Keresés ebben a blogban

2015. február 1., vasárnap

Egyhetes feltöltődés után beindult a dokikhoz rohanás

Szuper volt a síelés! Igazán jó kikapcsolódás volt, észre sem vettem és közben elszaladt egy hét a stimulációból. Csodás időnk volt, Isti is remekül mulatott, hála a nagyszülőknek, szóval jól sikerült minden. Szánkózott, csúszdázott illetve ha épp bent voltunk akkor gyurmázott Isti egész nap. Hihetetlen milyen nagyfiú már, mondhatom hogy őszintén szórakoztató vele lenni, ahogy együtt csúsztunk le a bobbal úgy nevettünk mindketten, ez egy teljesen újfajta érzés megint anyaként, együtt mulatni a gyerekkel - olyan jó! Az utazást úgy tűrte mint egy kisangyal, pedig nincs közel ez a síterep. Jövőre már Ő is síel majd! Idén meg vettünk neki egy kis műanyag tanuló lécet, azzal csodzog fel-le a lakásban, tetszik neki. Reméljük lesz még kis hó itthon is és akkor tudjuk próbálgatni.
Egy rossz van, voltunk uszodázni egyik nap, és Isti persze ki sem akart jönni a vízből, és ott megfázott. Mérges is vagyok magunkra, nem kellett volna engedni neki, de úgy élvezte. Éjjel kezdte is a köhögést utána. Mindig a hülye köhögés....most emiatt le kell vinni dokihoz, mert a multkori óta félek a köhögéstől, viszont bemenni a rendelőbe az influenzások közé, amikor ez tuti megfázás, hát elég rosszul hangzik! De majd kint várunk a kocsiba, és egy maszkkal csak berohanunk vagy ilyesmi....pontosabban apa csinálja ezt, mert én ma egésznapos dokitúrán vagyok reggel 7óta.

A stimut egész jól bírom. Mentünk az előírt hormonokkal, tegnap volt az első nap, amikor igazán kezdtem érezni a hasam, pontosabban a petefészkek feszülését. 

Ma reggel pedig beindult a nagyüzemi rohanás. 7-től kaptam a lipidemet, lement szépen rendben, most meg már itt ülök a BMC-ben, túl a vérvételen, ultrahangra várva. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani Zeke doki, hogy állnak a tüszők odabent?! 

....

Stimu marad, leszívás pénteken. Nyálkahártya 12-es, bal oldalt 3x18mm, 3x17mm, jobb oldalt 1x17mm, 2x15mm, 2x13mm....kevesebb mint a multkor az tuti. De Istinél is összesen 9volt, szóval inkább a multkori 16volt a kirívó szerintem. Amúgy meg akár egy is elég ha abból kistesó lesz:). Tüszőrepi szerda 23 óra...csak győzzek ébren maradni. A transzferekről pénteken egyeztetünk, de én megint duplát szeretnék. Minden szépen rendben tehát, lipid meg már dolgozik bennem - kérlek JóIstenem add hogy sikerüljön!


1 megjegyzés: