Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 16., hétfő

Babakoncert, babaúszás

Eddig egész jól teltek a napok Apa nélkül, de azért nem mondom, minden este hulla fáradtan dőlök be az ágyba miután Istit letettem. Mondjuk ma sok programunk is volt, meg mellette 3 séta Rupival. Szerencsénk van, hogy ilyen szép az idő egyenlőre - így ezt élvezettel csináljuk. 
Délelőtt babakoncert volt a MÜPÁban. Egy fórumos barátnőm jött a kislányával értünk, és egy autóval mentünk. Ott találkoztunk még pár fórumos csajszival. Nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek kúsztak-másztak, és közben nagyon jó kis muzsika szólt. A nagyobbak táncikáltak, a legkisebbek aludtak, Isti meg nagyon cukin mászkált - de sosem ment túl messzire tőlem, mindig szemmel tartott, és visszajött!A legjobb az volt, hogy ott voltak a lányok, és nem tök egyedül mentem egy ilyen programra, mert úgy tuti nem élveztük volna ennyire! Novemberre is kaptunk jegyet ajándékba egy barátnőtől, szóval megyünk még az biztos!
Délután meg babaúszás volt. Ide szintén a szomszédos fórumos csajszival mentünk. A hatórási csoporthoz csatlakoztunk, mert így jött ki az alvás. Ez kicsit rossz volt, mert a kisebbek az ötóraiban vannak - na majd jövő héten. Vicces volt, csak apukák voltak a babákkal, meg mi ketten csajok. István örült is ennek a hírnek, mert akkor ő is mehet Istivel - úgyis annyira szerette volna. Nagyon cukor volt az egész, a nagyok már iszonyatosan komoly feladatokat csináltak, végigúszták víz alatt a medencét például (és nagyok alatt értsd kb 1éveseket). Isti élvezte, nevetgélt is párszor,és nagyon ügyes volt. Nekem a legjobban az tetszett, amikor egy ilyen habszivacs szörfdeszkán kellett végigmásznia - olyan ügyesen jött! A hely maga nagyon szép ahol van, és jól van kialakítva. Hatalmas játszórész is van az előtérben, utána ott lehet még szórakozni. Meg van babaszauna, ami állítólag az anyukák elmondása szerint nagyon erősíti az immunrendszert, és a gyerekek egyszer sem betegedtek meg a télen amikor használták. Isti annyira cuki volt, amikor utána ott játszott, és aztán szóltam neki, hogy gyere, leguggoltam, és odamászott!!!! Persze lehet, hogy ha nem szólok is odajön, de akkor is elolvadtam :)))))).
Na lassan megyek aludni, vagy legalábbis tévézni, pihizni kicsit....ja még annyit akartam, hogy úgy szeret Istike fogat mosni, ennek örülök. Ahogy előveszem a fogkefécskét, hogy az egy szem fogacskát megmossam nyitja a száját ahogy meglátja, nyalogatja a fogkrémet, és röhög:)))))))))).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése