Keresés ebben a blogban

2015. február 18., szerda

Teszt:(

Csináltam tesztet. Lehet nem kellett volna. Féltem tőle, féltem hogy elveszi a reményt. Kivételesen a férjem is részt vett, jött, fogta a kezem, és együtt izgultunk. Valahogy a teszt csinálásnál eddig sosem voltunk együtt. Így persze könnyebb volt...vagy lehet hogy épp nehezebb?! Mert már csak miatta is úgy szerettem volna ha sikerül, és két csíkot láthatunk! Nem volt két csík, se halványan, se sehogy. Egy nyamavdt csík, bárhogy is néztem. Pedig ma már mutatnia kellett volna valamit.....persze az is lehet hogy nem, hiszen nyáron se mutatott. Annyiszor eszembe jut, hogy annak sikerülnie kellett volna, pont most a következő hetekben kéne szülnöm....de szép is lehetett volna! Azért eléggé elkenődtem....most persze elolvashatnék ezer sikertörténetet, hogy nem mutatta ki és mégis sikerült, nyáron azt hittem én is ide tartozok majd....na nem is pazarlok erre több szót...holnap reggel is csinálok egyet. Imádkozom, hogy addigra csoda történjen, mást már úgyse tehetek!!!!! 

5 megjegyzés:

  1. Ne keseredj még el! Szerintem még nagyon korai volt...10-es érzékenységű volt a teszt? A 25-ös biztos nem mutat még ilyenkor semmit! Fel a fejjel! Várom a pénteki jó híreket!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem 6dp5dt-nel akkor mutat pozitivat ha ket 5napos is elkezdett hcg-t termelni, amugy ma meg egyaltalan nem kell pozitivat mutatnia. Plusz ha a harom napos lesz a nyero, akkor az meg csak most kezdett el beleepulni a nyalkahartyaba.

    VálaszTörlés
  3. Ne szomorkodj. Lehet csak korai volt. Nagyon drukkolok.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem a vérvételig ne csüggedj! Majd ott kiderül!

    VálaszTörlés