Keresés ebben a blogban

2015. szeptember 21., hétfő

Túl a félidőn :))))

Túl vagyunk a félidőn. Mert az ugyebár most nem 20. hétnél van, hanem a 19.-nél, mert a doki 38. heti császárt mondott. Nagyon örülök, hogy végre elmúlt ez a hasfájás, ez azért nagyon nyomasztott, de most megkönnyebbültem, hogy minden rendben. És egyre jobban lehet érezni ahogy mozognak odabent! Szerintem már talán lehetne kívülről is érezni, igaz még nem sikerült összehozni, hogy Apa vagy Isti megérezhesse, főleg, hogy főként reggel fél5 fele a legaktívabbak :))) - ilyenkor persze felébredek egy pisilés miatt, vagy ilyesmi, és érzem, ahogy rugdosnak, és olyan jó, hogy csak fekszek és mosolygok, és nem is akarok visszaaludni, hogy érezhessem őket!

A hasam nagy. Persze hiszen ketten is vannak odabent. Istivel ilyenkor kisebb volt, talán kb akkora most, mint Istivel a 24-25. hét fele volt. Ami nagyon idegesítő, hogy az embereknek mindig van erre valami megjegyzése, hogy húúú milyen nagy a hasad, húúú mekkora lesz ez még, húúú ezt hogy fogod bírni, stb...........ezeket lenyelem kultúráltan, de nagyon ki vagyok tőlük...miért nem lehet felfogni, hogy itt ketten laknak odabent! És bizony ez azzal jár, hogy az ember hasa nagyobb...ez nem olyan bonyolult, és igen, én is tudom hogy nagy, és hogy nehéz lesz, de hogy ezt szinte félismeretlenül miért kell az ember fejéhez vágni folyton?! Na mindegy, nem foglalkozom vele, legalábbis próbálok, de azért rossz, mert komolyan ez a sok beszólás olyan kényszerképzetet alakít ki mintha valami nem lenne rendbe, mintha irreálisan nagy lenne a pocakom, pedig mindig mondom magamnak hogy ez nem így van, de azért kicsit zavar, hogy őszinte legyek. De persze ez legyen a legnagyobb bajom:)))) - a lényeg, hogy minden rendben van odabent, jól vannak, és napról napra erősebbek, ahogy a kis rúgásokból le tudom mérni.

Isti nagyon cuki, most már mindig úgy mondogatja, hogy itt vannak a kistesók, egy kislány és egy kisfiú, és mindig mutatja, hogy itt van a kislány, meg itt a kisfiú szerinte....és kérdezi hogy most rugdosnak e, vagy alszanak-e....úgy várom hogy megérezhesse őket! Kíváncsi vagyok a kis arcára mit szól majd!

Dokihoz legközelebb jövő szerdán megyek...

4 megjegyzés:

  1. De jó!! Pocakfotót kérünk!

    VálaszTörlés
  2. Ha kicsi lenne azért piszkálnának :-)

    VálaszTörlés
  3. GRATULÁLOK!!! Most már elrepül a hátralévő idő..... :)

    VálaszTörlés
  4. Ó, aki ikrekkel terhes, annak viselnie kell az àllandó huhogàst...

    VálaszTörlés