Keresés ebben a blogban

2014. augusztus 1., péntek

Isti

Itt vagyok a BMCben, várom a vérvételi eredményem. Írhatnék most arról, hogy hogy izgulok, vagy hogy mennyire nagyon szeretném, hogy mostmár minden rendben menjen! De ehelyett most inkább Istiről írok, az én kis drágámról, aki úgy nő, és már olyan nagyfiú, és aki hihetetlen boldogságot hoz minden napunkba. Mostanában kezd beszélni, egyre több szót mond, vagy próbál mondani:
Hinta
Papa
Mama
Rupi hívó fütyülést utánzó hang
Auto
Szia
Kaka (és mondja is ha bekakilt)
Kacsa
Ül, és mutatja is a kis ujjával Rupinak
Cici
Kuku (a kukucs helyett)
Anya
Emelett elképesztő, hogy szinte mindent megért, hozd ide a papucsot, dobd ki a szemetet, stb....a formabedobós játékban is egyre ügyesebb, egyedül mászik fel és csúszik le a csuszdán....a legcukibb mindebben, hogy nagyon élvezi, amikor dícséretet kap mindezekért, olyan büszkén gyűjti be ezeket! Az biztos, hogy nagyon fontos neki a figyelem, ha megkapja akkor nagyon boldog, produkálja magát a legkülönféleképpen, direkt szórakoztat minket, figyeli hogy nevetünk e rajta, ha igen, akkor folytatja és velünk nevet, röhög - ilyenkor annyira édes, hogy legszívesebben megzabálnám! Persze ha valamit csinálni kell, főzés/takarítás...akkor egy darabig le lehet kötni mondjuk edénypakolással, sepregetéssel, de utána megelégeli ezt a helyzetet és jön a lábon lógás, nyüszítés....igazából ilyenkor is nagyon aranyos, persze nem könnyű néha. Ezekben az esetekben Rupi nagy segítség, ő szuperül le tudja foglalni Istit, játszanak egy palackkal, labdával. 
Mostanában nő Isti lába is mint a gomba. Nyár elejét 19-es szandival indította, most 21-esnél járunk. Olyan sok-sok mindent tudnék írni, minden nap van valami kis meglepetés amit tartogat nekünk. Tavaly nyáron úgy éreztem az a legcukibb korszak, mert micsoda fejlődésen megy át, ahogy forog, nevet, kezd enni, és mindeközben egy édes kisbaba. Most is írhatnám ugyanezt, csak mostmár nem kisbaba, hanem totyogós kisfiú. Szóval rájöttem, hogy minden korszak csoda, minden nagyon jó, és szuper megélni Vele mindezt. 

Lassan kész lesz az eredményem...azért van bennem egyfajta gyomorgörcs...

2 megjegyzés: