Keresés ebben a blogban

2013. december 28., szombat

2013

Életem eddigi legszebb éve: Anya lettem, megszületett a kisfiam! Azt hiszem ezt nem kell részleteznem, hogy miért is érzek így. Egyszerűen csodás minden perc, amit Istivel tölthetünk, megszépít mindent, és annyi örömet okoz. Mindezeken túl, a férjemből is apa lett, és nagyon jó érzés látni őket együtt, és hogy mennyire szeretik egymást, hogy élvezi ő is. Hosszú éveken át a szilveszter egy szívszorító, szorongós ünnep volt nekem, ami semmi másra nem volt jó, mintsem hogy hatalmas erővel a képembe dörgölje, megint el telt egy év, megint nem sikerült, megint-megint-megint! De most minden más lett, már nem fáj, hogy sokáig így volt, ez a boldogság, amit most kaptunk mindent felülír! Ez a 2013-as év nekünk mindig is különleges lesz, hiszen megkaphattuk a mi kis Csodánkat, amiért olyan hálásak vagyunk! 

Ma elutazunk, Isti is majdnem teljesen meggyógyult, még pici köhögés van. Jól telistele pakoltuk a kocsit, még porszívót is viszünk, ha szívni kéne az orrát:). Az éjjeleket újra átalussza, remélem jövőre is megtartja ezt a jó szokását!

Azt kívánom, hogy Mindenkinek teljesüljenek az álmai jövőre, azok amelyekre sokan annyira várnak - és így legyen a 2014 nagyon boldog! Mit szeretnénk mi jövőre? Leginkább azt, hogy boldogságban, egészségben élhessünk, és nem szeretnék telhetetlen lenni, de azt is, hogy Isti kistesója ha lehet, költözzön a pocimba:))) 

Nem lesz térerő és internet sem a Bakonyban ahol a szilvesztert töltjük, így most kívánok Mindenkinek Boldog Újévet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése