Keresés ebben a blogban

2014. október 23., csütörtök

A mai nap

A mai nap furcsa, hogy kinek épp mit tartogat és vajon miért?!? Bár, mint tudjuk, a miértekre nincs mindig válasz....de legalább annyi látszik, hogy vannak itt jó dolgok is a rosszak mellett! Miről is írok itt most, nos a barátnőim közül ma sokak jártak nőgyógyásznál valamilyen formában:
-egyikőjük épp most szüli második kisfiát
-másiknak mai ctg után mondták, hogy ha ma nem indul el a baba, akkor holnap indítják
-egyik ma 6+5napos kismama, és ma hallották először a kicsi szívhangját (kis ijedelem után, mert múlt héten még azt mondták neki, hogy lehet nincs rendben valami)
-másiknak, aki szintén 7hetes kismama a keddi szívhangos ultrahang után ma hajnalban erős görcsei lettek és vérzik...volt dokinál, hála Istennek a baba jól van, kapott progeszteront és szigorú fekvést írtak elő neki, az orvos bizakodó volt nagyon
- másiknak a hét elején megállapították, hogy nem él az embrió, nincs szívhang, 8hetes, most csinálják a kaparást

És itt vagyok én, én is itt ülök Zeke dokinál. Rengetegen vannak. Ma vagyok a 14.napon, ultrahangra várok, hogy megnézzük hogy áll a ciklus. Nem szoktam emiatt különösebben izgulni, de most izgulok. A multkori ciszta, 46napos ciklus...., nagyon szeretném, ha most minden rendben menne, hiszen akkor jöhetnének a kis fagyibabák! Szeretnék újra kismama lenni mihamarabb!!!!

Zeke doki nagyon jófej volt! Ahogy visszaért a műtőből be is hívott. Nagyon ki volt, hogy mennyi ember van, és hogy egyedül van rájuk. Miután végeztünk megkért hozzak neki egy kávét, mert nincs idejük semmire:).
A peteérést tekintve, jobb oldalon lesz a domináns tüsző, 13mm-es jelenleg. Szóval kedden újra jövök, Zeke szerint jövő hét szerda-csüti körül lesz a peteérés. Ez sem egy rövid ciklus ezek szerint...miért van ez, különösen hogy a ciklus elején nézett hormonjaim mind rendben vannak?!? Na mind1 is, lényeg, hogy lesz peteérés, alakul szépen, kedden pedig okosabbak leszünk. 

2 megjegyzés:

  1. Kivanom, hogy minel hamarabb teljesuljon az almod. Addig pedig elvezd Istivel a napokat!!

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon de nagyon drukkolok Neked! Jó lenne, ha többször tudnál jönni beszámolni :)

    VálaszTörlés