Keresés ebben a blogban

2012. január 27., péntek

Holnap indulunk síelni, túl vagyunk a 2. gynevacon

Holnap indulunk síelni!!!!!!!!!!!!!!!!!Alig várom :) - remélem tényleg jó lesz, és ki tudok kapcsolni, és nem csak az jár majd az agyamban, hogy mi lesz ha hazajöttünk...de rajta leszek, és igyekszem feltöltődni, és kipihenni magam, hiszen az már félsiker.

Ma megkaptuk reggel a 2. gynevacot. A harmadikat nem tudom hogy kapjuk meg, beadjuk e magunknak kint, vagy mi legyen ez ügyben, de hétfőn nem akarom beadatni már, mert kedden kaparás, és nem akarom hogy ez bezavarjon (bár elvileg nincs hatással rá).

Ma hívott egy barátnőm, és mondta, hogy egy másik barátnőméknél most derült ki, hogy csak lombikkal lehet babájuk, mert nagyon rossz a sperma szám, és nagyon ki van borulva. Szegény, sajnálom Őket, nehéz ezzel a ténnyel szembesülni. Ő nem tudja, hogy mi is lombikozunk, de most lehet hogy felhívom, mert nagyon tanácstalan, és úgy érzem nagyon kell neki egy kis segítség, amit most tőlem meg tudna kapni. Érdekes, hogy milyen szitukat kreál az élet, és hogy hoz össze emebreket a velük szembe kerülő nehézségek kapcsán.

Most egy hétig nem fogok jelentkezni valószínű, mert nem tudom kint hogy lesz internet, de addig is Mindenki vigyázzon magára, és majd én is igyekszem nem összetörni magam :).

3 megjegyzés:

  1. Jó síelést kívánok, vigyázz magadra! Most mit fogok olvasni egy hétig :-))?
    Lovely

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eszter! Nagyon szurkolok Nektek, nekem most lesz a harmadik lombikom (előtte volt két inszemináció és most két lombik..) éppen hétfőn fogok menni én is a Zekéhez!
    Neked jó síelést, kikapcsolódást kívánok!
    J.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello J.!

      Ezek szerint Te ma mész Zekéhez, nos én csak holnap, de gondolok Rád ma. Mit csinálnak Neked ma?? Gondolok rád!
      E.

      Törlés