nekem a nyugalmam 4900Ft-ot, ugyanis ennyiert találtam egy helyet, ráadásul itt a közelben, és még dvdt is adtak:). Lényeg ami lényeg, minden rendben a Pindurokkal, koruknak megfelelőek, 2,8 illetve 2,9cmes. Végre hallottam hangosan is a kis szívdobogásuk, olyan jó volt!!!!! Már látszódik a méhlepény is, mellső fali, és a köldökzsinórok is. Egész kis babóca formájúak, az egyik nagyon cuki volt, annyit mozgott össze-vissza! 

Délelőtt védőnőnél is voltam, megkaptam a kiskönyvem. Emlékszem Istinél mennyire nagy pillanat volt ez, hogy végre nekem is lehet ilyen kismama könyvem! Most is örülök neki naná:)))). 
A kilókat tekintve eddig fél kg-t híztam, ami szuper...azt hittem a hasamat elnézve, hogy több, de nem. 

Nagyon kifáradtam ma, jó sok mindent csináltam, még az irodában is voltam dolgozni kicsit, és persze mindezen programok végig Istivel. Aki amúgy egy tündér, iszonyat aranyos és jófiú. Teljesen elfogadta, hogy nem tudom felemelni, már magátol javítja ha néha még bemondja, hogy felveszlek, hogy nem, hanem, kezem fogd:))))-megzabálom! 

Holnap reggel megyek az ivigre, az utolsóra. Remélem minden rendben lesz. 

2015. július 11., szombat

Szédülés

Tegnap reggel brutál szédüléssel ébredtem. Úgy forgott a szoba, mint soha, egyetlen átbulizott este után sem....vagy egy óra volt mire összeszedtem magam, felkeltem. A vérnyomásom jó volt, nem tudom mi okozta. Talán vércukor?! Aztán ma reggel nem ilyen durván de megint szédültem kicsit. Nem tudom mi ez az új "tünet"....talán rossz pózokban alszok, ilyesmiken agyalok. 
Még több mint egy hét mire megyek a dokihoz az ultrahangra. Nem tudom kibírom e addig...lehet valahova elszaladok egy extra bekukucsra, még meglátom persze, igyekszem kibírni, hiszen minden rendben van, tehát nincs min izgulnom! Szerdán pedig megyek az utolsó ivigemre:)))), ja és kedden pedig a védőnőhöz, aki annyira örült amikor hívtam és mondtam neki a jóhírt! Nagyon jól esett! 

Nem emlékszem pontosan Istinél hogy volt, de most egyre jobban látszik a hasam...bizony növöget. Ahogy visszaolvastam ott 11.hét fele írtam hogy kezd látszani...nos szerintem most már bőven látszik. Pedig igyekszem takargatni még pár hétig, legyen meg a genetikai ultrahang először. Biztos az is számít, hogy második terhesség....

2015. július 8., szerda

Utolsó látogatás Zeke dokinál?!?!

Hétfőn voltunk Zeke dokinál. Minden rendben a kisManókkal, 2cm-esek, szóval szépet nőttek. A barnás crinone trutyival kapcsolatban hosszas magyarázást tartott Zeke doki, még ábrán is mutogatott, a lényeg, hogy izgulni nem kell miatta! Azért nem esik jól látni reggel amikor kijön, de ez van. Átbeszéletünk a dolgokat, ajánlotta Baltschik Miklós doktor urat, és úgy búcsuztunk el, hogy ha be tudok jelentkezik hozzá két hét múlvára, akkor hozzá már nem is kell mennem. Mondta, hogy majd értesítsük azért a babák születéséről:)). Olyan fura volt! Lehet, hogy nem kell többé Hozzá mennem?! 
Felhívtam Baltschik doktort, akiről amúgy interneten sok jót olvastam, és akit Zeke doki is nagyon jó szívvel ajánlott, hogy remek ultrahangos. Szimpatikus volt a telefonban nagyon, 20-án megyek hozzá.  Nagyon várom!
És bejelentkeztem az istenhegyire Hajdú doktornőhöz, augusztus 5-én megyek! Na azt aztán tényleg várom:)))
Jövő hétre meg szervezem az iviget....

2015. július 1., szerda

Beiktattam ma egy UHt!

Ma elmentem UHra. Reggel megint barnás trutyi volt a crinone, és bár tudom h ezen nem szabad aggodni, valahogy az idegeim nem bírták tovább. Bementem a BMCbe. Már utközben elbizonytalanodtam, különösen, hogy Zeke majd mit mond, de ha már ott vagyok bemegyek....erre kiderült hogy ma zárva vannak, köztisztviselői nap!!! Na addigra azért lenyugodtam, de mivel ma lemegyünk balcsira, és nem akartam magam szétaggódni, így bejelentkeztem a G1-be.   Lényeg ami lényeg, mindkét baby jól van, dobogó kis szivecskével, 14mmesek!!!! Megnyugodtam, minden rendben velük, a JóIsten vigyáz ránk!