Keresés ebben a blogban

2012. március 24., szombat

Tegnapi hcg:17-bár nem duplázódás,de továbbra is emelkedik:)))

Bocsánat hogy nem írtam tegnap, de valahogy sűrű volt a nap, pedig tényleg igyekszem sokat pihizni.....a lényeg:tegnap reggel elszaladtam a Bálint Analitikába, itt nagyon gyorsan meg volt a hcg eredmény, kb 2 óra volt, és itt sem volt drágább, 2500,-Ftból itt is kijött.

Most is remegve nyitottam meg a mailt, és benne 17-es hcg szerepelt, és két pozitív jelecske ott, hogy terhes:))-olyan jó ilyet látni még akkor is, ha tudom még mindig nagyon kevéske a szint...de még mindig itt van velem a baba, és küzd!

Annyira szeretném, ha hétfőn, amikor megyek a BMC-be, akkor egy szép 30 feletti értéket kaphatnék, és addig is minden rendben lenne, nem jöne meg, és végre kimondhatnánk, hogy megtörténik a csoda.....bárcsak így lenne!!!!!

5 megjegyzés:

  1. Szia Eszter!
    Ez jó hír!Biztos a baba a lassan, de biztosan halad előre :-))
    Reméljük hétfőre folytatja az útját....
    Szurkolok nagyon!
    Edina

    VálaszTörlés
  2. En csak egy zugolvasó vagyok, de annál nagyobb egyutterzessel es lelkesedessel kovetlek!!
    Ezek nagyon jo hirek, oszinten orulok es nagyon hagyon drukkolok tovabbra is!!!!!!
    Szepen emelkedik ez a szam:)))))
    23 hkm ( első lombik)

    VálaszTörlés
  3. Csak így tovább!Nagyon drukkolok Nektek!
    Anita

    VálaszTörlés
  4. En nagyon sok angonyelvu cuccott ovasok es mindenhol azt irjak, hogy az elejen 48-72 or duplazodasi ido, ez a ket nap csak a minimum!!! Lehet, hogykesobb agyodott be. Nezd ezt a kalkultort!! Teljesen jo ido jon ki Neked! http://www.baby2see.com/preconception/hcg.html
    Persze inkabb olynrol hallunk, hogy rogtn tobb szaz az elso vevetelnel, de remeljuk kivetel leszel e minden rendben lesz.

    VálaszTörlés