Keresés ebben a blogban

2013. április 4., csütörtök

Babamasszázs

Tegnap elolvastam a babmasszázsról szóló könyvet, ami kölcsönben van nálam. Nagyon érdekes volt, és nagyon sok aranyos dolgot olvastam. Annyira úgy tűnt, hogy ez olyan közel hozza a babát és mamát, illetve nagyon szép és meghitt pillanatokat hozhat. Én is nagy masszázs rajongó vagyok, szóval elhiszem, hogy ez nagyon jól eshet a piciknek is.
Este ki is próbáltuk egy kis láb és talpmasszázst :)))) - úgy tűnt tetsztik Istikének is, szóval ezt szerintem bevezetjük - majd igyekszem egyre ügyesebb lenni. Fürdés előtt csináltuk, utána most változtattunk és vacsi volt, majd úgy hosszabb büfi után mentünk fürdetni. Utána még ébren volt vagy 1-2 órát Istike, így úgy zártuk a napot, hogy még 11kor is megszoptattam - és utána aludt 4:15-ig!!! Jaj olyan jó volt, egészen kipihentem ébredtem... nem tudom minek köszönhető ez, sajnos valószínű leginkább a véletlen megint, de hátha a masszázs is lelazította, és az is segített - ma kipróbáljuk újra.

Tejcsi kérdés: olyan fura, néha kevés van, néha sok, néha elég....nem tudom komolyan mitől függ...de egyenlőre elég, és ez a lényeg! Délután szokott kevesebb lenni, akkor kiborulok, hogy nem tudom szoptatni, és mi lesz, tápszerezni kell, majd estére megint több a tej...szóval egy talány ez az egész nekem, de igyekszem nem aggódni. A férjem tud a legjobban megnyugtatni, hogy nem történik semmi ha este kis tápszerrel maximum ki kell esetleg egészíteni, ne aggódjak, akkor is jó anyuka vagyok, és nem ezen múlik...tudom így van, én is tápszeren nőttem fel, de azért igyekszem, hogy legyen mindig tejcsi - persze ez nem csak rajtam múlik valahogy. Ami nagyon idegesít az anyu hozzáállása, gondolom azért, mert ő nem tudott szoptatni, ő folyton úgy áll hozzá, hogy "nem sokáig volt tejed, azért szo,orú ilyen hamar elapad..." szóval kijelentő módban...na ezért ölni tudnék...miről beszél?!?! Nem apadt el, van tejem, és tudok szoptatni, max délután tényleg van hogy kevesebb, és valahogy ő minidg pont akkor van ott egy szopinál, amikor ez van, és ezt látja, de ettől még, ha mégis tápszerezni is kell, akkor sem kell csak azt ennie Istinek, mert lesz tejem az etetésekhez, max csak ki kell egészíteni. Sokat olvasgattam az LLL honlapját, biztosan sokan ismeritek, ott írnak hasznos dolgokat, néha nekem kicsit túl elrugaszkodottak, és elvakultak, de bizonyos jó tanácsok azért vannak - és ezeket mostantól használni is fogom! És lesz tejcsi!!!!!!!!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

  1. Szia,
    gyakori mellretétel, sok folyadék és nyugalom. Lesz tejed, be fog állni a kereslet-kínálat.Az ilyen tanácsok előtt, még ha az Anyukád is (így duplán súlyos, hogy ilyenekkel traktál) dugd be a füled.

    VálaszTörlés