Keresés ebben a blogban

2014. június 27., péntek

Blasztobabyk

Ma nagyon gyorsan ment minden a BMC-ben, háromnegyed8-kor Zeke doki már be is tette a két blasztobabyt. Egyenlőre 5-t tudtak még fagyasztani 2-2-1-es megosztásban, holnap még rájuk néznek esetleg van e további fagyasztható baby. Megegyeztünk hogy valami bélprobléma lehetett inkább ez a tegnapi dolog, de így is érzem, a gyomrom ami nem 100%-os továbbra sem. Mostantól a lényeg hogy beágyazódjanak szépen!!!! A vérvétel július 7-én, hétfőn lesz. Remélem ezen is olyan boldog nap lesz majd, mint amikor két éve megtudtuk, hogy 219 a hcgm:)-sosem felejtem el! Igyekszem lekattani arról, hogy tüneteket keressek, és összevessem ezt a lombikot a multkorival, na persze nem könnyű....de igyekszem!

Mindeközben sajnos nem unatkozunk, ugyanis ha ez, plusz a lakásfelújítás nem lenne elég, akkor még egy kis aggódni való: a kutyuskánk sántít picit tegnap óta, nem találtunk a talpában semmit, lehet hogy megrántotta a lábát, nem tudom, de sajnálom szegényt. Isti pedig rettenetesen rosszul aludt, felkelt fél2kor, nem aludt vissza, már odavettük magunkhoz, de ott sem, elkezdett köhögni és szipogni:(((( Kb fél5-kor aludt el, nekünk meg kelni kellett 6kor, így nem vagyok a legkipihentebb.... Kedden kapta az MMR oltást, nem tudom ez függhet e azzal össze. Nem hiszem, az inkább láz és kiütésekkel járhat, ez megfázásnak tűnik...de hol?!miért?! Bízom benne hogy a jóidőben gyorsan meggyógyul és nem lesz komolyabb betegség belőle. Annyira cuki mostmár dokszor mondja hogy Mama, na persze a Papa is nagyon megy, meg a HINTA, AUTO:)-és már annyira látszik hogy mindent megért amit mondunk neki....egyszóval egyre ügyesebb nagyfiú!!!! Most hogy igyekszem pihenni délutánonként mindig lefekszem vele én is, amikor alszik, és sokszor csak ott gyönyörködöm benne. Remélem hamarosan kiderül, hogy lesz egy tündér kistesója is, ezért imádkozom!!!

A fotónk a blasztobabykről (emlékszem a multkor úgy fogalmazott az embriológus, hogy az egyik már kidugta a kis lábát....nos ez megint jól látható a képen:):


1 megjegyzés: