Keresés ebben a blogban

2012. április 23., hétfő

Már csak pár nap és utazunk :)))))

Nagyon köszönöm, hogy ajánlottátok nekem ezt a Sejteink c. filmet! Jó volt végignézni, és egy pillanatra kívülről látni magunkat, hiszen mi is ezeken megyünk keresztül. Ami a legjobb, hogy végül mindenkinek sikerült, és előbb vagy utóbb de mindenki anyuka lett - nagyon remélem hogy az életben is így lesz, és tényleg csak idő és kitartás kérdése az egész.

Annyira várom a pénteket és hogy utazzunk!Olyan jó lesz! Egy szépséghiba lesz talán, hogy szerintem pont a hét második felében fog megjönni....de sebaj, az nálam úgysem olyan vészes, szóval ez nem ront el semmit!
Egyébként olyan durva, hogy pont ma 4 hete, hogy kiderült, hogy mégsem sikerült, és elindult lefelé a hcg - olyan gyorsan megy az idő...mindjárt indulunk is a következő lombikkal, ami remélem végre meghozza senkünk is a várva várt sikert!

Jó hír, hogy talán hamarosan beindul egy magánlaborban is az fcr blokkoló mérése, és nagyon drukkolok, hogy ez pár héten belül tényleg megtörténjen, és akkr még a lombik előtt meg tudnám ezt nézetni - utána pedig ennek eredményétől függően könnyebb lenne döntenem, hogy akkor most hagyom az immunkezelést vagy beadatom azt az IVIGet/GSCF injekciót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése