Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 11., vasárnap

Folyt.köv.

Közben Isti majdnem felült! Ma azt hittem véletlenül felült a strandon,úgy mint a kutyák, elől a két kezével támaszt. De azóta csinálta kétszer is,persze ez még kezdetleges,de nagyon alakul:))). Szóval minden nap van valami elképesztő fejlődés!
Azt még nem is írtam, hogy a cumijával is olyan ügyes: ki be teszi, odakúszik érte,stb. 

Ma jön már haza István. Gyorsan elment ez a két nap - és vicces de arra jöttem rá,hogy semmivel sem volt fárasztóbb vagy bármi így (jó persze itt vannak a nagyik) de akkor is. Azért jó lesz megint együtt. 

Utazunk!!! Már régóta nézegettük, hogy kéne valami hármas program, először wellness szállókat néztünk, végül rájöttünk mi lesz a tuti: megyünk Ausztriába, Wolfgangseehez. Már voltunk egyszer, csodaszép, jókat lehet kirándulni. Egy nagyon szép szállást foglaltunk, egy vadasparkban van a kis panzió az erdőben! Négy napra megyünk, három ottalvás. De izgi! Ez lesz az első külföldi utunk Istivel:)))) Kell gyorsan személyit csináltatni neki. Remélem hamar meglesz, szeptember 4-től megyünk, addigra kell! Jó lesz egy pici utazás így, új családként - olyan sok minden vár még ránk, olyan sok szép hely!

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Olyan sarga uszogumit vettetek Istinek? Amin ket kis lyuk van a labanak?
    Ausztria csodaszep es annyira gyerekbarat. Nagyon fogjatok elvezni.
    Mi is mar lecsereltuk a mozest. Ez a sportresz meg kicsit nagy, de amint stabilan megtanul ulni jo lesz.

    VálaszTörlés