Keresés ebben a blogban

2015. május 12., kedd

Hormonok 1.

Tegnap megjártam Zeke dokit. Ennyit komolyan mondom rég kellett várnom, ezren voltak, a szokásos hétfői őrületnél is sokkal többen....
Csinált ultrahangot, mindent jónak látott, nyálkahártya 6B, mindkét oldalon tüszők kb 10-12, ami azt mondta jó kis indulás lesz.
A napi adagom:
200 gonal-f
1 pergoveris
1 clexane
1/2 gonapeptyl
Amit eddig sosem mondtak, most igen, hogy a gonal legyen reggel a pergoveris meg este az egyenletesebb felszívódás érdekében. A patikában 130 ezret fizettem, és a pregnylt és crinonet ki sem váltottam. 
Ivig ügyben beszéltem Bánhidy proffal, mondta hogy vár szeretettel, de részleteket úgyis az asszisztenssel kell egyeztetnem majd. 
Kicsit aggódom hogy hogy jönnek ki majd a dolgok a pünkösdös hosszú hétvége miatt...remélem nem fog pont bezvarani majd! Első uh pénteken lesz.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Szurkolok, hogy sikerüljön a mostani beültetés.
    Azt szeretném megkérdezni, ha jól olvastam IVIG-re az OGYI és az OEP engedélyt Fülöp dokival intézted, de Bánhidy adta már be korábban is. Ezt hogyan lehet intézni? Kell új engedélyeket intézni a másik doki nevére?
    Köszi
    Szilvi

    VálaszTörlés
  2. Annak a dokinak a nevére kell az engedely aki beadja. Én Bánhidy profra kértem ki. De ha már van, lehet módositást kérni más nevére!

    VálaszTörlés