Keresés ebben a blogban

2015. március 24., kedd

Tűű dokinál

Megjártam Tűű dokit a múlt héten. Nagyon aranyos és kedves volt, de őszintén nem sok újat tudott mondani. Azt mondta, hogy nem olyan rosszak az inzulinos eredmények, és ha tartom a diétát, akkor jó lesz az - szóval az Eucreas maradjon. Kiegészítésként napi 4db inofolicot írt elő...hát mondtam neki, hogy ez egy anyagi csőd lesz - erre tök rendes volt, és adott egy doboz mintát ajándékba. Azt mondta nem kell mindig ennyi, csak most a lombik előtt 1-2 hónapot, mert ez nagyon tudja javítani a petesejt minőséget. A magas FSH-ra azt mondta, hogy ez lehet a lombik miatt, vagy ne adj Isten egy ciszta miatt, mint ősszel (remélem most nem ez van), de amúgy minden hormonom szép, szóval nincs gond ezzel sem. Ezt is le tudja amúgy vinni az inofolic, és ő nem javasolja a DHAE-t. Szóval azt hagyom... Jövő hónapban is nézetek majd hormonokat, AMH-t is, pontosabban ha megjön, mert most vagyok 32. napon, de még szokás szerint semmi. Amit még javasolt az heti 2x pulzusszámnövelő sport. Én eddig bodyartoztam, na most elkezdetem újra futni is, szóval ez is meg van. És most igyekszem tényleg tartani a diétát, meg beszedni azt a 4 db inofolicot, és nem elfelejteni és csak héba hóba inni egyet. Szóval bízom benne, hogy ezek mind most nagyon rendbe tesznek mindent.
Férjem holnap megy spermiogrammra, mert Zeke előírta, hogy kell abból is friss. Szerintem ezzel minden rendben lesz, nem aggódom. Aztán ha megjönne, én is mennék a vérvételekre, és lassan majd bejelentkezem Zekéhez is....

2 megjegyzés:

  1. Szia, én zugolvasód vagyok.
    Azért írok, mert én is az inofolicot szedtem, és anyagi csőd.. Van egy myo-inositol nevű cucc, ami pont ugyanazt tartalmazza mint az inofolic. Inositolt és folsavat. Fele annyiba kerül, már én is átálltam erre, orvosi engedéllyel. Én is Tűű dokinál jártam, ő írta nekem elő az inofolicot, aztán átkerültem Breyer doktornőhöz. Tőle kérdeztem, hogy lehet-e lecserélni, mert nem vagyok kibékülve az árával. Ő engedélyezte nekem, írta is, hogy a két dolog ugyanaz.
    http://naturvitamin.hu/pharmekal-health-myoinositol-folsav-citrus-p-531.html
    Ez nem csak itt rendelhető, hanem boltban is meg lehet venni, én a Nyugati mellett egy bioboltban jutottam hozzá.

    Illetve van egy ennél is olcsóbb megoldás, az pedig hogy külön rendeled az inozitolt és a folsavat és úgy szeded. Ezt a verziót én nem próbáltam, meg nem is fogom, mert marha macerás nekem méricskélni, de sokan így is kiváltják az inofolicot.

    VálaszTörlés