Keresés ebben a blogban

2014. július 14., hétfő

Mai hcg 170:((((( - kiszakadt a szívem egy darabja

Nem is írok semmit, mert nem bírok.....egy hete fel voltam rá készülve, hogy nem sikerült. Aztán egy hétig a föld felett jártam a boldogságtól, hogy mégis....aztán most elvették tőlem ezt az érzést....ha nem lenne nekünk Isti biztos megőrülnék, de így nem fogok! Mi lehetett a gond??? Miért csak biokémiai lett ez a terhesség? Miért vették el ezt a "kis boldogságot" tőlünk? Nekünk miért nem lehet, hogy csak úgy, és ezalatt értek lombik&ivig&kaparás...sikerüljön? 
Felhívtam Zekét, azt mondta hagyjam abba a támogatást, és bízzunk benne hogy megjön, és csütörtökön nézessek még egy hcgt, hogy kiürült-e. Borzalmas érzés, hogy most ennek kell drukkolni....

9 megjegyzés:

  1. Ismeretlenül is nagyon sajnálom!

    VálaszTörlés
  2. :( :( :( Sok erőt küldök nektek, hogy fel tudjátok dolgozni. Ne keseredjetek el túlzottan, mert ahogy itt megismertelek téged, tudom, hogy hamarosan sikerrel jártok.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de sajnálom. :-( mielőbbi gyógyulást kívánok testileg-lelkileg!

    VálaszTörlés
  4. Borzasztóan sajnálom, ez iszonyú nehéz.

    VálaszTörlés
  5. Ha most nehez is, de ne add fel az almotokat!
    Hasonlo cipoben jarok, harom megszakadt terheseggel a hatunk mogott, mi is a kistesoert dolgozunk. Probald elfelejteni a miert-eket. Talan ez az egyetlen dolog az eletben amire nem tudunk hatassal lenni, valamiert igy alakult. En hiszek a gondolat teremto erejeben es vallom hogy megkapjuk amire ennyire nagyon vagyunk! Teged is egy hasonlo aggodos, de kitartoan kuzdo tipusnak ismertelek meg. Biztos vagyok benne, hogy mindkettonknel erkezik a kisteso, ahogy itt az ideje!
    Ha most nehez is, de probalj inkabb elore nezni!
    Elnezest a hosszusagert...

    VálaszTörlés
  6. Mi újság, Eszter? Úgy örülnék, ha azt írnád, hogy hétfőn elcserélté e leleteket és nem is igaz ez az egész.

    VálaszTörlés