Keresés ebben a blogban

2014. július 7., hétfő

Megint terhes vagyok:))))-és nagyon boldog!!!!

Hcg 66:))))) - boldog vagyok és nagyon izgulok, és újra terhes vagyok!!
Köszönöm Mindenkinek aki jól leszidott a negatív tesztetem után....igazatok lett! Teljesen lemondóan mentem a BMC-be ma reggel, kb 1,5óra után láttam hogy viszik be a hcgket. A biológus is ment be, majd kiszólt, hogy mindjárt hívnak. Na ekkor átváltottam őrült izgulásba, hogy mi a szösz, hiszen ő akkor van bent csak ha sikerült! Aztán hívott Zeke, de közben telefonált, de nem bírtam, leolvastam a dossziéról az eredményt. Azt mondta ez 1 baba lesz biztosan szerinte, és ne aggódjak, hogy a multkor 219 volt Istivel a hcg, ez az 5napos embrióhoz nem rossz szint. Hihetetlen!!!! Újra kismama vagyok!!! Itt a kistesó a pocimban!!!!!! Fel sem fogom..... Persze izgulok, hogy minden rendben legyen, nem bírok szerdáig várni a hcg ismétléssel, mert kivételesen a férjem is szétizgulja magát, pedig ő mindig nyugodt....szóval holnap is elszaladok egyre reggel, és remélem szép emelkedés lesz! Köszönöm édes JóIstenem!!!!!!!!

24 megjegyzés:

  1. Gratulálok!:)))) Nagyon drukkoltam Nektek!
    Egy zugolvasód

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!! Nagyon szurkoltam Nektek. Nem szoktam kommentelni, de gyakran itt vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de jó! Nagyon izgultam miattad! Remélem hamarosan követlek én is a kistesóval. Balázzsal is így történt, Istike után fogant kb. 1,5 hónappal. Már akkor is olvastalak és drukkoltam minden fontosabb vizsgálat előtt! Gyönyörű és problémamentes várandóságot kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  4. Ohh, Istenem, de szuper! Remelem holnap is ilyen jo hirek varnak :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok!!!! Zugolvasód vagyok, de ez előcsalogatott a rejtekemből :)

    VálaszTörlés
  6. Istenem, micsoda boldogság! Szívből gratulálok, kívánom, hogy minden rendben legyen és egy gyönyörű, egészséges kisbabátok szülessen ismét! :-) Én is csendben olvasgattalak és izgultam. :-)

    VálaszTörlés
  7. De jó, nagyon örülök nektek! Én is zugolvasó vagyok :) Hajrá holnap is!

    VálaszTörlés
  8. Veled örülök! :)
    Fantasztikus dolog az ilyet átélni, bárhanyadik terhesség is legyen :)

    Mi most várjuk a 4. kisbabánkat, 15 hetesek vagyunk, és ugyanolyan izgatott vagyok a Legminibb Minink miatt , mint anno az elsőszülöttünknél :)

    A Legjobb érzés Kismamának lenni <3

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok én is! :) az életben nincs nagyobb boldogság,mint Ők! Kívánom a legjobbakat Nektek,

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok!!!:)))
    Szeretném megkérdezni tőlled anno a spermium elleni antitested értéke mennyi volt??
    Én is megcsináltattam és határértéken belül van,de nem 0 ,így számomra negatívnak tűnik,de vannak értékek máshol amik határértéken belül is pozitívat jelenthet:((
    HÁLÁS KÖSZÖNET A VÁLASZÉRT ELŐRE IS!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello! Ne haragudj h még nem írtam, megprobalom előkeresni a leletet, mert ez régebben volt nekem, holnap lesz kis időm, megnézem a maileim között, remélem meg lesz!

      Törlés
    2. Megtaláltam 92,7 Ru/ml, aztán mégegyszer nézettem....ez a második, keresem azt is

      Törlés
    3. A másik nincs meg vhogy...ott kicsit javultak az értékeim az ivig miatt.

      Törlés
    4. Neked a többi rebdben van? Anti ovarium, zona pellucida? Vagy azt nem nézettél?

      Törlés
    5. KÖSZI A VÁLASZOD:))Akkor az enyém remélem tényleg negatív 40,8, a határérték itt 0-75 .Az ovárium ellenit még nem nézettem,de lehet kellene ,HOGY BIZTOSRA MENJEK.Keresem a 6 évnyi sikertelenségre a választ,mert attól,hogy 0.1 alatti értéket mértek a petefészek működés arányára(én ezt teljesen nem fogadom el),ha a átjárható petefészekben van a peteérés ,akkor sem sikerül:((

      Törlés
  11. gratulálok, de a terhes szó nekem olyan nem szép erre a csodás hírre, én a várandósság, babavárás szót szebbnek találom, de persze semmi sem múlik ezen...

    VálaszTörlés
  12. "Sajnálom, hogy nem ismerik a terhes szó jelentését. Ez a szó ugyanis nem terhet jelent. Sokkal szebb az eredete. Kazinczy nyelvújítása a tereh ősi magyar szónak, melynek jelentése: térben-időben kiterjedő gyönyörűség, pl: “még nézni is tereh..”. Így a terhes nő jelentése: térben-időben kiteljesedő gyönyörűségben lévő."
    /Dr. C. Molnár Emma, a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika pszichológusa/

    VálaszTörlés
  13. Zugolvasóként is gratulálunk :) Lina

    VálaszTörlés