Keresés ebben a blogban

2015. október 21., szerda

UH 23+5

Ma voltunk Baltschik dokinál. A váróban összefutottunk egy házaspárral, akikkel együtt feküdtünk az utolsó előtti lombikunknál. Sokat beszélgettünk akkor is, neki az sikerült, nekem ugye nem, csak a következő. Most született a lányuk, az egy hetes varratszedésen voltak. Olyan jó volt beszélni velük! Csupa jót mondtak Batschik dokiról, meg a császárról magáról is - remélem nekem is majd ilyen jó emlékeim lesznek! 

És a lényeg: méhszáj teljesen zárt, babák jól vannak, koruknak megfelelőek teljesen mindketten, tehát nagyon szépen fejlődnek. Fél kg fele járnak, de pontos súlybecslés nem volt. 
Kisöcsiről lett egy nagyon jó kép, ezen tiszta Isti, de tényleg még a kezét is úgy tartja, ahogy Isti tartotta pont azon a képen ami ki van rakva a hálónkba. Ugyanolyan kis cuki orra van, teljesen elolvadtam! A kislánykánk szokás szerint szemérmesen elfordult, meg mivel ő az A baba, tehát aki lejebb van, amúgy is nehezebben látszik. Remélem a jövő pénteki 4d azért Ő is megmutatja magát! 
Baltschik doki szerint most még van kb 4"könnyebb" hetem, aztán addigra már 1kg felettiek lesznek, na és akkor már sokkal nehezebb lesz a mozgás...hát biztos így lesz, kíváncsian várom....azt mondta a karácsony meg már tényleg elég pihenősen fog telni, mert nagy lesz a súly amit cipelnem kell akkor már nagyon. 4hét múlva belépünk a 3.trimeszterbe, az jó lesz már azért:)
Jövő hét utáni héten kell mennem a cukorterhelésre, meg akkor lesz egy nagylabor is. 
Boldog vagyok hogy ilyen szépen nőttek, mert persze izgultam nagyon, olyan rég láttam Őket! 

Most tök jó hogy jövő pénteken 4d, nem kell sokat várnom az újabb UHra:)

És íme a sztárfotó a pici fiunkról:


2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a Kisfiad! Remélem jövő héten a Kislányról is készül egy jó fotó :) Hogy megy az idő! Hihetetlen, hogy már 24 hetesek vagytok :)

    VálaszTörlés