Keresés ebben a blogban

2016. január 1., péntek

BUÉK!!!!! - szilveszteri első ctg, 34.hét

Mindenkinek nagyon noldog Újévet kívánok!!!!!! Kívánom, hogy ez az év Mindenkinek hozza meg azt a boldogságot, amire vágyik;))))

Tegnap reggel voltunk az első ctgn. Minden rendben volt, és egész könnyen ment. Annának kevesebb helye van ficánkolni, így őt könnyen befogtuk, és gyorsan szép kis görbét kaptunk. Attilával nehezebb dolgunk volt, ő párszor elmászott a tappancsok alól, de 20perc alatt így is végeztünk. Vett streptococcus kenetet Baltschik doki, meg vérvétel is volt.
Találkoztunk a leendő szülésznőnkkel, Gombos Katinak hívják. Jövő szerdán hozzá megyünk hozzá ctgre, akkor majd jobban megismerjük mert most csak bemutatkozás volt. 
Szóval izgi.....:)
Amit nem értek hogy miért nem csinált most uh-t a doki, meg mondta hogy jövő héten sem fog, csak a 36-on. De jól is hangzik, hogy 36! Az már igazán megnyugtató lesz....de már ez a 34 is szuper. Nagyon vártam ezt a pontot is, hiszen ekkora fejlődik ki a tüdő, szóval lassan tényleg elég erősek a kisPindurok, és nem érheti őket baj, akkor sem, ha kibújnának - de persze maradjanak még minimum egy 3hetet!!!!  Csak olyan kíváncsi vagyok mekkorák, hogy nőnek, ezért szeretném azt az UH-t.

A karácsony nagyon jól telt, bár többnyire a kanapén fekve, de mégis szuperül. Volt nagy családi móka, Isti nagyon édes volt, nagyon értékelte az ajándékokat, és igazi csodálattal nézte a karácsonyfát.
Szilveszterkor átjöttek barátok, sok gyerkőccel, igazi buli volt a csipetcsapatnak is. Annyira élvezték, remekül játszottak, jó volt nézni őket. A buli 2-10ig tartott:), az éjfelet már pizsiben töltöttük az ágyban....hát ilyen is rég volt, de nagyon jó volt így! Persze volt kis kismama meghatottsági sírás rajtam, hiszen csodás év vár ránk: nemsokára 2 új kisbabával bővül a családunk - remélem minden rendben alakul majd és tényleg csodaszép év lesz a 2016! 

Adatok:
+14,5kg
Haskörfogat 105cm

7 megjegyzés:

  1. A tavalyinál is boldogabb évet kívánok Nektek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép terhességi kor! Ügyes vagy! Boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Szia, most olvasom csak, nagyon örülök, hogy minden rendben van, szuper ügyes vagy!!
    Boldog új évet, jó egészséget kívánok!!

    VálaszTörlés