Keresés ebben a blogban

2015. május 15., péntek

1.UH

Itt várok az rlső UHmra. Eddig szuperül bírtam a hormonokat, és a szteroidot is, amit ugye a mensi 1.napja óta szedek végül, 5mg Prednisolone. De ma brutál hányingerem van....remélem jobb lesz, és ez csak átmeneti, de most nagyon kutyául vagyok. Jó lenne ma időben bejutni, de talán nincsenek annyian mint hétfőn voltak. 
Kíváncsi vagyok hogy milyen érzéseket hoz ki belőlem a jövő hét, ha már leszívás lesz, mert most valahogy olyan más, azt gondolom nagyon megkeményitettem magam, hogy ne legyen elviselhetetlen egy újabb kudarc, vagy nem tudom mi lehet emögött, magam sem értem igazán, csak annyit érzek, hogy próbálom magam valamilyen szinten távoltartani a dologtól, és semennyire sem azon ábrándozni, hogy mi lenne ha sikerülne. Tudom, hogy a beültetés után ez már nem fog menni, amúgy arról sem vagyok meggyőződve, hogy ez a jó, de most ez jön valahogy...

Sokat vártam ma is....de minden szép és jó, szuper sok petécske van készülőben! Vagy 10-10 mindkét oldalon:)
A hormonok:
250 gonal-f
1pergoveris
1/2 gonapeptyl
1clexane
Ennyit még sosem adott Zeke! Remélem megteszik a hatásukat, és itt lesz az a kistesó hamarosan...

3 megjegyzés:

  1. Szia Eszter,
    Drukkolok hogy sikerüljön ez a lombik! Kitartásod, küzdelmeid célba érnek hamarosan.
    Te nem szedsz meforalt? (MM-ben Dr.T nem adott?) csak azért kérdem mert én úgy tudtam hogy a prednisolont nem lehet szedni a meforal mellé. Ezt Zekével nem beszélted meg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eucreast szedek, most azt adott Tűű doki. Tény hogy a szteroid nem tesz túl jót a cukornak, de lehet együtt szedni, más is kapott így, ha jól tudom!

      Törlés
    2. Érdekes hogy ilyen nagy különbségek vannak a meddöségi helyek között! Nekem azt is mondták hogy a lombik alatt Eucreast ( kombinált) gyógyszert már nem is lehet szedni, csak meforalt. De Tűű doki szerintem is jobban tudja!
      A prednisolonnál meg direkt kérdezték hogy szedek e metformint mert ha igen akkor azt nem adnak..
      Mást nem tehetünk bízzunk a dokikban, a lényeg hogy a végén baba legyen!

      Törlés