Keresés ebben a blogban

2014. május 23., péntek

Program program hátán

Ezer éve nem írtam. Mostanában olyan sűrű volt minden napunk, tele sok szuper programmal, zsúrokkal, játszóterezéssel, na meg persze kis építkezéssel, mivel még mindig készül a lakás. 
Isti egyre többet sétálgat, különösen mióta rövidnadrág van rajta ebben a jóidőben, nem kedveli ha hozzáér a térdéhez a föld, így inkább kétlábon jön-megy. Nagyon nagyfiú, ül az apja nyakában, kapaszkodik a hajába, egyedül csúszik le a csúszdán, és továbbra is motorozik ezerrel. Múlt héten meg is történt az első véres baleset, megbotlott egy tobozban a nyuszimocival, és előre esett, felszakadt az ajka, meg lehúzta az állát. Persze megijedtünk, de pont ott volt anyosom is, és tök jól megnyugtatott, azt mondta: kezd olyan lenni mint az apja volt gyereknek, koszos, kicsit véres, és izzad a sok játéktól;). Hihetetlen hamar teljesen meggyógyult a seb utána!
Nagyon durva vagy 4foga jön egyszerre Istinek! Szegényem, néha nagyon sír, de amúgy jól viseli hála Istennek. Nem tudom emiatt -e de nagyon anyás mostanság, de nem az hogy rajtam lóg, motorozik ő, meg játszik, csak ne hagyjam el a látóterét, ja és főként én vegyem föl és vigyem ide-oda. Ez persze tagadhatatlan hogy kicsit jól is esik, de azért nehéz is, remélem csak a fogak miatt alakul most ez így. Amúgy érdekes, mert mondani csak azt mondja hogy PAPA, HINTA, de mama sehol egyenlőre.
Lejöttünk a szép időben Balatonra, de őszintén: brutál fárasztó itt. Annyira szeretünk pedig itt lenni, de Istit itt egy másodpercre sem lehet magára hagyni, mert annyi veszélyt rejt a kert, így egész nap a nyomában vagyok, és persze nyilván nem ül meg egy kicsit sem egyhelyben.....amúgy meg elkezdett fájni a torkom, nem értem mitől ebben a szép időben?!? De nem lehetek beteg, hétfőn indulnak a gonapeptyl injekciók!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése