Keresés ebben a blogban

2014. december 1., hétfő

Felpörögtek a dolgok...

Nem volt időm írni múlt szerda óta. Szóval akkor 13mm-es tüszőt látott Zeke doki, mindkét oldalt. Azt mondta mehet a fagyi ebben a ciklusban, nem lesz akadálya. Így gyorsan leszerveztem az IVIGet. Már nem Bánhidy prof asszisztense intézi, hanem egy másik hölgy, de ő is nagyon kedves és segítőkész volt. Holnap megyek reggel 8ra!!!!! Remélem minden rendben lesz, kicsit izgulok persze....
Most meg megint itt ülök, és UHra várok. Be sem fejezem a postot, amíg nem tudom leírni hogy mit láttunk ma, mikor mi lesz. Szóval folyt.köv., ha kijöttem:)

Nos, 22 mm-es tüsző a bal petefészekben. Tökéletes! Zeke doki a biztonság kedvéért csináltatott egy vérvételt is, hogy lássa nem indult-e már el a peteérés, de még nem. Így ma este beadok 2 Pregnylt, az szerda reggelre szépen megrepeszti a tüszőt, és akkor jövő héten hétfőn megyek a beültetésre! Jaj de izgalmas!!! Hirtelen felpörögtek az események..... Valahonnan agolutint kell szereznem, mert nem volt Zeke dokinak, nekem meg már csak pár darabom van. Mondjuk lehet hogy kap majd hamarosan, de fel kell készülnöm arra az esetre is ha nem. Körbekérdezek hátha van valakinek felesleges.

Akkor holnap IVIG! Drukkoljatok, hogy minden simán menjen - és aztán meg, hogy kifejtse a jótékony hatását, és segítse a kis embriókat megtapadni. Olyan gyorsan itt vagyunk most megint, hogy jön a beültetés, alig kaptam észbe a múlt havi kudarc után. Remélem most sikerül, és egy csodásan szép hcg eredménnyel állok majd a karácsonyfa mellett! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése