Keresés ebben a blogban

2013. október 21., hétfő

Isti nagyon ügyesen járkál a bútorok mentén

Hihetetlen hogy már itt tartunk, de ez van, fantasztikus: a bútorok segítségével, persze főleg otthoni ismert pályán, remekül járkál Isti. Egyik bútortól áttámaszkodik a másikra, és így jön megy. Olyan ügyes! 

Péntek este amúgy anyuéknál aludt. Ez volt a második ilyen alkalom. Sajnos éjjel egyszer felkelt, mert valahogy kibújt a hálózsákból, de ezt leszámítva jól volt. Mostmár nekem fura ez, ha nincs otthon, egyszerűen úgy összenőttünk, és úgy de úgy szeretem!!!!!:)))) Persze tök jó elmenni és kikapcsolódni barátokkal, kettesben a férjemmel, de azért mikor hazajövünk a legjobb, hogy ott szuszog a kis szobájában Isti. Na ez most pénteken nem így volt, mivel csak szombat dél fele mentünk érte. Alig 24órát voltunk külön, de úgy hiányzott!:)

A babaúszás mostmár teljesen apa-fia program lett. Egyáltalán nem bánom, sőt örülök, hogy van kis közös kettesbeni élményük már ilyen picinek is, ami ráadásul nem is otthon történik. István mindig olyan büszkén meséli hogy mi volt, hogy fejlődött Isti, meg amúgy is mindenkinek mondogatja, hogy ő jár vele.... Megzabálom Őket!!!!

1 megjegyzés: