Keresés ebben a blogban

2016. május 4., szerda

Képek

Mivel alig van időm élmenybeszámolót írni, így inkább pár fotó: 
annyit muszáj írnom, hogy hihetetlenül extra élmény azt figyelni, ahogy egymással "beszélgetnek" a babyk, mosolyognak és gagyognak egymásnak!!!! Ez az ikres élet egyik csodája:)









9 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek!
    Mindhárman.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyesek!! <3 Gratulálok mindhárom gyerkőchöz!

    VálaszTörlés
  3. Cukik....de...meg ne bántódj....muszáj és nem muszály.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:))), egyszerűen ebbe mindig beleesek!

      Törlés
  4. Ó milyen szépek mindhárman. Döbbenet, hogy Isti milyen nagyfiús lett.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Eszter!
    Mielőtt bármit is mondanék magamról: gratulálok a csodás gyermekeitekhez! És minden elismerésem a kitartásodhoz, hitedhez! Erőt adsz vele azoknak a nőknek, akik még, mint ahogy éni is, a folyamatnak az elején járunk.
    Én ma kaptam meg az NK eredményem (1 sikertelen lombik és FET után), 136%, hasonló szöveges körítéssel, mint amit te kaptál anno. A Te Blogodat dobta ki a google, amikor begépeltem az eredményem, és az elmúlt 3 órában nem is olvastam mást, mint a Te kanossza járásodat... minden percében együtt éreztem veled, főleg, hogy nekünk még nincs is babánk.
    Még sok minden van hátra nálam, most megyek endokrinológushoz (mensmentis), mert a 120 perces inzulin reakcióm nekem is hosszú, de az NK-n kívül egyébként szinte minden leletem meg van már. És mivel ennyire magas, gondolom nálam us IVIGre (vagy lipidre?) lesz szükség.
    Elolvastam az IVIG, lipid és egyéb bürokratikus lépéseket is, ezért ha időd megengedi, megírnád számomra, hogy a milyen sorrendet javasolsz?
    1. Már most írjak a HABAB biztottságnak? (amúgy őket így nem találtam meg a neten, megadnád az elérhetőségüket?) és várjam meg, hogy kérjék az alloimmun vizsgálat elrendelését? A meddőségi specialistámhoz csak június 21-én megyek vissza, így addig tudnék én is csinálni valamit...

    2. elég sok orvos nevét említetted, ki az akit mindenképp javasolsz az NK/IVIG/Lipid miatt?

    Hálás lennék a segítségedért és köszönöm még egyszer, hogy megosztottad velem/velünk azt a sok jó/rossz élményt, aminek az eredménye ez a csodás három gyerkőc :))))

    Rita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rita! Sajnalom hogy ilyen helyzetben vagy, es remelem hamarosan Neked is a kezedben lehet a kisbabád! Mostmar tudjatok mi a baj, szoval a nehezen túl vagy talan....
      A Bizottsaghoz nem erdemes igy
      Irnod, ahhoz kell sok dokumentum, egy doki aki kitolti az adatlapodat, stb...
      A mensmentisben jo helyen leszel, ott kerdezz ra lipid kezelesre, mert szoktak tudni segiteni. Ivig miatt pedig a g1 intezetet javaslom, velük könnyű együttműkodni, igaz fizetôs ivig van csak ott, de ha ez megoldhato, akkor a legjobban veluk jarsz. Nem tudom habitualis vetelő is vagy e, mert ha nem akkor ha jol tudom most nem adnak ugyse tamogatast ivighez....amugy a témaban Fülop Vilmos prof van otthon a legjobban, őt is felkeresheted, de a legjobban sztem a G1-gyel jarsz, ott hatekonyak, gyorsak. Lehet eleg a lipid kezeles is Neked, sztem az egy probat megérne. Ha gondolod irj mailt: kteszterbarbaraKUKACgmail.com-ra, ott jobban tudunk egyeztetni. Szívesen segitek amiben tudok!
      Kitartás addig is, remelem hamarosan Te is boldog kismama leszel:)

      Törlés
  6. Nagyon régen írtál... Mi újság? Hogy vagytok?

    VálaszTörlés