Keresés ebben a blogban

2013. december 2., hétfő

Wellness

Annyira jó volt múlt héten a wellness. Vittünk magunkkal nagymamát és nagypapát, anyósomékat, így tényleg igazi pihenés volt, sokat tudtunk kettesben is pancsolni. Nagyon jó volt a szálloda is, az Andrássy rezidenciában voltunk, szuper kedvezményt kaptunk egy ismerőstől. A legjobb az volt, hogy kb mi öten voltunk az egész helyen, na jó, még 1-2 ember, de így, hogy miénk volt az egész wellness rész, az egész étterem, igazán kellemes volt, mert Isti nem zavart senkit, szabadon mászkálhatott. Nagyon cuki volt, fürdött ő is velünk! Én már rég nem láttam őt úszni, mert István jár vele, de talán jobb is, mert ahogy bemutatták a kis víz alatti mutatványokat - hát én majd szívrohamot kaptam, pedig nagyon jól ment Istinek, csak hát mégis. Annyira édes amúgy amikor így vízben vagyunk úgy, de úgy tud kapaszkodni az emberbe, nagyon jó érzés, ahogy úgy megölel. Voltunk borkostolón, addig Isti nagyizott, napközben meg sokat kirándultunk. Nagyon jó kis három nap volt!!!!!

Ma voltunk Mikulás bulin, pár barátnővel szerveztük a gyerekeknek. Nagyon vicces volt, Isti azonnal rárombolt a mikulás csomagokra, és mindegyiket be akarta kebelezni. Persze kicsit még kicsik ahhoz, hogy felfogják mizu, ez majd jövőre lesz igazán izgalmas szerintem, de most is tündérkék voltak. Őrület, hogy ezen a héten már 9 hónapos lesz Isti! 9 hónap.....ennyit volt a pocimban is! Kezd nagyon nagy fiú lenni.... egyre több dolog érdekli, és egyre jobban eljátszik a játékaival. Ami a legkedvesebb számomra az az, hogy Rupit hogy szereti, neki egyszerűen egy külön hangfrekvencián tud örülni, és röhögni rajta :))))

Készülni kell mostmár a karácsonyra, el kell kezdeni sütiket sütni, és ajándékokat beszerezni. Jó kis időszak ez most! Tavaly is az volt, mert itt volt a pocimban Isti - de ez most még sokkal jobb, hogy velünk ünnepel majd. Idén remélem semmi nem fogja beárnyékolni a dolgokat, és tényleg felhőtlen lesz minden!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése