Keresés ebben a blogban

2013. május 7., kedd

2 hónapos nagyfiú

"Az újszülött korszak lezárult, babád két hónapos lett. Ebben az időszakban már egyre inkább kedveli a társaságot és mosolyog a számára ismerős arcokra. A 2 hónapos csecsemő figyelmes a környező zajokra, szemével követi az élénk színű, mozgó tárgyakat, és kezdi felfedezni saját hangját - ilyenkor hosszasan gőgicsélve próbálgatja új tudományát. Hát- és nyakizmai egyre erősödnek, ha hason fekszik előszeretettel emelgeti fejét és mellkasát."

Istike 4800g, és 59 cm.
Ma megkapta az első oltásait, beadattuk a Rota ellenit is neki. Egész jól viselte, persze volt sírás, de utána gyorsan szopiztattam kicsit, és attól megnyugodtott - olyan aranyos volt, úgy odabújt..... Remélem nem fog belázasodni sem, egyenlőre jól van, talán kicsit aluszékonyabb.
A fentieket mind csinálja Isti is, egyedül a gőgicsélés nem jellemző nagyon, bár néha az is van kicsikét, de azt még gyakarolni kell. Mosolygás főleg reggel van, illetve evés után.
A szeme még sokat csipásodik és könnyezik - ez ugye egész pici kora óta így van. Erre használtunk már szempcseppet is, de egyenlőre nem segített - most masszírozni kell majd neki, jó lenne ha segítene, szeretnám megúszni a könnycsatorna átmosást, mert nem hangzik túl jól.
Amire még figyelnünk kell a nyakán a kis bőre, az nagyon száraz, azt mostantól sudocremmel kell kennem pár hétig, én eddig olajozgattam. Ezeket leszámítva minden tökéletesen rendben van!!!! És jól fejlődik a dokinéni szerint :))))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése