Keresés ebben a blogban

2015. február 11., szerda

Még egy babyt kaptam:)

Csak 1 baby maradt mára, azt visszateszik hamarosan....remélem ebben a háromban ott van a kistesó, most kicsit megint aggódom, hogy miért így alakulnak a dolgok, meg hogy sikerülni fog-e?! Azért arra számítottam, hogy mára még minimum kettő babóca lesz. Próbálok nem ezen rágódni, és hinni ebben a háromban, de hazudnék ha nem jutna eszembe a kérdés, hogy most miért így alakult?!?! 
Sajnos fotót nem tudtunk csinálni, sőt megnézni sem a picikéket, mert elromlott a gép. Ha belőlük lesz a kistesó, majd számonkérheti rajtam, hogy mi az hogy a bátyusról van ilyen kép, róla meg nincs:)
A férjem most úgy érzem nagyon akarja ezt. Most érzem rajta ezt először mióta a tesóért küzdünk. Vigyáz rám mint egy hímestojásra:). Jól esik nagyon, és nagyon sok erőt is ad, meg hitet, hogy sikerülni fog - de persze félek is ugyanakkor, nehogy nagyot koppanjunk megint, mindketten. De tűnjetek el negatív gondolatok, örülök annak ami van, három csodaszép baby a pociban, és imádkozom, hogy legalább egy maradjon is még 9hónapra!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon drukkolok! Hajrá-hajrá babák! Maradjatok meg mind!!! :))))

    VálaszTörlés
  2. Mikor kell menned vérvételre? Fogsz előtte tesztet csinálni?

    VálaszTörlés