Keresés ebben a blogban

2014. szeptember 8., hétfő

1,5 éves Isti!

Tegnap volt másfél éves az én nagyfiam:). Úgy elrepült ez az idő! És olyan nagyon boldog volt minden perc amit Vele tölthettünk:)))). 
....kg
....cm 
(ezt jövő héten a védőnő után beírom)
12 foga van, és épp kibúvóban még 4db
Rengeteget beszél, szinte mindent próbál elismételni, egyedül csúszdázik, Rupit sétáltatja pórázon, mindent megért, jókedvű kis huncut, néha kicsit akaratos, már haladunk a mindent egyedül akar csinálni korszakba, rengeteget nevetünk vele, igazi kis boldogság! Eddig nem volt, de görögországi utazásunk óta lett kis alvóállata, Pluto kutya. Párszor már sikerült wc-be pisilni az esti fürdés előtt, nem erőltetem ezt még, de azért szoktatgatjuk lassanként. Rengeteget mesélhetnék, annyi minden újdonság van minden nap!

A hcgm is rendeződött, nem hittem volna hogy valaha örömmel írom majd le, hogy elértük a 0-s értéket. Most a lakásba visszaköltözés, rendezkedés olyan jól leköt, és elterelte minden figyelmem erről, hogy lelkileg is sokkal jobban vagyok. Persze gondolok erre még mindig, különösen, hogy két barátnőm is van, akivel együtt lettünk volna terhesek, és amikor mesélnek akkor estembe jut ez a rémálom, de mostmár előre nézek, és ez jó! Zeke doki szerint ha minden rendben van, tehát a ciklusom is szépen beáll, peteéréssel, akkor mehet a fagyibeülti, nem kell aggodni az MTX miatt, erről még egy tanulmányt is megmutatott. Egyenlőre még megnézzük van e peteérés,stb, szóval még úgyis idő.....de azért várom már, hogy jöjjön az a kistesó is, addig pedig kiélvezzük, hogy Isti van a központban kizárólag! Kis kiegészítés, most voltam Zeke dokinál, hogy megnézze hogy alakul a ciklus....sajnos van egy ciszta a jobb petefészekben, és persze nincs peteérés - most várunk, következő ciklusra reméljük eltűnik, és beindulnak a dolgok, és nem kell még ezzel is szenvednem....kicsit ez rosszul érint, eddig ezzel nem volt gond, és nagyon szar érzés, hogy most van...mondjuk úgyis vártunk volna, csak hát szeretnék rendben lenni végre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése