Keresés ebben a blogban

2015. május 25., hétfő

2 babó a pocimban:)

Ma reggelre beteg lett Isti. Elkapott valami hasmenős/hányós dolgot, azt is tudom kitől., már tegnap este hívott a barátnőm, hogy az ő lányai kidőltek, így ne sok jóra számítsak a szombati talink miatt. Éjjel kétszer kelt, hogy Mama, bekakiltam......aztán reggelre hőemelkedés. Úgy sajnálom! Ami a legrosszabb, hogy rettegek nehogy én is elkapjam, mert az most nekem mindent tönkre tenne.....így aztán nem merem ölelgetni puszilgatni az én kis betegemet, megszakad a szívem! Persze ma otthon van vele apa, ami nagyon jó, ő ápolgatja. Na ez az a helyzet, amikor az, hogy egyedül jöttem a beültetésre huszadrangú kérdés, kit érdekel?! 

Megnéztem a piciket, 7 szép embriónk van, illetve még kettő kis lemaradásban fejlődget. Most visszakapok egy 9sejtest és egy 8sejtest, a két legszebbet. Szerdán jövök újra, akkor meglátjuk, remélem akkor jön még két pindurblasztobaby és fogunk tudni fagyasztani is. Jó lenne, meglátjuk! Most viszont megkapom mindjárt ezt a két kis szépséget, és a legfontosabb hogy ők jól érezzék magukat, beágyazódhassanak. Igyekszem pozitív lenni, akkor is ha amúgy most aggódom Isti miatt, illetve magam miatt is, hogy el ne kapjam ezt a nyavalyát....hajrá két kis babám, imádkozom Értetek!

4 megjegyzés:

  1. Nem biztos, hogy olyan nagy baj, ha elkapod a vírust, mert legalább legyengíted az immunrendszeredet és miközben a szervezeted a betegség leküzdése ellen harcol, a babók szépen csendben beágyazódnak ;) Csak lázas ne legyél, az a lényeg! Egyébként szerencsére 1 napos szokott lenni ez a vírus. Ha nem te cseréled a kakis pelusokat akkor akár meg is úszhatod. Drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy kell és pozitívat tesztelj 2 hét múlva, 8 és fél hónap múlva meg szülessen meg Isti cuki kistesója :)

    VálaszTörlés
  2. 6 év alatt kb. 8x volt a gyermekeink által hányás-hasmenéses vírus itthon. Egyszer sem kaptuk el a férjemmel. Azért egy felnőtt ember szervezete jóval erősebb. És ahogy Andi írja, a láz a lényeg!

    amúgy miért ültetnek be ennyi embriót? a doki nem fél hogy akár 3x ikerterhesség lesz???? még egy kettes-ikerterhességet sem lesz piskóta végigvinni, egy örökmozgó gyerek mellett, úgy, hogy mindenki egészséges legyen és a babák időre szülessenek?!!
    de persze te tudod...........

    Erika

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom a vírust, gyógyulást Istikének. Tényleg nem biztos hogy elkapod, azért vigyázzál. A beültetéshez gratulálok és szorítok nagyon továbbra is! Puszi,

    VálaszTörlés