Keresés ebben a blogban

2013. február 7., csütörtök

35. hét:))))))))))))))))))))))))))))))))

"Egyre kevesebb a helye arra, hogy fickándozzon. Ha még mindig popsival lefelé üldögél, számíthatsz faros szülésre, bár van olyan baba, aki az utolsó napokban mégis megfordul. Ultrahangképek tanúsága szerint már minden érzelem arckifejezése átsuhan az arcán, sokszor mosolyog is. Kitartóan szopja az ujját, vagy bármit, ami a szája közelébe kerül: gyakorol, hiszen a szopás készségére a születése utáni percekben már szüksége van."

Biztos így van, hogy kevesebb a hely odabent fickándozni, de valahogy úgy érzem Istike mégis sokat mozog. És ezek a mozgások egyre viccesebbek: kinyomja ezt vagy azt a testrészét, lehet simizni, akkor visszahúzza - egyszóval tündéri!!!! Mondjuk ha mostanában esténként belekezd a bugiba, akkor nem mondom, nem könnyű elaludni, de jó kisfiú, olyan sokáig nem nyomja sosem.

Holnap talizunk majd a szülésznővel, és lesz ctg! Nagyon várom, és nagyon kíváncs vagyok.

Tegnap beszereztem a hiányzó hepatitis leletem, minden rendben vele, meg voltam védőnőnél is, aki szintén szokás szerint nagyon kedves volt, és minden rendben volt. Következőre 2 hét múlva megyek, akkor találkozni fogok a gyerekorvossal is, feltéve ha addig nem találunk valaki mást akit választani akarnánk, és ad majd recepteket nekünk.

A kisrucik válogatását, mosását és vasalását nyomatom továbbra is ezerrel, még sok van hátra - de ez is egy annyira cuki meló! A kórházos cuccomat még nem akarom összerakni, jövő héten István elmegy 3 napra Németországba, na ennek nem örülök, de majd kihúzom, Anyuéknál leszek addig - de úgy vagyok vele, hogy majd ha hazajött, akkor jövő héten csütin, pénteken összepakolok - előbb úgysem akarok szülni, sőt!

Nem is tudom írtam-e, de kedden voltunk Circque du soleil Michael Jackson show-n! Olyan jó volt! Ezer éve vettünk a jegyeket, még talán szeptemberben, és minidg azt beszéltük, hogy na majd akkor már óriás hassal megyek, és milyen közel lesz a szülés....és most meg már túl is vagyunk ezen a programon :). Istike is tutira élvezte,végig bugizta a jó kis számokat! tutira rajongó lesz:) Ma megyünk megnézni a MURDER kiállítást. Tudom, eléggé úgy fest, hogy nem tudok itthon üldögélni a popsimon, de ki akarjuk használni még ezeket a heteket, és hála Istennek jól is vagyok, szóval simán bevállalok még ilyen programokat :).

Na megyek beteszek egy mosást, hogy haladjak - mert holnap mennem kell dolgozni, és akkor nem lesz időm rá....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése