Keresés ebben a blogban

2016. január 13., szerda

Meg van a dátum!!!!

Ma voltam ctgn és Baltschik dokinál. A férjem ma Bécsben, így minden nagymama be volt vetve, Anyu Istizett, Anyosom meg engem fuvarozott:). 
Na de a lényeg: kisbabákkal minden rendben! Szépen mozogtak a ctgn, és rendben volt minden. Utána megnéztük őket uh-n, és Batschik doki szerint 2,5-3kg közt vannak valahol, aminek nagyon örülök!!!! A méhszáj zárt, vagyis első tapintásra, aztán azt mondta lehet hogy egy fél ujjnyira nyitva van, de nem akartuk erőltetni a vizsgálatot, nehogy beindítson valamit. Utána pedig leültünk beszélgetni, végülis Ő január 27-ét tűzte ki a programozott császárra. Jelen állás szerint amúgy Anna baba nem is megfelelően fekszik a természetes úthoz, fejvégű, de mégsem jó ahhoz...és őszintén ezt nem is bánom, ez így a biztonságosabb, és megnyugtatóbb a babákra nézve, és így a döntés terhe sem volt rajtam. Baltschik doki azt mondta szerinte 1hét még biztos van bennem, de reméli, hogy meg lesz az a kettő is. Mondta, hogy nagyon kevés ikres húzza ki a 38.hétig, de hát bízzunk benne hogy én köztük leszek. 
Hihetetlen!!!! Két hét múlva ilyenkor, biztos épp szenvedek a császár seb miatt, de ott lesz már a két kis Csöppségem!!!! Két hét....ez annyira kézzel fogható és csodás:). Valahogy meg is könnyebbültem, hogy meg van a céldátum. Szóval még két hetet nyomom a kanapét, és utána jönnek:)))). Néha amúgy nagyon nehéz, tegnapelőtt este úgy fájt a szeméremcsontom, hogy 10perc volt eljutni a wcre, meg éjjelente is kb 2óránként pisi, és közte meg jár az agyam, alig tudok visszaaludni. De nem panaszkodok, 2hetet kihúzok akárhogy is, és utána jön a nagy nap!  

6 megjegyzés:

  1. Nagyon drukkolok nektek!!! Kitartás!

    VálaszTörlés
  2. Szuper hírek, Te már eddig is nagyon ügyes vagy egy kisgyerek mellett, már minden rendben lesz, szép a súlyuk, érett gyerekek.
    hű, de izgi, ja, a császár sem baj, kíméletesebb, biztonságosabb. Szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Mindig olvaslak! SZuper hírek! Örülök Nektek!!!

    VálaszTörlés
  4. De jól hangzik! Kitartást addig is! :) Gyönyörű császáros szülést kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon drukkolok, kitartást!

    VálaszTörlés
  6. Szuper hírek! Kitartást a végéhez.
    Pocakfotó? Csíkokkal hogy állsz? Sikerült vmi szuperkrémmel kivédeni?
    Igy a végén nem kell sűrűbben menni ctgre? Heti 2x?

    VálaszTörlés