Keresés ebben a blogban

2014. december 3., szerda

Pharmafutár

Az a cég egyszerűen csúcsszuper! Itt tényleg a betegekért vannak, és meg van a manapság oly ritka, őszinte segîtőszándék. 
Már írtam ugye, hogy szereznem kellene agolutint. Tegnap bent volt a férjem a BMCben papírokat aláírni, és kérte az asszisztenst hogy kérdezze meg Zeke dokit jött-e agolutin, ha nem, akkor meg írjon egy receptet mert behozatjuk Pharmafutárral. Erre közölték hogy nincs, és adtak neki egy Prolutex receptet. Megfigyeltem, most próbálja ezt nyomni Zeke. De miért?!? Sokkal-sokkal drágább mint az agolutin, és még hatóanyag is kevesebb van benne. De amúgy nincs is ezzel baj, nyomha csak, de nekem bevált az agolutin, akkor minek cserélni?! És rendben hogy nincs neki most, tőle nem tudok venni, de miért nem lehet felírni? Teljes elkeseredve hívtam a Pharmafutárt, és ott annyira kedvesek és segítőkészek voltak, hogy mondták menjek be, emlékeznek rám még három évvel ezelőttről (amikor Istivel terhes voltam) és adnak nekem, receptet meg majd vigyek valamikor utólag. Úgy meglepődtem, hogy ilyen jószándékúak, komolyan olyan nagyon jól esett! Arról pedig már csak zárójelben teszek megjegyzést, hogy pontosan fele annyiba került náluk a gyógyszer! 
Lényeg, agolutin a zsebemben, hétfőn meg akkor is iratok egy receptet rá Zeke dokival.

Tegnap iszonyat fejfájásom lett az ivig miatt. Túl gyorsan ment le az egész. De kialudtam, ma már teljesen jól vagyok.
Igyekszem testileg, lelkileg is készülni a hétfői beültetésre, hogy minden tökéletesen elő legyen készítve a babócáknak!

1 megjegyzés: