Keresés ebben a blogban

2015. február 6., péntek

8 sejtecske:))))))))

8 csodaszép sejtecske! Fura volt a mai leszívás, egyszerűen nem izgultam. Talán kicsit amiatt, hogy mennyi lesz, de amúgy nem. Meg is ijedtem ettől, hogy hol van a szokásos izgalom, félelem...úgy látszik ez is rutinná válik?! Régen magától az altatástól is rettegtem, az elején sírva mentem be a műtőbe, most meg már vártam, és tetszett is. Azért bízom benne, hogy ez volt az utolsó, ebből kistesó lesz, és nem kell többet jönni....
A műtőben kérdeztem már hányan vannak még félkómában, ott 6-7et mondtak, ennyire emlékszem, aztán jött Kanyó doktornő és mondta hogy 8! Örülök, Istinél 9volt, ez majdnem ugyanannyi, szóval remélem itt is köztük van a legerősebb kistesó sejt. Azért nagyon érdekes ez, tavasszal ugyanennyi hormonnal 16 lett, min múlhat ez?! Na nem akarok telhetetlen lenni, teljesen elégedettek vagyunk a 8-cal, a minőség a lényeg, nem igaz?  
Holnap reggel hív az embriológus, remélem azzal a hírrel, hogy mind megtermékenyültek! Bízom benne, hogy maradhat az a terv, hogy duplatranszfer: hétfőn és szerdán. Most indul a fehérjeevészet, és a sok-sok ivás....tökéletes helyet készítek elő, alig várom hogy visszakaphassam a picikéket.
Drukkoljatok kérlek, hogy szépen mind megtermékenyüljön, és hogy köztük legyen a mi második álombabánk!

3 megjegyzés: