Keresés ebben a blogban

2013. október 13., vasárnap

Őszi balcsizás

Nem is írtam, de szerdán, kb két hét késéssel végül megjött. Remélem mostantól beállnak a dolgok végre.

Levágattam a hajam. Na nem nagyon, de azért elég sokat, most épp hogy vállig ér - ezt meg kellett lépni, mert azon túl, hogy így hullik, olyan nagyon letört a vége, hogy rettenetesen festett. Most viszont tök jó, hogy így felfrissült!!!Nyomatom a vitaminokat is, kedden meg elmegyek egy vérvételre azért. 

Hétvégén balcsiztunk. Hát, eléggé örülök, hogy Isti márciusi baba, és nem most jön a nyár, mert nem lenne könnyű dolgunk vele lent most. Mászni akar, de mindent a szájába vesz, a kert emiatt para, a házba meg, hát nagyon nem bababarát a berendezés. Pont jó, hogy jövő nyárra már tudni fog járni, meg kicsit nagyobb lesz! Azért csodaszép őszi hétvégénk volt!!!!! Unokatesókkal voltunk lent, rengeteg gyerkőccel, mindenféle korosztályból. Rájöttem, hogy mind zabálni valóak, minden kor egytől-egyig a maga kis cukiságai miatt szuper:)))

Nagyon jó étvágya van most Istinek. Egy aventes pohár/bébiétel nem is elég neki 1-1 alkalomra most, kb másfelet megeszik. Szerintem a multkori kicsit rosszabb evés összefügg a fogával, ugyanis az pont akkor nőtt ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése