Keresés ebben a blogban

2012. november 23., péntek

Megvettük a babakocsit!!!!!!!!!!

Tegnap mozgalmas napom volt babacucc beszerzés szempontjából.
Először is még a facebookon kinéztem egy nagyon cuki kis Ralph Lauren csíkos bodyt, amit egy csajszi árult 500, - Ft-ért. Úgy voltam vele, hogy bár még nem akarok belekezdeni a nagy bevásárlásba, de ez olyan cuki és olcsó, hogy miért is ne?!? Szerencsémre mint kiderült, a csajszi aki árulta kb 10 percre lakik a munkahelyemtől, így átmentem hozzá, és vettem pár dolgot 4000, - Ft-ért:
- Ralph Lauren body
- GAP ing
- plüss barna macis tréningruci
- plüss csíkos rugdalózó
- minifarmer

Majd teszek fel képeket is róluk, mégiscsak ezek az első darabok.... :).

Ahogy már írtam korábban, sok babkocsit nézegettünk, de mostanában arra jöttünk rá, hogy már mindent az ABC Design Mamba kocsihoz hasonlítunk, és valahogy az lett az etalon. Tegnap egy barátnőm, akivel épp óriási babakocsi összehasonlítás témában voltunk, és aki most biztos olvas, átküldött egy linket, hogy ezt találta a neten.... Itt is nagyon-nagy köszönet érte!!! A lényeg, hogy egy teljesen új Mamba babakocsit árultak + pelenkázótáskával 85.000, - Ft-ért! Csak az összehasonlítás miatt ennek a bolti ára pelenkázótáska nélkül 140.000, - Ft(ez a fekete/fehér ára). Szóval eléggé megörültünk, mert én úgy voltam vele, hogy inkább újat szeretnék, és már beletörődtünk hogy akkor ez ennyibe fog kerülni, de ez az ajánlat egyszerűen megtalált minket. Annyi kompromisszum van benne csupán, hogy mi eredetileg fekete-fehér színben szerettük volna, az nagyon designos darab, ez viszont fekete-szürke. De azt hiszem ennyi pénzért ennek bele kell férnie! Sőt, igazából az is lehet, hogy jobban járunk ezzel a színkonbinációval, mert ez kevésbé lesz kényes. Mindenesetre tetszik ez is nagyon! Este elmentünk érte, a XV. kerületben vettük át. Egy érdekes kis párocska árulta....hát szerintem tuti lopott cucc, vagy nem tudom, hogy tudják ilyen olcsón adni különben - bár az ő elmondásuk szerint ők ezt Németországból hozzák be azért ennyi...de talán ez nem is lényeges! Ami számít, meg van a babakocsink sportrésszel, mózessel és pelenkázótáskával egyben!!!!!!!!!!!!!!

Egy kép:


És a kocsi techinkai adatai:
-  Az árban benne van: a mózeskosár, az ülőrész a vázzal
-  Újszülöttkortól használható külön vásárolható hordozóval
-  Újszülöttkortól használható mózeskosárral
-  Hordozó csatlakoztatható (Így a babakocsi Travel Systemként használható)
-  Mózeskosár csatlakoztatható, melyben a gyermeket kényelmesen lehet hason altatni
-  Háttámlája könnyen dönthető, fokozatok száma: 3
-  Háttámlája mélyre dönthető
-  A tolókar fogantyújának magassága állítható
-  Az ülőrész egy mozdulattal levehető
-  Az ülőrész mindkét irányból rátehető, így a gyermek a menetiránynak megfelelően és azzal ellentétesen is utazhat
-  Kerekek száma: 4
-  Első kerekei bolygósíthatók
-  A babakocsi rossz terepviszonyok között is használható
-   Több fokozatban állítható rugózás
-  Lapalakúra csukható össze
-  Összecsukva kis helyen elfér
-  Mérete összecsukva ülőrésszel - HxSzxM (cm): 80x69x28
-   Mérete (kb. cm): 107x66x105
-  Súlya az ülőrésszel együtt (kg): 10,7
 A váz anyaga: alumínium
- Kupolás teteje óvja a kedvezőtlen időjárástól a gyermeket
-  Felszereltsége: állítható, huzattal bevont karfa, állítható lábtartó, alsó kosár
-  Belső biztonsági öve: 5 pontos
-  A huzat levehető
-  A huzat anyaga: pamut, poliészter
-  A huzat tisztítása: mosógéppel
-  A következő hordozókhoz (gyermekülésekhez) használható az áruházban/weben vásárolható vagy megrendelhető adapterrel: Maxi-Cosi CabrioFix, Römer Baby Safe Plus SHR II, Abc Design Risus
 A következő mózeskosarakhoz használható az áruházban vagy weben vásárolható/megrendelhető adapterrel: Abc Design Doozy
A mózeskosár típusa: merevített oldalfalú mózeskosár
 - A mózeskosár egyéb tulajdonságai: belső huzata levehető, kézzel tisztítható, merev hordozókarral ellátott
- Terhelhetősége (max. kg): 15
Egyébként ilyen lett volna a fehér/fekete....csak az összehasonlítás miatt:

Még vennünk kell hozzá majd hordozót - de azért ezzel most ráérünk még...majd nézegetek a neten, meg van egy-két ismerős is, akitől lehet hogy jó áron tudunk szerezni.....de most hogy így ennyit spórultunk a kocsival talán belefér egy drágább típus is.

A legviccesebb az egészben, hogy a férjem kitalálta, hogy ne mondjuk el senkinek, hogy megvettük. Na mondanom sem kell, ha még esetleg valaki nem találta ki, hogy ez azért van, mert az anyukája ugyebár a múltkor már azon is ki volt, hogy a kölcsönbe kapott babakád, stb ott volt a szobában, és ahogy írtam is közölte, hogy ne vegyünk előre semmit. Szóval most ez egyenlőre titok.....majd szerintem januárban elmondjuk, hogy már meg van. Nekem végülis tök mindegy - és ha ő ezt így szeretné, akkor így lesz. Persze talán tényleg korai még ilyen dolgokat venni, de ez nagyon jó ajánlat volt, és pontosan azért kezdtünk el babakocsikat nézni már ilyen hamar, hogy ha majd már tudjuk mit szeretnénk, és jön egy ilyen, akkor le tudjunk rá csapni!  Egyébként meg az is tök jó szerintem, hogy ez azért egy nagyobb tétel, és akkor ez meg van, kifizetve, és január-februárban, amikor a többi cuccot vesszük, meg a szobát rendezzük, és eléggé sok kiadás lesz, akkor erre már nem kell félretenni.


6 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól tettétek, hogy megvettétek :) Nagyon szuper.

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy olvasom! :) Igazán örülök, hogy minit hozzájárulhattam az örömötökhöz! :) Nagyon csini a kocsi! És hát hidd csak el, a hófehér nem sokáig lett volna hófehér egy füligmaszat 1-2 éves mellett, szóval ez valóban praktikusabb választás! Örömmel fogod tologatni! :)
    Puszi:
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  3. Szia,
    szerintem igaz, hogy Németországból van, mert sokszor van akció, és átszámítva 65 ezer Ft-ért meg lehet venni ezt a kocsit. Az ABC Design kocsik nagyon jók, szuper választás.
    gabi

    VálaszTörlés
  4. Szia! Tudom, hogy már több mint egy éve vásároltad a babakocsit, de segítségedet szeretném kérni. Én a Brendonban vettem a fekete-fehéret csillióbillióért, csak azt felejtették el elmondani, hogy hiába van az árban a hordozó is, adapter kell hozzá. Amit viszont már nem forgalmaznak... Extra szívás, mert én leginkább travel systemezni fogok, sokat járok autóval. Olyan helyen lakunk, hogy gyakorlatilag mindenhová azzal kell mennem. Nem tudnál segíteni, hogy esetleg ki tudná akárhonnan ilyet nekem szerezni? az sem érdekel, ha leesett a kamionról... Köszi előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello! Abc design a hordozotok is?? Ahhoz tudtommal nem kell adapter?! Csak a römerhez es maxicosihoz. Azt pedig tuti lehet kspni a brendonban, mi is ott vettük, kb 6ezerért. Néha szokott vaterán is lenni, de sajnos más tippem nincsen....

      Törlés