Keresés ebben a blogban

2013. április 17., szerda

Holnap irány Balaton!!!!

Annyira szuper,holnap megyünk balcsira!!!!!:)))))) - úgy várom!!!! Már múlt hétvégén is gondolkoztunk rajta,de végül nem mentünk le....most viszont,hogy holnap megyünk nagyon jó dolgunk lesz,ugyanis anyósom már lent van hétfő óta és rendbe teszi a mi kis reszünket is,így mikor Istikével megérkezünk már nem a téli kosz fogad minket. Remélem tetszeni fog Istinek is odalent,de biztosan, ha egyszer mi így szeretünk ott lenni...és nyáron jó sokat leszünk lent,szóval lesz alkalma megszeretni.
Kaptunk kölcsönbe egy babaágyat,így azt nem is kellett venni,azt ma viszi le a férjem - szerencsére pont arra van munkája is. Azért vicces,hogy tegnap este már a csütörtöki lemenetelre pakoltunk:))))-de ez van,ha kisbabával van az ember. Na jó azért máskor nem lesz ilyen vészes a helyzet,de az első leút márcsak ilyen.

Sokan meglepődnek,hogy ilyen kicsivel megyünk,de miért ne?! Sokan mondják,hogy nem félek e hogy nyűgös lesz az új környezet miatt?! De nem, egyrészt meg is kell szoknia a nyaralót,másrészt meg szerintem egyenlőre Istinek az a lényeg hogy én ott legyek,na meg a tejcsi,de ez összefügg:)))
De majd beszámolok....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése