Keresés ebben a blogban

2014. augusztus 29., péntek

Újra itthon:))))

Rég nem írtam utoljára...azóta voltunk hármasban nyaralni 4napot Horvátországban, ami szuper jól sikerült. Isti is nagyon élvezte, és persze mi is. Fürödtünk a tengerben sokat, volt gyerekmedence a szállóban, és egy csodás játszótér, ahol hihetetlen milyen csúszdákra és mászókákra ment fel az én nagyfiam! Esténként mindig elmentünk vacsorázni valahova, ezt is egész jól bírta Isti, a lényeg hogy mindig olyan helyet kellett választani, ahol Ő tud futkosni kicsit, és persze ha volt más gyerek is az volt a legjobb, velük nagyon jól szórakozott. Egyik nap olyan helyen voltunk strandolni, ahol nagyon sokan voltak - ez nem volt a legideálisabb, most itt először tapasztaltam meg azt az érzést, hogy nem tudom levenni 1 másodpercre sem a szemem Istiről. A fő ok nem is a sok ember volt, hanem, hogy már olyan gyorsan szalad, és az első 1-2 óra után bebátorodik, és tőlünk messzebbre is elmerészkedik. Ijesztő érzés komolyan, hogy kb a napszemüvegem nem törölhetem meg mert ki tudja hol van a következő pillanatban. Ekkor az a pár óra amikor délutáni alvás volt a babakocsiban maga volt a kikapcsolódás:). Nagyon jót tett ez a kis utazás hármunknak, igazán ránkfért, és remek kis nyárzáró volt!

Azóta mióta hazajöttünk pedig végre visszaköltöztünk a kis otthonunkba!!!!! Még sok a pakolni való, és még 1-2 hétig dolgoznak is itt körülöttünk, de olyan jó végre itt lenni!!!! Csodaszép lett minden, és egyszerűen fantasztikus az egész, bár néha zombinak érzem magam a pakolástól, de mégis nagy jó minden másodperc itthon. 

Hétfőn megyek kontroll hcgre. Szerdán megjött, kicsit hamarabb mint gondoltam, de ezt jó jelnek veszem. Már lesz Zeke doki is, így biztosan tudunk egyeztetni a továbbiakról is. Jó érzés végre most magam mögött tudni ezt a méhen kîvülis rémálmot (bízom benne hogy tényleg magam mögött hagytam), mert ezt nem tudnám más szóval illetni, testileg és lelkileg is egy igazi borzalom volt. Sohatöbbé ilyet nem akarok, mostmár remélem csak jó dolgok jönnek!

1 megjegyzés: