Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 4., vasárnap

Rohan az idő: Átállunk a babakocsi sportülésére???

Hihetetlen ez a hőség....és még milyen sokáig tart! Most nagyon jó itt Balatonon, itt a teraszon egészen elviselhető, mert jó árnyékos, és jár a levegő. Istit folyton pancsiztatjuk a kismedencében, nagyon élvezi, de alapvetően kicsit nyűgösebb most ő is, nehezen bírja ezt a közel 40 fokot. A légkondi nagy kérdés, hogy lehet e használni mellette, de arra mindenképp jó, hogy behűtjük a szobát vele, és akkor oda betesszük, és így jókat tud aludni napközben is. 

Azt hiszem elérkezett az idő, hogy a babakocsi sport részét kezdjük használni. Lehet, hogy azért is jött el ez hamarabb, mint gondoltam, mert nyár van, és így egy szál pelusban annyira mozgékony Istike. De muszáj átállni, mert ez már veszélyes amit csinál a mózesben: tolom, sétizünk, erre ő gondol egyet, megfordul, majd felnyomja magát négykézlábra....... Anno azt hittem legalább fél éves korig használni fogjuk a mózest, végülis egy hónap és itt a fél év!!! Hogy megy az idő! A sport rész is jó lesz, az is dönthető vízszintesig, és abban legalább jobban fog tudni majd nézelődni. Most ez a mózes már tényleg csak arra jó, hogy gyorsan eljussunk A-ból B-be, de már az is necces, de egy percet sincs el benne, nem lát ki, és emiatt csak nyüglődik. Ilyenkor jön a kendő, amit annyira szeretünk - nagyon jó ez az oldalra kötős verzió.  Kíváncsi vagyok hogy tetszik majd neki...de egyenlőre még ki kell találni hogyan varázsoljuk ide le balcsira, mert persze Pesten van :(. Ja és akarok venni benne egy izzadás gátló betétet - állítólag nagyon szuper, és szerintem nagyon kelleni fog, mert a hordozóból kiindulva annyira bele tud izzadni szegényem, hogy tisztára átázik az egész. Próbálom persze pelussal kibélelni, de nem az igazi, mert a biztonsági övek miatt ez nem működik így jól. 

Fagyasztottam megint egy nagy adag barackot - teli rakom a mélyhűtőt az tuti. Kár hogy csak akkora, amekkora, de azért ezzel is kihúzzuk majd a télen pár hónapig. 

Legújabb tudomány: felfedezte a lábát Istike, fogdossa, nézegeti, és persze tömi be a szájába mint mindent, és szopizza a nagylábujját :))))) - cukorfalat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése