Keresés ebben a blogban

2015. szeptember 1., kedd

Újra Baltschik dokinál, 16 hét + 4 nap

Tegnap voltunk újra Baltschik dokinál. Ahogy egyre többet megyek hozzá egyre szimpatikusabb lesz. Azt egyszerűen meg kellett szokni, hogy itt a férj csak az ultrahangokon van bent, de hát úgyis ez teszi ki a javát ilyenkor egy-egy alkalomnak. Azóta sok jót is hallottam Róla, így Nála maradok szerintem, és Ő segít majd nekünk és a kis babyknek megszületni.
Csinált ultrahangot szokás szerint, és jó alaposat. Igazán mindig rá szánja az időt a dologra, és még utána is a kérdéseimre, mert abból mindig van egy pár.  A babyk szépen fejlődnek, fej-fej mellett, és koruknak tökéletesen megfelelnek. Ennek nagyon-nagyon örülök. Egyértelműen látszott a kisfiú baba, ő tökéletesen szépen mutogatta magát nekünk, a másik babóca viszont sajnos kis takarásban is volt a kisfiútól, meg amúgy sem fordult olyan szépen hiába vártuk, így rá még mindig nem 100%-ban merte azt mondta a doki, hogy kislány, csupán azt mondta, hogy szerinte nagyon valószínű hogy az. A lényeg persze, hogy egészségesek, de azért nyilván izgulunk, hogy ez a kis szégyenlős baby kit is takar :)))....
A mozgásokat olyan fura mert legtöbbször egyik oldalt érzem. Azt hittem ez azért van, mert ott van az aktívabb baba. Nos tegnap kiderült hogy nem, hanem mert most épp úgy vannak mindketten popóval lefele, hogy a hasam jobb oldalán vannak szinte teljesen. Vicces, pedig mivel néha kicsit éreztem a másik oldalon is meg voltam győződve hogy egyszer az egyiket érzem egyszer a másikat....de ez ezek szerint nem ilyen egyszerű. A lényeg persze hogy érzem őket, annyira szeretem ezt az érzést, csodálatos minden pillanata!!!! Na mondanom sem kell, amikor nem annyira érzem egy nap, akkor jön a szívhanghallgatás, de már rutinosan 1-2 perc alatt megtaláljuk őket, főleg a férjem ebben a profi. Nagyon várom már az erősebb mozgásokat, az igazán izgalmas lesz! Na meg persze a 16-át, amikor megyünk az Istenhegyire a genetikai ultrahangra.
A hasam már most jó nagy, olvastam valahol hogy az ikres has mérte  a 20. hétig két héttel tűnik nagyobbnak egy normál egyes terhességnél, utána már négy héttel, és a 28 hetes ikres has 36 hetesnek is kinézhet...na ez nem semmi.... Amúgy nekem Istivel is nagyobb volt az elején, aztán beérte magát, meg ez ugye mégiscsak második terhesség, és hát le nem tagadható, hogy ketten vannak odabent, mert a velem egyidős terhes barátnőim pockját ha nézem, hát viszem a pálmát :))). De nem bánom, csak legyen minden rendben. Amúgy teljesen jól vagyok, persze álomkór az még van rajtam mindig, és tudok délutánonként is szundítani, ha van rá mód, de annyi baj legyen. Ki kell használni most ezt a szakaszt, mert a vége fele azért biztosan nem fogok olyan könnyen mozogni....
A férjem szerint olyan gyorsan telik az idő, és már milyen sok elment ebből a terhességből, na én ezt egyenlőre nem így érzem, szokás szerint számolom a heteket rendesen, de ez szerintem már csak ilyen kismama dolog. Időm nincs sokat írni, mert Isti szépen leköti minden percem, de iszonyat aranyos és cuki, ahogy simogatja a pocim, és mondja, hogy ott vannak bent a kistesók:)))))))

2 megjegyzés:

  1. Tegnap már kérdezni akartam mi van veletek :) Örülök a jó híreknek és én is úgy érzem, nagyon megy az idő, lassan itt a "félidő" pedig nemrég raktad fel a pozitív teszteket. Élvezzétek továbbra is a várandóságot! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ráleltem a blogodra, sok erőt kívánok! :)
    Én jövő hétre vagyok kiírva, indítottam egy blogot, ha van kedved ránézni, a profilom alatt láthatod.
    Üdv.
    Kriszta

    VálaszTörlés