Keresés ebben a blogban

2015. június 17., szerda

Pulzálás:)))))))

Ma reggel újra BMCben kezdtem. Hozzáteszem sokkal jobban vagyok, és 1-1 literrel több jön ki, mint be, ami szuper! De Konc Tanár Úr berendelt. Ultrahanggal indítottunk, amit rájöttem, hogy imád csinálni, mert élvezi a profi gépét. Csinált hüvelyit és utána hasit is. Folyadék még mindig sok, a hasban, a belek között, és a mellkas fele egy zsebben, ami amugy a legkellemetlenebb, emiatt melltartot például felvenni nem tudok. De ezek ellenére mondta, hogy javul a helyzet, és megdícsért a folyadéklap miatt. Na de a lényeg: hüvelyin nézve is nőtt mindkét baby, a nagyobb eszerint 14, a kisebb 9,5mm. Aztán jött a hasi, ott még jobban látszott érdekes, a nagy eszerint 17mm, és a kisebb is 14-15! Ami a fő a nagyobb egyértelműen láthatóan pulzált:)))))))))-de boldog vagyok!!!!! A kisebb is fog, azt mondta, de az még nem volt egyértelmű. Szerinte ez egy nagyon szép ikerterhesség, és én meg stramm vagyok, így minden rendben lesz. Lett egy nagyon jó sztárfotó a hasin, azt felteszem. Őszintén így kibírható az izgalom, hogy pár naponta ilyen csodás uh élményem lehet:). Tudom, ez sem normális, de akkor ha már van ez a hiperstimu legalább ezt élvezhessem belőle:)). 
Kíváncsi leszek hétfőn Zeke doki rosszabb uh gépén miket látunk, mérünk majd...... A lényeg, hogy szépen fejlődjenek tovább! 
Holnap pedig remélem simán és rendben lemegy az ivig!
Íme "Ők":

9 megjegyzés:

  1. Annyira jó olvasni Téged, Titeket, eddig hozzá nem szóltam a bloghoz!
    Nagyon örülök neked, eddig is és tovább is mennek a hatalmas drukkok!
    Anett
    U.i.: Csodás fotó!

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálunk! Csodád fotóóó! :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira jó olvasni Rólatok! Árad a boldogság a soraidon keresztül :) csodálatos a két kis pötty :))))

    VálaszTörlés
  4. Cuki fotó!!!! drukkolok!!!

    VálaszTörlés
  5. Ez egyszerűen csodálatos! Kicsit most dőlj hátra, és pihenj rengeteget. Holnap megy az IVIG, minden papír elintézve, nagyon ügyes voltál! Lehet hogy az egyik babó a 3 naposból a másik, két nappal lemaradva az 5 napos embriókból származik, így csak ezért van a kis lemaradás. Gratulálok és ölellek! :)

    VálaszTörlés
  6. Muszáj írnom, mert annyiszor eszembe jutottál mostanában. Teljes szívemből örvendek.

    VálaszTörlés
  7. Szívből gratulálok, így ismeretlenül! Pár hete olvaslak és nagyon drukkolok! Olyan szépen írsz az anyaságról, hogy teljesen meghatódom.Hasonló utat taposunk mi is, a sikered nekem is erőt ad a folytatáshoz.
    üdv : Zs

    VálaszTörlés