Keresés ebben a blogban

2015. augusztus 7., péntek

A kombinált teszt eredmények számokban


Nos tehát akkor a számszerű adatok a kombinált tesztről - tudom ez biztos sokakat nem éppen érdekel, de nekem hasznos, mivel most olyan jó és érdekes volt visszanézni, hogy Istinél hogy voltak ezek! Ami a legérdekesebb, hogy Isti CRL-je 65 mm volt ekkor :) - szóval szépen nőnek a kis bébik az tuti. Na akkor a számok: Magzat "A" CRL 68,7 BPD 20,7 NT 1,7 NB látható Magzat "B" CRL 70,4 BPD 24,2 NT 1,8 NB látható Kockázatok: "A" magzat és "B" magzat is ugyanaz - totál NEGATIV: 1:11 879 - Down 1:20 000 - Edwards 1:20 000 - Patau Ami érdekes, hogy Hajdú doktornő szerint az A és a B magzat már nem fog változni, mert szerinte úgy helyezkednek el, hogy az A végig A fog maradni, tehát kicsit közelebb lesz a méhszájhoz. Amúgy ahogy Ő mondta az A a kislány és a B a kisfiú magzat. Na de persze ebben biztosak majd csak később lehetünk egészen....de azért ez nagyon érdekes, hogy a helyzetük valószínűleg megmarad. Ma megkaptam a vérvételem maradék hiányzó adatait, és a CMV mellett a Rubeola és a toxoplasma is pozitiv IGg-re. az IGm negatív minden esetben. Ezek a pozitivitások egyértelműen az IVIGből jöttek....kicsit azért ijesztő, hogy soha életemben nem voltam rubeolás pl és mégis bennem van az ellenanyag erre....de nézzük a jó oldalát, most így legalább védve vagyok ezekre mind. Szerencsére egy barátnőm már kapott IVIGek után hasonló eredményt, és leegyeztette azt Petrányi professzorral, aki megnyugtatta, így aggódnom egyáltalán nem kell. Állítólag a későbbiekben ezek az ellenanyagok majd kiürülnek, tehát más mintha az ember saját maga vészelte volna át ezeket a betegségeket. De a terhesség idejére kitartanak, tehát most védve vagyok. Azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy Baltschik doktor mit szól majd ehhez, mert aki nincs benne ebben az immunológia témában annak ez eléggé fura szituáció. Várom már hogy menjünk hozzá, jövő szerdán. Jó lesz újra találkozni, szeretnék megbizonyosodni róla, hogy jól döntök, ha őt választom. Mozgásokat, vagyis azt a kis bugyborékolást amit írtam azóta nem éreztem, szóval szerintem azt inkább behalucináltam....de sebaj, hamarosan eljön annak is az ideje!! De jó lesz :))) Már próbálgattam a magzati szívhangfigyelőt itthon, de eddig nem sok sikerrel, de pár nap múlva teszek egy újabb kísérletet. A neten mindenhol azt írják, hogy ilyenkor már hallani, szóval hátha mi is megtaláljuk Őket :) - azért nem akarom túlerőltetni, pár hét múlva úgyis meglesznek:)))

És fotók:4 megjegyzés:

 1. Gratulálok a babákhoz!!

  1. Rubeola nem annyira jellegzetes, mint a bárányhimlő, simán lehettél úgy, hogy nem tudtátok, hogy konkrétan rubeolás vagy.
  2. Az 1970-es évek végén születettek már kaptak oltást a rubeola ellen (eleinte csak a lányok, később már mindenki), onnan is lehet ellenanyag.

  VálaszTörlés
 2. Szia, én egy olyan olvasód vagyok, aki csak véletlenül talált ide, de megtetszett a blog, az életetek, és bizony végig olvastam, az elejétől. Hatalmas gratuláció Nektek, megérdemlitek nagyon, a tudás előtt, amit megszereztél a témával kapcsolatban, le a kalappal!
  Vigyázz magatokra, pihenj sokat, ha tudsz.
  Ági
  Ági

  VálaszTörlés
 3. jaj, a lényeg, nagyon édesek a picurkák!

  VálaszTörlés