Keresés ebben a blogban

2013. július 4., csütörtök

Istike hangosan röhög :)

Annyira cuki!!!!!!!!! Ha az ember felveszi, hóna alá nyúl és úgy lóbálja, na az annyira tetszik neki, hogy hangosan röhög :). Meg azt is nagyon szereti ha puszilgatom a pociját :). Ez megint egy újdonság, és nagyon tündéri!

Tegnap voltunk egy barátnőméknél, és fűtött bio medencéjük van: 33 fokos volt, és nincs vegyszerezve - ki is használtuk, és olyan jót pancsiztunk Istivel együtt. Nagyon tetszett neki, szerintem élvezte! Adtam rá úszópelust, szerencsére pont kaptunk egy másik barátnőmtől pár darabot, mert ők már kinőtték. Kölcsönkaptunk egy angel care légzésfigyelőlapot is, mert ők már nem használják - nekünk meg nagyon jól jön, mert így azt legalább nem kell majd azt sem hurcolni Balcsi és Budapest között. Olyan szuper, hogy ennyi mindent kaptunk kölcsönbe, hihetetlen, hogy van 2 angel care-ünk, 2 pelenkaszemetesünk, 2 sterilizálónk, 2 mellszívónk....és ennek a felét sem kellett megvenni, csak 1-1 dolgot - nagyon hálás vagyok mindenért! Arról meg már nem is beszélve, hogy 2 helyen is már vár minket az összekészített csomag a következő szám ruhácskákkal :).

Olyan jó most kicsit itthon Budapesten. Na nem akarok panaszkodni, szuper balcsin is, de jó, hogy minden nap tudunk programozni, találkozni valamelyik szintén kisbabás barátnőmmel - úgy kellenek ezek a beszélgetések és programok. Nagyon vicces, jövő keddre meg van Istike első facebook-os event-je, egy babazsúr meghívás :)))) Aludni is olyan jókat alszik itthon a kis babyke, és valahogy kettesben is sokkal jobban megvagyunk most a férjemmel itt. De jövő héten azért balcsizunk, mert hát kell a változatosság - és nagyon jó időt is mondanak, szóval jó lesz az is, meg ott vannak a nagymamik, és azért annak is van előnye, sőt...

Pont egy éve, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok - az volt a legeslegboldogabb napom, csodás érzés volt!És most itt van az ölemben Istikém :).

Holnp könnycsatornaátmosás :((((((((((((((((((((( - drukkoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése