Keresés ebben a blogban

2015. október 30., péntek

4D ultrahang: 25+0

Ma voltunk 4D-n a nagyikkal:))). Nagyon jó volt!
Csodás volt, úgy örülök, nagyon szépen nőnek:
Kisfiú 935g, kislány 860g!!!!! Szóval mindketten nagyon jól fejlődnek, akár 26hetesnek is megfelelnének. Meg van mindenük, és nagyon cukik! Tényleg annyira örülök ezeknek a méreteknek! Szuper jól haladnak, remélem ez így is marad! 
Lett a kishercegnőről is egész jó fotó. Most épp mindketten fejjel lefele voltak - érdekes nem is éreztem amikor átfordult a kisfiú, pedig ugye a multkor ő még popsival lefele volt. Édesen összebújva vannak, tényleg hihetetlen közel egymáshoz! Kettejükről is lett egy kép, de azon azért annyira nem látszanak, de sebaj - a lényeg hogy jól vannak, és szépen növögetnek!

A kislánykánk:

És a kisöcsi:



2015. október 21., szerda

UH 23+5

Ma voltunk Baltschik dokinál. A váróban összefutottunk egy házaspárral, akikkel együtt feküdtünk az utolsó előtti lombikunknál. Sokat beszélgettünk akkor is, neki az sikerült, nekem ugye nem, csak a következő. Most született a lányuk, az egy hetes varratszedésen voltak. Olyan jó volt beszélni velük! Csupa jót mondtak Batschik dokiról, meg a császárról magáról is - remélem nekem is majd ilyen jó emlékeim lesznek! 

És a lényeg: méhszáj teljesen zárt, babák jól vannak, koruknak megfelelőek teljesen mindketten, tehát nagyon szépen fejlődnek. Fél kg fele járnak, de pontos súlybecslés nem volt. 
Kisöcsiről lett egy nagyon jó kép, ezen tiszta Isti, de tényleg még a kezét is úgy tartja, ahogy Isti tartotta pont azon a képen ami ki van rakva a hálónkba. Ugyanolyan kis cuki orra van, teljesen elolvadtam! A kislánykánk szokás szerint szemérmesen elfordult, meg mivel ő az A baba, tehát aki lejebb van, amúgy is nehezebben látszik. Remélem a jövő pénteki 4d azért Ő is megmutatja magát! 
Baltschik doki szerint most még van kb 4"könnyebb" hetem, aztán addigra már 1kg felettiek lesznek, na és akkor már sokkal nehezebb lesz a mozgás...hát biztos így lesz, kíváncsian várom....azt mondta a karácsony meg már tényleg elég pihenősen fog telni, mert nagy lesz a súly amit cipelnem kell akkor már nagyon. 4hét múlva belépünk a 3.trimeszterbe, az jó lesz már azért:)
Jövő hét utáni héten kell mennem a cukorterhelésre, meg akkor lesz egy nagylabor is. 
Boldog vagyok hogy ilyen szépen nőttek, mert persze izgultam nagyon, olyan rég láttam Őket! 

Most tök jó hogy jövő pénteken 4d, nem kell sokat várnom az újabb UHra:)

És íme a sztárfotó a pici fiunkról:


2015. október 20., kedd

Ezer éve....

Olyan régen írtam, pedig annyi mindent szerettem volna....

Először is múlt héten volt a szülinapom. Nagyon jó volt, Isti sütött nekem sütit (anyósom segített neki), nagyon aranyos volt! Meg voltunk vacsizni kettesben, a Pindurok sokat rugdaltak odabent, szóval szép nap volt nagyon. 
Másnapra viszont Istin kijött egy fosós-hányós vírus:(((((( - na ez cserébe borzalmas volt! Nagyon szenvedett szegénykém, én meg nem mertem nagyon odamenni hozzá nehogy elkapjam. A férjem szerencsére itthon tudott lenni sokat, de akkor is annyira rossz érzés volt hogy nem ölelgethetem és puszilgathatom, amikor nagy szüksége lenne rá! De ezt nem kockáztathattam, mindent meg kellett tenni, hogy nehogy én is elkapjam. Mostmár le merem írni, hogy talán túl vagyunk rajta. És ne legyen több betegség mert ez most nem fér bele!!!! Arról nem is beszélve, hogy ezt megelőzően meg köhögött Isti, és fájt a torka - ezt enyhén de én is elkaptam. Sokat hagymateáztam, és talán az, meg a sok-sok C vitamin segített hála Istennek. Szóval most betegségből kijutott, és köszönjük nem kérünk többet!!!

Voltam heamatologián. Ajánlásra mentem, és egy hihetetlenül kedves doktornőt sikerült kifognom. Teljesen más a hozzáállása, mint annak a dokinak, akinél Istivel voltam. Ő abszolút kötelezőnek látja a clexane használatot immun probléma esetén. Csinált vérvizsgálatot, egyenlőre marad a 0,4-es clexane. Ezen kívül kicsit vérszegény vagyok, így felírt vasat, neoferrofolgammát. Kontroll egy hónap múlva. Szóval örülök, hogy most ez a dolog is a helyén van. Persze tudom a vége fele majd Baltschik doki ugyis kéri a clexane elhagyást, de ezzel majd foglalkozunk akkor. 

A kézzsibbadásom van, ugyanakkor indult kb mint Istivel. Annyira továbbra sem durva szerencsére, bár egyszer egyszer felébreszt éjjel, de azért még tudok aludni. És mivel ismerős tünet, így nem ijedek meg tőle!

Már majdnem 3hete nem voltam dokinál UH-n, szerdán megyek, mondanom sem kell hogy nagyon-nagyon várom! Az tény, hogy sokat mozognak, és ez megnyugtat, de jó lesz látni őket, meg hogy mekkorát nőttek.... Jövő hétre meg bejelentkeztem 4Dre, megyünk a nagyikkal majd, pont mint Istinél, de jó lesz!

2015. október 12., hétfő

Hematologia

Ma voltam a hematológián. Elég ciki, hogy csak most jutottam el, pedig jó régóta szúrom már a Clexanet. Sokak javaslatára most Szélessy doktornőhöz mentem, és nem csalódtam. Nagyon aranyos, kedves volt. Nem akadékoskodott, rögtön értette miért is szúrom most én a clexanet. Vettek vért, eredmény miatt jövő hétfőn kell visszamennem. Mindenki több órás várakozással riogatott, de megúsztam, mert kb 1óra alatt végeztem! Nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani az eredmények birtokában, egyrészt hogy kell-e, másrészt hogy mekkora adagban kell ez tovább! 

Október 30-ra bejelentkeztem 4D ultrahangra. Ikrekkel azt mondják nem szabad várni a 28-30.hétig, mert akkor már annyira kitakarják egymást. Szóval pont akkor leszek 25hetes, alig várom!!! De addig még megyek egyszer Baltschik dokihoz is, 21-én. 

Hihetetlen, de ugyanúgy mint anno Istivel volt, most is elkezdett jelentkezni a kézzsibbadásom éjjelente, illetve ha sokat mozdulatlanul fekszek. Egyenlőre nem olyan rossz, mint vele volt, remélem nem is lesz annyira rossz, mert akkor alig aludtam emiatt. Annyi viszont tuti, hogy mivel ez egy ismerős terhességi tünet, így nem izgulok miatta:). Anno ez kb 30.hét fele múlt el valahogy, szóval most fel vagyok készülve....